Skip to content
51 reacties
6828 weergaves

Op welke leeftijd nog naar de schoolarts ?

Heb ik mn HAVO examen gehaald, dacht ik van school af te zijn, kon ik afgelopen Maandag nog even naar de schoolarts ! Sta je dan als 17 jarige, op gegeven moment met je boxershort op je enkels, terwijl de Schoolarts je eikel en ballen onderzoekt ! Op mijn vraag waarom dit nu nog moest, zei de schoolarts, dat leerlingen tot hun 19e nog voor een onderzoek, opgeroepen werden. Wie heeft zoiets ook al meegemaakt ?

17 jaar
8 jaren geleden

51 Reacties

  • Ik moest vorie week nog het was een vrouwelijke arts van 50 ofzo en ze ging ook in mij kont voelen da vond ik niet fijn

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Toen ik 17 was moest ik ook naar de schooldokter. Dat is "vrijwillig"maar dat wordt in de "uitnodiging" niet vermeld. In mijn klas ging iedereen. Het onderzoek stelde niet veel voor, maar wie al geweest was, vertelde wel verhalen waar je behoorlijk zenuwachtig werd. De praktijk was een gewoon onderzoek. Niets om je druk over te maken en totaal pijnloos. Behalve als je erg verlegen bent misschien.

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • (Jongen van groep 8 en 2e klas hier) Bij ons op school is er een vrouw van de GGD, stel ze onderzoeken je penis/balzak, en je krijgt een stijve? Wat dan? Je kan natuurlijk niet zomaar weglopen of iets en je kan ook niet zomaar terug naar je klas, dus wat moet je dan doen?

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Amai" dat is echt erg bij de school medisch onderzoek gaan en dan met je broek tot aan je enkels. gaat dat zo bij juli in Nederland amai! Bij mij ging dat gewoon 10 seconde mijn onderbroek naar beneden. en dat was het de laatste keer toen ik 16/17was (Ze keken vooral naar mijn balzak voor die ader ge weet wel)

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik ben dit jaar nog geweest ! Sta je als 16 jarige puber, met je boxershort op je enkels, terwijl een vrouwelijke schoolarts, aan je ballen voelt, en je velletje over de eikel naar achteren schuift ! Gelukkig was ik volgens haar kerngezond ! Gr.J

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Jongen15, je zal dit jaar waarschijnlijk nog wel naar de schoolarts moeten !

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik ben in groep 8 naar schoolarts toegeweest en in de 2e klas. Zit nu in de derde en ben afgelopen zomervakantie 15 geworden, moet ik nu nogmaals een keer heen of niet? Nog niet is er bij mijn prive gedeelte iets gecheckt

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Vorig jaar nog mn ballen laten onderzoeken en mn voorvelletje naar achteren moeten schuiven bij de schoolarts !

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Jongen14, toen ik 14 was, is mijn ma nog mee geweest, op mijn 16e alleen.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • ik moest daar ook bloot maar ik wilde mijn boxer niet uitdoen dus kwam ik vanachter het scherm te voorschijn in mjn boxer zei hij weet je niet wat uitkleden is .jawel zei ik maar ik ga hier niet naakt waar mijn moeder bij is. hij ging mij toen onderzoeken maar moest toch even mijn boxer uit doen en ging hij mijn piemel en ballen voelen . ik stond met mijn billen naar mijn ma dus ze kon mijn piemel niet zien maar hij zei ineens omdraaien en met een rood hoofd draaide ik me om en moest ik bukken en hij voelde toen bij mijn poepgaatje.mijn ma had mij al wel twee of drie jaar niet bloot gezien dus ik schaamde me een ongeluk.zijn er meer jongens waarbij een van de ouders mee moest ?

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Op mijn 16e nog geweest ! Kan me nog herinneren, dat de schoolarts op gegeven moment, mn boxershort naar beneden wou doen, ik zei dat doe ik zelf wel, is een dure boxershort van Ziki. Dat onderzoek a/d ballen, en het geschuif van mn velletje over mn eikel, duurde wel 5 minuten ! Gelukkig hoef ik niet meer. Gr.J*

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Op mijn 15e voor het laatst geweest !

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Jongen17, wel handig, dat jou moeder dokter is, en ze onderzoekt jou nu nog regelmatig ? Moet jij dan ook in je boxershort staan, en zit ze ook aan je piemel te voelen, of je velletje over de eikel naar achteren schuiven ?

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Mijn moeder is dokter en zei deed altijd de medische onderzoeken bij mij ze doet dit nog elk jaar maar niet uitgebreidt.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Nou ik was net 3 dagen 17, toen ik mn boxershort even uit kon doen. Zodat de schoolarts even aan mn balletjes kon voelen ! En het velletje even over mijn eikel naar achteren schoof, moest ik ook nog eens 2x zelf doen van hem.

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • Volgens mij is 16 de laatste keer, dat je boxershort op je enkels ligt, bij de schoolarts. Ik in Februari dit jaar voor het laatst !

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Vorig jaar nog geweest, het onderzoek waarbij je je onderbroek even moet uit doen, en de schoolarts even aan je balletjes voelt, en je het velletje even over de eikel moet schuiven is vervelend, maar je weet aan het eind v/h onderzoek wel of je goed gezond bent !

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Zo'n maandje terug, exact op mijn 16e verjaardag ! Bij de schoolarts geweest. Kleed je maar even helemaal uit, je onderbroek mag je aanhouden..... En dan op het laatst, je mag even je onderbroek uit doen, kijk ik even naar je piemel en je teelballen. Bah ben blij dat ik er niet meer naar toe hoef te gaan ! Gr.M

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Op mijn 15e voor het laatst bij de schoolarts geweest.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Begin dit jaar nog geweest, vind dat niet prettig, dat gevoel aan mn ballen !

    15 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten