Skip to content
17 reacties
2417 weergaves

16 jaar nu pas aftrekken

Hoi ik ben dus 16 jaar en ruk pas sinds een paar weken, ik had het zoals de meeste waarschijnlijk wat toevallig ontdekt toen ik in de douche met mijn lul aan het spelen was. Ik vertelde aan een kameraad dat ik iets heel leuks kende en toen ik het zei lachte hij mij een beetje uit en zei dat hij het al 4 jaar doet, ben ik echt zo laat dan? Ik kan me niet inbeelden dat een 12 jarige zich al rukt. Is toch erg jong? Ik heb trouwens wel al veel haar rond mijn lul en hij is al groot dus ik zit niet in een heel late pubertijd of zo.

16 jaar
8 jaren geleden

17 Reacties

  • Ik masturbeer al sinds m'n 12e. Ben eerst begonnen met mijn pik te 'rollen' zoals je zeg maar met een slagroomklopper doet. Dat wrijvend rollen maakte dat ik heerlijk klaarkwam. Pas later leerde ik dat rukken ook kan, nu doe ik niet anders. Maar 16 mag laat zijn, wél goed dat je het doet, je moet gewoon weten hoe het voelt, aftrekken, toch?

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik rukte al rond m'n 8e/9e. Alleen had ik toen nog geen stijve en kwam er geen sperma. Ik wist ook niet eens dat ik aan het 'rukken' was. Wel een lekker gevoel trouwens! Maar zo rond m'n 13e veranderde dat gevoel ineens. Het werd steeds heftiger. Ik had ook dat plasgevoel zoals hierboven beschreven. Ik hield het tegen maar dat werd steeds moeilijker. Ik schrok er best van. Later naar de wc gegaan met de gedachte: komt er pis dan is het meteen op de juiste plek. En voila! m'n eerste kwak. Achteraf vind ik het supergeil dat ik mijn eigen ontwikkeling zo bewust heb meegemaakt.

    23 jaar
    7 jaren geleden
  • Ja, ik ontdekte het ook al vroeg, ik denk dat ik zo ongeveer 13 was.
    Maar ik had een wat oudere vriend die me er wel al van alles over verteld had. Ik rukte al geregeld ook om het ook te kunnen ervaren en een keer toen ik ook weer behoorlijk lang aan het rukken was geweest voelde ik langzaam iets opkomen en toen ik steeds maar door bleef gaan werd het steeds lekkerder en in een soort slow motion ben ik toen klaar gekomen. Ik onthou dat het ook wel een beetje zeer deed toen ik klaarkwam, en ook dat het voor mij toen net voelde alsof ik moest plassen...
    ja, de eerste keer , het is best wel een hele ervaring... Ik was ook wel een beetje geschrokken en bang dat ik iets aan mezelf had stuk gemaakt. Maar een paar dagen later heb ik het opnieuw gedaan en weer klaar gekomen. Toen wist ik beter wat het was en ben er erg van gaan genieten. Ik doe het nu al jaren zeker soms wel elke dag, maar ten miste zeker wel wel driemaal per week.

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Je bent er niet vroeg mee, maar dat doet iedereen op zijn eigen manier. De meeste jongens zijn wel iets jonger als ze zich voor het eerst aftrekken, maar goed, wat maakt dat uit? 

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik ben mezelf beginnen af te trekken op mijn 14 na een spelletje bij een jonger vriendje thuis. Nadat hij mij had vastgebonden op bed, profiteerde hij van de situatie door mij te betasten. Na enkele minuten ben ik toen voor de eerste keer klaargekomen. Nadien wilde ik dat gevoel opnieuw ervaren en zo ben ik er zelf mee begonnen.

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik was ruim 12 jaar toen ik bij het plassen vaak een stijve kreeg en ook wel wat jeuk.
    toen ik wat met mijn lul begon te spelen om dat jeuken op te laten houden kwam er zomaar een straaltje wit spul uit gespoten, ik schrok wel want het was ook een heel raar gevoel alsof ik moest plassen maar ik schokte ook heel erg de eerste keer en viel bijna om.
    Was eigenlijk achteraf best wel lekker en ben doorgegaan met trekken en heb ook wel een vriendje geholpen het de eerste keer te doen, zie wist toen niet meer te stoppen.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik met de mensen om me heen van de zelfde leeftijd kunnen er nu heel relaxt en semi-serieus over praten. Beetje goeie ervaringen delen het bespreken van dingen waar iedereen zoiets heeft als: oh, ja, dat heb ik ook

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • ik doe het al vanaf mijn 11de men pik aftrekken echt zalig en doe het elke dag kan er niet mee stoppen

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • was ook al 16 toen ik er mee begon daarvoor had ik natte dromen en die heb ik nu niet meer maar soms verlang ik weer terug naar de natte dromen want dat was een heel lekker gevoel.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Hoi ik ruk nou sinds mei, echt zalig! Maar ik ven wel ook al bijna 16 en dus redelijk laat. Ik hoorde jongens in de klas er altijd over bezig en wou eens weten wat het was, op internet rukken getypet en snel gevonden. Was wel spannend de eerste keer! Maar je bent heus nie de enige die er laat mee is! Ik kan me ook wel niet bedenken dat mijn broertje van 12 en zijn vriendjes al rukken, die praten hoogstens over pokemon, echt nog geen pubers!

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Bij mij in mijn vriendengroep begonnen jongens ook pas te praten over rukken enzo toen we 14/15 waren hoor. De reden hiervoor is dat de meeste jongens ontdekken wat je allemaal kunt doen rond je 12de ongeveer en als je hier net achter bent kun je je hier voor schamen of denken dat het raar is. Na een paar jaar hoor je hier en daar ook eens wat en begin je de verhalen te horen en is het ineens niet raar genoeg meer om er niet over te praten haha

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Het viel mij op dat er veel jongens zijn die 11 waren toen ze begonnen, wat ik ook wel jong vind... Je kunt je afvragen of iedereen eerlijk is. Maar het kan natuurlijk wel.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Wow iedereen is hier zo jong begonnen ik kan me echt niet inbeelden dat die jongens van 12 jaar al rukken, laat staan jonger. Dat zijn allemaal nog zo kindjes! Laat staan mijn vrienden van toen we zo oud waren, nooit iemand daar iets over horen zeggen of zo. Echt vreemd dat ik het nu pas ontdek. Maar voor je 13de zitten de meeste jongens toch zelfs niet in hun pubertijd.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • ik was 11 toen ik begon...
    maar iedereen op zijn is anders he

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Ikzelf ben rustig begonnen toen ik 12 was. De eerste paar keren dacht ik echt dat ik moest plassen en stopte ik om naar de wc te gaan. Toen ben ik 1 keer bij de wc gewoon doorgegaan en kwam er doorzichtig wit spul uit men lul. Paar dagen daarna gewoon op mijn kamer gedaan en was het ''plas gevoel'' al een stuk minder.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • De meeste jongens beginnen inderdaad eerder met aftrekken, vaak rond 13 jaar, maar ook wel jonger, kijk maar eens op dit forum. Wel flauw dat je vriend zo reageerde... Er zijn heus wel meer jongens die wat later zijn.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Toch ben je vrij laat daarmee. Nog nooit seksuele voorlichting gehad?

    21 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten