Skip to content
9 reacties
6948 weergaves

douchen met oudere gasten

jow iedereen,
kheb laatst meegedaan aan een competitieding (je mag pas meedoen vanaf 16 maar de tieners kennen het niet dus het zijn meestal mensen van in de 20 die meedoen) en op het einde moest je dus gaan douchen.
ik was op mijn weg naar de douche en zag 2 gasten echt mega hot met een lichte sixpack (ik ben bi denk ik). en ik ging gwn met hun in een kleedkamer want ik wist de weg niet echt en zij kleden zich dus uit en die zijn dan naakt en gingen douchen, normaal zou ik met hun gedoucht moeten hebben maar ik durfde niet zo goed, kwas ook een beetje onzeker omdat ik zo jong ben. ik durfde hun dan ook niet echt te bekijken (kheb wel vorm en kont gezien) want dan had ik het gevoel dat het miss te opvallend was.
nu voel ik me echt mega kut dat ik niet met hun heb gedoucht, dat waren echt mega knappe gasten (en nu ga ik die nooit meer zien :() en ik heb de kans gwn laten voorbij glippen, ik voel me nu echt kut en hopeloos.

14 jaar
8 jaren geleden

9 Reacties

  • Zolang je denkt dat je geen stijve krijg zou ik gewoon met hun onder de douch stappen. Wat is er nu erger om in zo'n geval een stijve te krijgen

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Wij hebben rond jouw leeftijd ook een tijdje met boxer gedoucht. Op een gegeven moment gingen we met een paar jongens ook af en toe met een ouder team meespelen, waar wel naakt werd gedoucht (ook door ons). Toen wij daarna naakt gingen douchen in ons eigen team volgde binnen een paar trainingen uiteindelijk iedereen.

    DUS: gewoon het voortouw nemen, je zult zien dat iedereen z'n boxer uit zal doen en zich daarna zal afvragen waarom jullie ooit met boxer hebben gedoucht.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • ben nog aan het twijfelen

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • @j14jaar waarom niet, als ze zien dat jij naakt gaat zullen zij het misschien ook doen, is veel beter, je moet je niet schamen.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • hallo,

    Ik doe aan basket en wij douchen met jongens van 14 en 15 jaar.
    In juni mochten ik en een vriend mee trainen met een ouder team dat van 16 en 17 jaar.
    Wij douchen met boxer aan en dat vind ik goed ook omdat ik me schaam enzo.
    Toen we ons aan het uitkleden waren bij dat ouder team zag ik dat die naakt gingen douchen. Wat ging ik nu doen.
    Ik heb dan maar besloten om toch in men boxer te douchen en men vriend van 14 ook.
    Toen we onder de douche stonden hadden er 2 een stijve en hoorde ik hun fluisteren over omdat wij er bij waren maar ik verstond het niet goed. Na een tijdje begonnen de meeste te rukken. Ik wist niet waar kijken ik was al niet gewoon om zoveel jongens naakt te zien laat staan dat ze aan het rukken waren. Die eene zei dat ze dat veel deden.
    Ik kreeg een stijve en werd heel geil. ( ben wel hetro )
    ik was door men boxer beetje aant rukken tot dat iemand zei : schaam je niet doe je boxer maar uit.
    Ik heb dat dan ook gedaan en me ook gerukt.
    Achteraf schaamde ik me wel de mijne was stuk kleiner en had ook minder schaamhaar.
    Men vriend van 14 heeft alles gezien maar deed niet mee hij douchte gewoon in zijn boxer.
    Nu in september zit ik nog in men ploeg die met boxer doucht.
    Ik wil dat nog wel eens doen vond dat spannend maarja bij ons doucht iedereen in boxer.
    Ik kan toch niet als enige naakt douchen laat staan er rukken ?

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Had gister in de kleedkamer was vet druk op de sportschool en stond jongen van ergens de 20 dicht naast me om om te kleden. Maar die trekt zo z'n boxer en alles uit. Ik schaamde me eerst want ik heb een vet klein jongenspiemeltje. Die moet nog gaan groeien. Maar die gast liet me echt goed kijken. Toen deed ik ook m'n boxer uit hij keek ff maar lachte gelukkig niet. Na het sporten waren we weer samen in de kleedkamer en ik ging naast hem staan. Toen gaf hij me een klop op m'n rug en zei komt goed hoor jongen die van mij was vroeger ook zo klein. Voelde vet goed om een keer niet uitgelachen te worden. Hij liet me nog ff extra lang naar z'n piemel kijken door lang af te drogen en kleden zich toen snel aan en ging weg

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Als er te veel teams tegelijk zijn moeten we soms ook met de mannen van de u 21 in de kleedkamer. Zij zijn allemaal veel behaarder en grote dan wij. Is een beetje vreemd, ik ga liever met alleen leeftijdsgenootjes.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Wat voor competitie?

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Beetje overdreven... Voortaan gewoon doen dus, als je dat wilt!

    17 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten