Skip to content
27 reacties
7845 weergaves

Douchen met groep

Hey ik ga morgen met een groep jongens voetballen, we hebben een zaaltje gehuurd. Iemand zei in onze chat dat we ons douchegerief niet moesten vergeten. Ik ben nog nooit in groep naakt geweest en durf het eigenlijk niet! Ik heb denk ik een kleine piemel (5cm slap) en ze zullen me dan uitlachen. Misschien krijg ik ook wel een stijve, ik heb er echt schrik voor! Als ik niet ga douchen gaan ze me helemaal uitlachen, wat moet ik doen?

16 jaar
8 jaren geleden

27 Reacties

  • hoi ik ken het gevoel. ik ging voor het eerst douche naakt met bij zijn van anderen, ik had een kleine maaar dat zeg niks. ze zijde tegen mijn je hebt een kleine, maar toen gebeurde in de groep iets. bij somige gingen er paaltje groeien, het grappiste was bij mijn ook, toen was het de grote mensen waren in 1 keer de kleine. je moet trots zijn als je slapen toestand klein is, het is bewezen hoe kleinder in het slappen is dan heb je meestal een grote in stijven. ik heb toen een fout gemaakt om er over na te denken dat het omhoog gaat, dan gaat die zoek aflijding dan gebeurd het minder snel. denk dat je thuis bent alleen en klets en loop maar rustig naar de douche. als ze grappig proberen te zijn, dan zeg je gewoon, dus als je navel al ziet dan ga je dood. zijn reactie nee dat heeft iedereen. dan zeg jij weer, en de brandweerslangentje heeft niet ieder jongen. verlijk die twee met elkaar de navel is bij ieder persoon ook anders, 1 heeft er naar binnen de ander naar buiten enzo. succes

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Na een douchebeurt was ik me aan het afdrogen. Opeens kreeg ik een spontane erectie. Als oplossing heb ik de handdoek er maar voor gehouden. Ik douche mij altijd naakt. Dat voelt veel vrijer en is hygienisch.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • ik doe dat ook. vind t flauw dat er soms jongens met een boxer douchen.
    dat valt pas op en daar gaat iedereen naar kijken.
    t is alsof zij iets te verbergen hebben. of zijn ze ban voor een stijve?
    dat gaat anders zo voorbij.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik douch mij net als alle anderen helemaal naakt na de voetbalmatch

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Gewoon naakt, niemand is gelijk

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb het ook zitten: we zijn verkast en ik heb me laten inschrijven in het plaatselijke voetbalploegske. Ik ken daar nog niemand en de voorzitter heeft alle regels uiteengezet bij het inschrijven, dus na het trainen moet we ook in de douche. Voor mij zijn dat allemaal vreemde gezichten en daar sta ik dan straks naakt tussen. Ze zullen me wel de eerste maal allemaal aanschouwen, bekijken en vergelijken. Dat is de eerste maal in groep voor mij. Hopelijk zijn het allemaal toffe kerels. Ik zie er wel tegen op.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Op kamp hadden we buiten zelf een douche kotjes gemaakt een voor de meisjes en eentje voor de jongens.Maar toen er plots een ruk wind opstak lag het kotje om.Daar lag ik dan onder de planken in mijn blote kont gelukkig niet te veel gekwetst hier en daar wat schrammen en kneuzingen.Mijn vrienden zijn me onmiddellijk komen onderuit halen ( meisjes en jongens ). Maar ik was wel in mijn blote reet in het bij zijn van wel 20 vrienden dat was ook effen genant.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik ben een jongen met pik zwart haar en van nature bruin ik makkelijk ( door de zon ). Daar ik veel zwem in een zwembad buiten ben ik net een bruintje uit een marok. Maar als ik moet douchen en mijn broek uit doe dan komen er twee zeer felle witte koplampen te voorschijn. En dat komt omdat ik altijd een zwemslip draag al ik ga zwemmen. Dat is net een magneet iedereen kijkt dan naar me maar dat is wel ter hoogte van mijn piemel.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik zou het echt niet durven zo naakt douchen met al die mensen. Nog nooit gedaan en zal het waarschijnlijk nooit doen.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Zijn verleden week nog met acht vrienden naar het zwembad geweest. in zo een groot kleedhokje is het tot worstelen gekomen.snel waren we naakt zelf enkele broekjes stuk getrokken. plots kwam er een man binnen om te vragen of het stiller kon. het was net een pikken parade, dan maar samen getrokken.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • ik zou dat ook zo doen maar ik heb wel een groten. slap 11 cm en start klaar 19 cm.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Broek uit en klaar er is toch niet veel te zien ik heb maar een kleintje.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • sauna is meer dan zweten in een kamertje .

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • @j19 geen spaties zetten voor je leestekens aub, dat is hartstikke verkeerd.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Maar om je vraag te beantwoorden: ik ga nooit naar de sauna, ik vind dat vies zo samen in een kamertje zitten zweten!

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • HEEEEEEEEEEEEEEELA zijn jullie daar nog ? Of zijn jullie allemaal dood . kan toch niet .

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • wat doe je dan in een openbare sauna

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • @TS: mooi dat het goed is gegaan en vanaf nu zul je wss ook geen angst meer hebben en is het gewoon normaal om met je vrienden te douchen

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Gisteren ben ik naar een subtropisch zwembad geweest. Er zijn daar 2 omkleedhokjes voor groepen. Toen ik een hokje zocht, zag ik dat er ook individueel jongens binnen gingen en niet hele groepen. Toen ik de deur opende stonden er een 7/8 tal jongens zich om te kleden waarvan er 4 poedelnaakt. Ik had zicht op hun blote kont ... Ik ben naar binnen gegaan en heb me ook omgekleed zonder veel problemen. Zonder handdoekje voorhouden of handje, maar gewoon naakt. De jongens die er waren stonden niet te showen, neen, gewoon, naakte jongens onder elkaar. En van stijve piemels was weinig te merken. Eentje zijn piemel stond merkelijk iets meer gezwollen, maar nog niet volledig stijf. Maar niemand maakte er problemen van. En de mijne bleef ook kalm. Wel fijn omdat je de verschillen kan zien; klein en dikker, lang en fijn, meer of minder schaamhaar, kleur schaamhaar, kleine balletjes, voorhuid of niet, ...

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik ben nu terug thuis, heel fijn gevoetbald! Daarna in de kleedkamer ging bijna iedereen zonder moeite uit de kleren en in de douche, ik heb dan ook maar mijn boxer uitgedaan en er gewoon bij gaan staan. Ik was best gestresseerd maar ik was gelukkig niet de enige met een kleine piemel, nog 2 jongens hadden een heel kleine piemel dis niemand zei iets. Een jongen was echt iedereen aan het uitloeren en zei wel hé K & L hebben nog een kleintje, die andere jongen kreeg toen een stijve, best erg voor hem maar er waren nog enkele die er een kregen, niemand heeft getrokken hoor, paniek voor niets, en ik heb zelf gelukkig ook geen stijve gekregen. We gaan waarschijnlijk volgende week nog eens, maar nu weet ik dus dat ik gewoon rustig kan douchen, het is helemaal niet zo erg als gedacht.

    16 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten