Skip to content
105 reacties
9088 weergaves

Hoeveel homo jongens zitten hier.

Ik ben zelf homo maar ben wel nieuwsgierig naar hoe veel jongens hier homo of bi zijn , hoe oud zijn jullie en zijn jullie al out en zo ja op welke leeftijd.?
ik ben 16,versatile en uit de kast op me 12 de.

16 jaar
8 jaren geleden

105 Reacties

  • Ben 17 sinds pas uit de kast Weet al sinds me 13/14 de dat ik op jongens val

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • homo zijn, lesbisch zijn, zou nooit een taboe mogen zijn Het is een variant bij de mens en in de dierenwereld is dat ook zo
    De liefde tussen twee jongens, of twee mannen, is even intens en mooi als liefde tussen man en vrouw liefde kan nooit bestraft worden, maar helaas dat is niet zo, velen zijn jaloers als een jongen van een jongen houdt, of een man van een man : ze vinden dit niet kunnen en verzetten zich en maken problemen : in feite zouden ze het graag ook hebben, maar willen stoer doen en in de belangstelling straan om zo hun diepste gevoelens te onderdrukken Het is bewezen dat iemand die erg tekeer gaat tegen een alternatieve relatie, zelf alternatief is, maar onderdrukt die gevoelens met de ander te kwetsen...

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • ik ben ook homo vanaf mijn 13e heb nu 2jaar n vriend we hebben vaak sex

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • ik ben homo en ben daar heel gelukkig mee   als ik zie hoeveel huwelijken uit elkaar gaan, dan moet trouwen toch nog niet ZO interessant zijn   een heel leven met dezelfde vrouw/man seks hebben moet wel zeer eentonig zijn   Natuurlijk moet er getrouwd worden en kinderen gemaakt worden, anders sterft de wereld uit Maar we zijn n u al met 7 miljard   (veel te veel natuurlijkj) en moest iedereen hetero zijn en kinderen maken, dan waren we algauw met 70 miljard.   Homo zijn is misschien een natuurlijke selectie en is dit zo gewild in de natuur Homo zijn wordt snel geassocieerd met anale-seks , maar   dat heb ik nog nooit gedaan noch laten doen : dat vind ik vies, onhygienisch en zo'n seks vind ik walgelijk.   Homo zijn JA - anale seks NEEEEEEEE!

    23 jaar
    6 jaren geleden
  • Jongen 21, eindelijk eens weer een serieus onderwerp. Fijn voor je dat je nu jezelf durft te zijn, na een tijd van onderdrukking in je jeugd. Maar je bent nog jong , en nog genoeg tijd om er nu mee om te gaan en te leven en degene te zijn wie je bent. Lees weleens dat er mannen zijn die hun hele leven geworsteld hebben met dat ze op mannen vielen maar dit onderdrukt hebben door hun omgeving, gewoon omdat het taboe was. Die hebben dus hun hele leven lang niet zichzelf kunnen zijn. Maar jouw verhaal herkenbaar, alleen bij mij anders om. Mijn ouders hadden er geen moeite mee dat ze vermoeden dat ik op jongens viel, alleen ik zelf. Heb het toch 2 jaar ontkend ook al zeiden ze soms val je op jongens en dat hun het niet uit maakte omdat ik het nooit over meisjes had. Maar ik wilde het niet, werd kwaad als ze er over begonnen, totdat ik enige tijd terug enkele jongens ontmoette die het ook waren en zag hou gemakkelijk hun er mee om gingen. Toen dacht ik zo wil ik ook leven en toen was het ook goed. Iedereen in mijn omgeving weet het,niemand die er moeite mee heeft, en ik ben wie ik ben, en dat gun ik iedereen, om gewoon jezelf te zijn.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik ben 21. Ik was 18 of 19 toen ik uit de kast kwam.. Ik was zo bang, en onderdrukte mezelf zo erg, dat ik pas op m'n 16e realiseerde dat ik vanaf m'n 12e al naar jongens keek. Ik dacht dat ik verkeerd was, dat ik ziek was, en was bang voor iedereen om me heen. Het zou het geheim zijn, wat ik in m'n graf zou meenemen. Sterker nog, vanwege m'n seksualiteit, en m'n vele andere "problemen", kon m'n graf maar niet snel genoeg komen. Ik sloot me op in mezelf, en heb het tot m'n 19e weten te verbergen voor iedereen. Zelfs m'n klasgenoten op de theaterschool geloofden me, als ik zei dat ik hetero was.. Maar ik kon me niet meer verstoppen voor, en ontsnappen aan mezelf. Een meisje vond me leuk, en ik haar ook. Zelfs zo, dat ze een relatie met me wilde. Maar ik kon het niet, hoe graag ik het ook wilde. Zij was de eerste die ik vertelde dat ik sexuele gevoelens voor jongens had. En ik ben haar voor altijd dankbaar. Ik heb toen ongeveer een jaar geprobeerd een definitie, een naamkaartje aanmezelf te plakken (ik was uiteindelijk HeteroDemi-Homoseksueel, of bi, idk.. :p) tot ik realiseerde, dat ik gewoon mens ben. Niets meer, niets minder. M'n eerste zoen met een jongen was op m'n 20e verjaardag. Ik ben nu 21, heb (maar) 1 keer seks gehad, jawel, met een jongen, en heb meer ervaring opgedaan. Maar ik baal, dat ik niet eerder was. Want ik ben nu een jongeman, en heb nooit genoten van hoe het is om een vrije, jonge tiener te zijn. Ondanks dat er veel mensen zijn die om me geven, voel ik me, en ben ik super alleen. Ik mis liefde, ik mis seks. Een omarming, een kusje, lachen en huilen en knuffelen tot we er bij neer vallen. Ik mis een vriendje. Ik zoek, en echt, de meeste vinden het super gek dat ik geen relatie heb, maar liefde laat zich niet vinden, het overkomt.. Naja, ik ben dus maar gewoon mens. Die zich vooral seksueel aangetrokken voelt tot jongens. En die open staat voor al het andere, zolang het goed voeld. Meer niet. Niet straight, niet gay, niet bi of whatevv, gewoon, mens. xo

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik ben homo en uit de kast voor een vriendin en mijn crush

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • ik ben gay en ik was out op 12 bijna 13

    13 jaar
    6 jaren geleden
  • Ben 15, wist het op m'n 11e en heb het sinds m'n 14e tot nu aan wat vriendinnen en m'n zusje verteld.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik ben ook homo. Heb al een tijdje een vriendje 19 is hij. We hebben vaak sex x

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • ik ben 15 en wist het ook vanaf mijn 13de, maar ging uit de kast voor mijn ouders toen ik 14 was en dit jaar uit de kast voor mijn klas

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik ben bi en wist het vanaf me 13e

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik ben denk ik BI want ik kijk wel eens graag naar mannen maar ik val wel op vrouwen Ik hoop dat dat normaal is?

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik ben homo en me familie en vriendjes weten het ook.

    11 jaar
    6 jaren geleden
  • Ben 13 en ook homo, heb jammer genoeg nog geen vriendje

    13 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik ben 12 en ik ben homo ik wist het al toen ik tien was 

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • tip trek je eerst thuis af voordat je naar de kerk gaat,ik weet wat je bedoeld want ik ben ook misdienaar en heb dat zelfde als jij zegt van die glimmende boxer met die pyama bij de jongens in de sacristie.

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • ik ben pas uit de kast gekomen dat ik homo ben,heel lastig is wel dat ik acoliet ben een wat oudere misdienaar zeg maar,in de sacristie moeten we ons gaan omkleden en een zwarte boxer aantrekken met een zwarte satijnen pyama,ik heb daar last van omdat ik daar een erectie van krijg,met je toog eroverheen zie je dat niet maar heb wel de hele mis dar last van.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Weet nog niet wat k ben. Heb wel zin om te neuken maar verder voel ik geen liefde. Andersom bij vrouwen. Iemand ervaring en/of 'tips?

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Eyy k ben 13 en zowat iedereen behalve mn ma en pa weet het 

    13 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten