Skip to content
12 reacties
17087 weergaves

naakt lopen in huis probleem

ik loop pas sinds afgelopen weekend naakt me ouder broer en zus weten van niks dus doe het ook alleen op me kamer ik wil het eigenlijk over in huis doen (ik doe et omdat het gwn een vrij gevoel geeft en niet persé seks ook al is dat niet overbodig) maar dan komen me ouders er ook achter en ik woon in een rijtjes huis met een gras veld voor de deur dus der komen best vaak mensen niet dat ik me schaam maar er lopen ook kleine kinderen rond en die hoven mijn piemel niet te zien dan kan het gordijn wel omlaag maar daar is mij moeder het denk ik niet mee een maar als ik alleen thuis ben ga ik denk alle het gordijn voor de deur dicht doen en verder niet en dan gwn naakt rond lopen of is dat te open naaktstrand wil ik nu ook wel proberen is alleen lastig te komen zonder auto en anders moet ik met moeder of vader en dat wil ik niet maar wil het toch proberen of moet ik het tegen me ouders zeggen kunnen jullie me helpen

16 jaar
8 jaren geleden

12 Reacties

  • Ik loop ook altijd naakt rond en buren hebben we niet echt dus loop altijd en overal naakt ook in de hele tuin

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • Gewoon met je ouders praten, heb ik ook gedaan en hetvervolg is dat mijn zus en pa ook naakt in de tuin zonnen, mij n moeder niet die houd haar kleding of badpak aan. In huis ben ik meestal deenigste die naakt loopt en heel soms mijn pa en zus ook van en naar de badkamer of toilet. De buren heeft mijn pa mee gepraat en een buur doet een beetje moeilijk maar mijn pa zegt even opletten en als die thuis zijn niet teveel rondlopen in de tuin. Ik wens je succes en net zulke begripvolle ouders als ik heb.

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • ik vind met me blote piemel thuis rondlopen echt gezellig.
    het is ook spannend om in de tuin naakt te lopen
    bij ons is er wel heel wat privacy door de haag en bomen.
    in de zomer doe ik t gras ook af in mn blootje
    toen gebeurde t wel dat buren me zagen, maar ik trok me er niets van aan

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik vind het ook lekker om naakt door het huis te lopen. Ik heb ook al eens naakt in de tuin in de zon gelegen, toen er verder niemand thuis was.   Ik denk dat een buurman me toen gezien heeft, maar die heeft niets gezegd (ook niet tegen mijn ouders).   

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Doe het gewoon lekker zelf op je eigen kamer, en verder overal in huis als er niemand is. Als je vitrages hebt kun je in de regel wel goed naar buiten kijken, maar mensen zien jou van buitenaf niet. Althans, overdag, want savonds is het juist andersom. Maar als het gaat schemeren doe je gewoon je gordijnen dicht.
    Dan hoef je je ouders verder ook niet in te lichten. Naakstrand kun je bijvoorbeeld misschien wel op de scooter , maar heel gezellig is het niet in je eentje.

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Zou ik ook wel willen, maar ben inco dus draag dag en nacht luiers. Dus echt naakt rondlopen kan ik niet, maar loop soms wel rond in alleen me luier.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • ik loop enkel naakt thuis als mn ma en pa weg zijn.
    zij zouden dat niet verstaan.
    mn vrienden als ze langskomen doen dat soms ook wel.
    maar één keer zijn we betrapt geweest.
    t was mn beste dag niet...

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik loop als ik alleen thuis ben altijd naakt rond. Dit geeft mij een vrij gevoel.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik loop ookaltijd naakt rond als ikalleen ben. Vind het zo lekker vrij. Maar over onderwerp, ik zal toch aan je ouders vragen om naar naaktstrand te gaan. Deed ik ook en hun zette me af, gaven condooms mee en gingen shoppen. Was Super geil daar. Veel leuke jongens ( ben bi)

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Als ik alleen ben loop ik altijd naakt rond, de buurman had aan mijn ouders gezegd dat ik dat deed en nu mag ik het niet meer doen. Echt stom, voelt lekker vrij!

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik snap het ik heb dat ook ik loop ook graag naakt maar bij mij zijn mijn ouders geen probleem maar de buren wel naast mijn huis zijn er buren met kinderen en hun huis steekt boven mijn tuin ik kan in hun huis binnen kijken zij bij ons snapje maar er is nog een probleem en dat zijn de insecten en de mugen en s nachts ben ik er echt bang voor.

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik zit met hetzelfde (ongeveer). Ik wil dat ook doen, maar ik wil niet dat mijn zussen of ouders er achter komen... Ik heb ook geen vriendinnen ofzo waar ik mee kan praten... Alleen maar vrienden. OW, sorry! Ik ben aan het afdwalen :-P

    16 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten