Skip to content
16 reacties
1256 weergaves

Piemel

Ik heb wat vragen over mijn piemel en wou graag weten wat jullie vinden en of jullie oplossingen weten.

Ten eerste heeft mijn piemel soms een mooi formaat en soms is hij klein. En doordat ik niemand anders naakt zie kan ik het ook niet vergelijken. Mijn piemel heeft met koud weer vaak een mooi formaat en dan is mijn balzak ook mooi stevig. Maar als het warm is dan is mijn piemel veel kleiner.
Hebben jullie dit ook?

Ten tweede heb ik een te groot voorhuid want ik heb zo'n slurfje voor op en dat vind ik op zich niet erg alleen is mijn voorhuid vaak nat van het urine en maakt niet uit of ik normaal plas of dat ik eerst mijn voorhuid omhoog rol voordat ik ga plassen mijn voorhuid is de hele tijd nat van het urine en stink vaak ook een beetje. Als ik mijn kleren aan heb ruik je dat niet maar als ik naakt ben wel. En nu is dat nog geen probleem omdat ik de enige ben die er last van heeft. Maar straks als ik een vriendin/vriend heb of als ik een keer met iemand wil experimenteren dan kan dat erg lastig en vervelend zijn. Herkennen jullie dit? En weten jullie een oplossing?

En als 3de probleem heb ik dat ik wel regelmatig met mijn piemel speel en wel masturbeer maar ben nog maar 1 keer klaar gekomen en toen dat gebeurde vond ik dat het brandend aanvoelde en ik vond het niet een fijn gevoel.
Herkennen jullie dit en is het gewoon de 1ste keren of is het raar dat het brandend voelde?


Ik hoor graag van jullie of jullie oplossingen weten en wat jullie ervaring is.

Alvast bedankt.

18 jaar
8 jaren geleden

16 Reacties

  • Ja misschien is dat wel een idee maar dan zit ik met een paar problemen.

    1. Mijn ouders, broertje en zusje hoeven er niks van te weten en als ik mij laat besnijden komen zij er zoizo achter,
    2. Ik zit er niet op te wachten dat de dokter mijn piemel ziet.

    Maar ik zit daar inderdaad ook aan te denken.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Ga heel voorzichtig te werk met oprekken want als er scheurtjes ontstaan en die genezen, zal de voorhuid nog nauwer worden door littekenweefsel. Ik had ook een te nauwe voorhuid en ben besneden toen ik 14 was. Ben er erg blij mee.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Ja steeds verder proberen. Wel METvaseline of iets van babyolie. Dan is je voorhuid soepeler en heb je minder kans op beschadigingen. Succes! Voelt nog lekker ook tijdens aftrekken. :) J.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Ja dat is mogelijk, ik had dat in het begin ook, maar op een keer kreeg ik hem er helemaal achter, en vanaf toen deed ik dat vaker en nu heb ik er geen problem meer mee.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Ja alleen als ik een stijve heb krijg ik mijn voorhuid niet over de eikel heen. Maar als hij slap is wel.

    Maar is het mogelijk je voorhuid op te rekken door hem steeds iets verder te proberen schuiven en als je dit vaker doet dat hij dan ruimer wordt?

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik denk niet dat besnijdenis bij jou echt nodig is, omdat je je voorhuid gewoon kunt terugtrekken. Het enige probleem is de geur, maar bij goed droog deppen na het plassen en elke dag wassen met water moet dat ook over kunnen gaan.

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • En dat over de huisarts dat weet ik wel dat ik mij daar niet voor hoef te schamen maar het is meer het idee. En zodra ik echt noodzaak zie doe ik het ook wel.

    En besnijden lijkt mij erg pijnlijk want ga je dan de eerste dagen niet dood van de gevoeligheid van je eikel? Want ik kan er alleen op deppen want als ik veeg over mijn eikel krijg ik een rilling door mijn hele lijf.

    En die tips van dat natte wc papiertje en thee die ga ik morgen testen. Had het vandaag druk. Ben benieuwd of het werkt. En ik zal proberen er om te denken het dagelijks schoon te houden want dat kan ook wle helpen lijkt mij.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Hoi!

    Elke dag met douchen je voorhuid helemaal naar achteren trekken. En wassen met Sanex en afspoelen onder de straal. In begin kan je met je hand water er je eikel laten lopen en later als minder gevoelig is geworden gewoon de douche.

    Over dat branderige sperma, volgens mij drink je dan echt te weinig water. Misschien omdat je je plas niet zo lang kan ophouden drink je (on)bewust wat minder dan zou moeten.

    Ik zou gewoon lekker weer een keer proberen met aftrekken. Genoeg water drinken en eerst douchen bijvoorbeeld. En niet klaarkomen voordat er eerst voorvocht uit komt. Dat smeer de binnenkant van je pik. Dus tijdje porn kijken en dan aftrekken tot je bijna komt een paar keer, dan komt er na tijdje vast voorvocht (doorzichtig lijmachtig spul) en dan ga je daarna door tot je klaarkomt. Laat maar weten hoe het was.

    Groeten!
    J.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Als het kan, zou ik jezelf laten besnijden. Ik ben zelf ook besneden, sinds m'n elfde ouzo of twaalfde, ik weet het niet zo goed meer maar ik ben er heel blij mee. Bij mij moest het gebeuren want m'n voorhuid kon niet meer goed naar achteren, het is belangrijk dat je je lul elke dag wast (gwn onder de douche ofzo), na het plassen en soms om me wat schoner te voelen maak ik m'n penis/eikel schoon met een nat wc papiertje. Doe dat ook.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Omdat ik ben besneden is mijn eikel helemaal niet pijnlijk gevoelig omdat ik aanraking gewend ben, zoals jongen20 dat ook al zei, raak m idd wat vaker aan misschien helpt dat.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • @jongen 18 Huisartsen zien regelmatig piemels, dus daar hoef je je echt niet voor te schamen. Ik las laatst dat een jongen zijn piemel even stijf moest maken bij de dokter vanwege problemen met zijn voorhuid, dus ook dat is geen probleem. Maar goed, je moet het natuurlijk zelf weten. Heb je eigenlijk geen behoefte om af en toe klaar te komen? Want je bent wel op een leeftijd waarop veel jongens regelmatig masturberen, waarbij ze ook een orgasme krijgen, soms zelfs meerdere keren per dag...

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • @jongen 20
    Oke bedankt dat ga ik eens proberen of ik mijn eikel zo wat minder gevoelig krijg.

    En ik denk dat het ongeveer 2 maand geleden is dat ik die ervaring met het klaarkomen had.

    En ik heb genoeg blaasklachten gehad maar op dit moment gaat alles goed zover ik weet dus ik merk op dit moment niks wat kan wijzen op iets met mijn blaas. En ik ben erg laat zindelijk geworden en heb ook nog een overspannen blaas gehad dus ik ben daar wel oplettend op of er iets mankeert aan mijn blaas. En ik weet niet of ik graag naar de huisarts ga om mijn piemel te laten zien. Ik denk dat ik dat gewoon doe zodra ik een vriendin heb en tot die tijd stop ik wel gewoon op tijd. Want ik vind het genant om mijn piemel aan de huisarts te laten zien. En ik heb een vrouwelijke huisarts en ik krijg van bijna alles wat met naakt te maken heeft een stijve en heb weinig zin om straks bij de huisarts te zitten met een stijve.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • @jongen 18 Ja, zo werkt dat bij de meesten. Misschien kun je proberen je eikel iets minder gevoelig te maken: dan heb je dat probleem al niet meer. Raak je eikel bijvoorbeeld eens wat meer aan, bijvoorbeeld als je je aftrekt. Ik geloof ook dat lauwe thee kan helpen om je eikel minder gevoelig te maken. Je zou dan met een watje, dat je in de thee gedoopt hebt, op je eikel moeten deppen. Ik heb het eens gelezen, spreek niet uit eigen ervaring. En als het ook tegen de geur helpt, vang je twee vliegen in een klap!
    Wat het klaarkomen betreft: is dat lang geleden? Het kan natuurlijk zijn dat het inmiddels niet meer zeer doet, als je je aftrekt. Misschien heb of had je wel een urineweginfectie (blaasontsteking). Dan doet een zaadlozing ook zeer, heb ik gelezen. Ga anders daarvoor even naar je huisarts. Die geeft je een medicijn. Het is jammer als je pijn hebt bij iets wat eigenlijk fijn zou moeten zijn.

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • Hier de topicstarter.
    @jongen 20
    Oke dus bij de meeste wordt de piemel kleiner als het koud is? Grappig ik heb blijkbaar best veel dingen waarin ik anders ben dan anderen ;-D
    Ik trek vaak mijn voorhuid al hele maal naar achteren en ik veeg altijd heel voorzichtig met een wc papiertje mijn eikel droog maar dat wil nooit echt goed omdat dat nogal gevoelig is en ik niet het idee heb dat het helpt maar doe het wel.
    Nou vlak voordat ik klaar kwam voelde ik het erg branden in mijn plasbuis waar mijn sperma doorheen ging en dat bleef even doorgaan dat branderige gevoel. En voor mij was het niet prettig of plezierig.

    @jongen 16
    Dat met dat natte wc papiertje ga ik proberen hoop dat dat minder gevoelig is dan met een gewoon wc papiertje.

    Maar dat over dat thee. In de meeste theezakjes zit toch heel klein spul hoe wil je daar het goed mee schoon krijgen? Of bedoel je dat ik met het theezakje en al over mijn eikel moet gaan? Omdat je het had over theeblaadjes vond ik dat nogal verwarrend.

    Erg bedankt voor de tips.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Het brandige gevoel kan te maken hebben met de urinezuur die achter is gebleven.
    Wat je het beste kan doen is als er een wastafel is een stukje wc papier nemen en die nat maken en na het plassen dan je eikel goed schoon maken.
    Gebruik echter nooit zeep of shampoo dat zorgt er juist voor dat de beschermlaag (talg) er vanaf gaat en dan doet het helemaal zeer.

    Ook kan je je eikel wassen met theebladeren je moet dan een thee zakje eerst in een kopje met met warm/heet water doen en dan de theeblaadjes gebruiken om je eikel mee te wassen evt met een beetje sterke thee.
    De looizuur die in thee zit zorgt er voor dat bacteriën minder worden en dan verdwijnt de geur ook.
    Maar er zijn meiden en jongens die het zelfs lekker vinden als ze iemand pijpen maar geef mij dan toch maar een bananen of aardbeien smaakje....

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Meestal krimpt een piemel bij koud weer juist een beetje en gaan je ballen meer naar je lichaam toe, andersom dus... Als er teveel urine achterblijft op je voorhuid, trek dan gewoon je voorhuid standaard terug bij het plassen, zodat je eikel helemaal bloot is, en veeg na het plassen je voorhuid af met een wc-papiertje. Dan heb je dat probleem niet meer.
    Wat bedoel je met een brandend gevoel? Een orgasme zou juist fijn moeten voelen. Het is wel eventjes een hevig moment, maar niet onprettig.

    20 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten