Skip to content
7 reacties
3467 weergaves

Moeder helpen wassen

Mijn moeder heeft een ongeluk gehad met de frituurpan. Haar beide handen zijn erg verbrand. Nu vraagt ze of ik haar wil wassen en helpen met het aan en uitkleden, want de buurvrouw gaat op verlof morgen. Tot dan verzorgt zij mijn moeder.Ik heb mijn moeder (die gescheiden is) nog nooit naakt gezien, vandaar dat ik dat wel vervelend vind.
Wat zouden jullie doen?. Ik ben een jongen van 17 jaar.

17 jaar
8 jaren geleden

7 Reacties

  • Ik zie telkens uit om me moeder te wassen. We lachen de ganse tijd en hebben veel plezier. Het is eigenlijk een moment dat we echt tijd hebben voor elkaar.Ik mag eigenlijk doen wat ik wil.  Aankleden is moeilijker dan uitkleden, omdat ze dan nog niet volledig droog is. Borsten zitten niet goed in bh. Dan even me hand in haar bh, borst lekker schudden en terug in bh. We leren elke dag wat bij.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Mijn moeder kon zich door een ongeval ook een aantal maanden niet wassen. Dus ken dit probleem, maar ze heeft me nooit gevraagd, zij en ook ik zouden dit niet willen, en het hoeft ook echt niet, ondanks de bezuinigingen in de zorg, komt echt voor dit soort gevallen wel een thuishulp, in dit geval een leuke jonge vrouw die haar hielp met douchen en aan kleden,mijn moeder is best een leuke vrouw volgens anderen maar hoef haar niet naakt te zien en ook niet andersom.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Hallo jongen van 17. Hoe bevalt het om je moeder te helpen?. Ik en mijn broer hebben ons moeder ook moeten verzorgen na een ongeluk. In eerste instantie was er die verlegenheid over het naakt zijn. Later werd dat een plezierige boel. Mijn broer ging samen met ons moeder in de douche, anders waren zijn kleren ook toch nat. Eerst had hij een zwembroek aan, maar die was snel uit, en stond hij haar te wassen met een stijve pik. Ons moeder vond dat wel leuk. Hij wast ze nog regelmatig en zij wast hem en mij ook zelfs. We vinden het fijn om samen naakt te zijn.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Heb vandaag mijn werk voor het eerst gedaan. Moeder uitgekleed, gewassen en terug aangekleed. Het uitkleden viel wel mee. Toen ik haar bh losmaakte en ze haar omdraaide zag ik voor het eerst haar borsten. Ik stond wel perplex, en mijn moeder zag dat blijkbaar ook. Vind je mijn tieten niet mooi vroeg ze?. ik wist niet wat antwoorden en werd wel rood. Ze vertelde me dat ze een d-cup heeft en flink tevreden is met haar borsten. Ik stotterde maar wat en dat had ze door. Ze begon zelfs grapjes te maken toen ik haar borsten waste. Ik begon me na een tijdje meer op mijn gemak te voelen, zeker toen ze zelf vroeg om haar kutje ook te wassen, maar dat was met speciale zeep. Ik verschoot wel even toen ik haar schaamlippen aanraakte want ze schokte dan met haar lichaam. Niet erg zei ze weer. Normale reactie. Afdrogen en aankleden ging makkelijker dan ik dacht. Wel heb ik de geur van haar kutje waargenomen toen ik haar slipte aantrok. Wel keitof moet ik zeggen. Ik zie uit naar de volgende beurt.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb mijn moeder na een auto ongeval ook moeten helpen. Geen probleem zou ik zeggen. Na het eerste naakt komt alles als gewenning. Ik was ook bang als ik mijn moeder de eerste maal waste, zeker als ik haar intieme delen aanraakte. 

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Het is idd lastig, maar ik denk dat het voor haar ook ongemakkelijk is. Dat het een drempel is die ze over moest, anders had ze je waarschijnlijk wel meteen gevraagd ipv de buurvrouw. Ik denk dat het advies van jongen17 zo gek nog niet is.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Gewoon doen als het nodig is en niet te veel bij nadenken

    17 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten