Skip to content
11 reacties
290 weergaves

Ik weet niet wat ik moet (homo)

Hoi! Ik ben 13 jaar oud, veel zeggen een beetje jong om te weten dat je homo bent maar toch ben ik er laatst zeker van geworden.
Niemand in mijn omgeving weet het momenteel, ik ga binnenkort afspreken met een jongen om seks te hebben.

Mijn probleem is nu, niemand in mn omgeving weet dit momenteel en wil dit ook nog niet vertellen, achteraf vertellen dat ik homo ben lijkt mij niet zon heel groot probleem, maar stel mensen vragen laten hoe ben je ontmaagd of weet ik veel wat, hoe ga ik dat dan uitleggen? seks met een jongen op mn 13e, het is nou niet dat ik het heel erg vind om het niet te vertellen maar wat zou ik moeten zeggen op zon moment.

Groetjes,

13 jaar
8 jaren geleden

11 Reacties

  • Ik was 12 toen ik met een tweeling seks had in een tent achter een chalet die me ouders hadden gehuurd.
    Blijkbaar was het goed te horen geweest dat we seks hadden gehad want tijdens het ontbijt zei me moeder dat ze al wist dat ik op jongens viel en dat het geen probleem was.
    Alleen me broer moest weer een grappige opmerking maken over wijdbeens lopen....
    Maar neem wel glijmiddel mee of een fles babyolie.
    Ik weet niet of jij geneukt wil worden of die jongen maar zorg er voor dat je goed ontspannen bent voor dat je gaat neuken.
    En of je te jong bent? als jij er klaar voor bent dan ben je gewoon oud genoeg.
    En laat even weten hoe het gegaan is.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik vindt het niet te jong, ik zou het ook doen, maar zeg hoe het geweest is!!

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Je kan het best vind ik elkaar aftrekken en beetje knuffelen zoenen maar geen sex 13 is te vroeg wacht een beetje af maar begin niet gelijk met seks

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • ik heb ook ervaring met een jongen
    was meer als nieuwsgierig
    elkaars piemel strelen en afgtrokken tot t spuiten
    de jongen had meer ervaring.....
    maar ik kwam er toen wel achter dat ik meer op meisjes val
    als je homo bent is niks voor te schamen

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Doe wat je moet doen!!

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik zit met hetzelfde, heb al eens afgetrokken met een jongen in een boom en elkaars piemel vergeleken, pijpen kwam niet van pas..

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Jongen 13 Ik wist al toen ik 12 jaar was dat ik homo was en ik heb ook al een vrienje gehad. Inderdaad niet wakker van liggen het komt wel goed. Groeten gay boy

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • Jongen13, je moet er niet van wakker liggen ! Je zult later wel de juiste woorden vinden hoor ! Het kan zijn dat je dan gewoon zegt geen zaken mee of dat je het vertelt ... De 1ste keer zul je zeker niet de beste seks hebben maar het zal wel een fijn moment zijn dat je nooit zult vergeten ! Laat je weten hoe je 1e sexdate gegaan is.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Zoals jongen van 16 al zegt: Je bepaalt zelf tegen wie je het vertelt en wanneer. Daar heeft niemand iets over te zeggen.

    Wel vind ik 13 vrij jong om al seks te hebben. Misschien kun je eerst wat anders doen, zoals knuffelen en voelen.

    Mocht je toch echt het gevoel hebben dat je er klaar voor bent en je die seks-date doorzetten, zou ik je toch sterk adviseren om het in ieder geval veilig te doen.

    En houd in je achterhoofd dat je niets hoeft te doen wat je niet wilt. Als je vindt dat die jongen 'te ver' gaat, twijfel dan niet en zeg het hem meteen, anders krijg je daar zeker spijt van.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Naar mijn mening ben je een beetje te jong om nu al seks te hebben. Het lijkt nu wel allemaal geil enzo, maar 13 is gewoon veel te jong. Het feit dat je homo bent, heeft niks te maken met de rest van je vrienden. Als je niemand daarover iets kwijt wilt, hoeft dat niet

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Niet van wakker liggen ! Je zult later wel de juiste woorden vinden hoor ! Het kan zijn dat je dan gewoon zegt geen zaken mee of dat je het vertelt ... De 1ste keer zul je zeker niet de beste seks hebben maar het zal wel een fijn moment zijn dat je nooit zult vergeten ...

    17 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten