Skip to content
12 reacties
1965 weergaves

Joggingbroek vraag en probleem

Beste mensen van Jongin,

Ik ben een jongen van 19 jaar en geil op joggingbroeken, vooral de lichtgrijze! Zelf heb ik er twee gekocht, een lichte en een donkere, en slaap er nu in, zonder shirt, dus alleen boxershort, ook grijs trouwens, en dan de joggingbroek. Dit voelt erg aangenaam. Nu zou ik dit ook gewoon door de weeks aan willen doen, bijvoorbeeld naar universiteit en winkels en binnenshuis, maar ik schaam me hiervoor. Dat klinkt heel erg raar, maar zo voel ik het! Vooral schaam ik me dan naar mijn ouders, familie, toe. Ik ga binnenkort op kamers, dus dan zal ik het wel doen, de hele dag in joggingbroek lopen, want dan zien zij het niet! Andere mensen maakt niets uit, die ik toch niet ken! Nu is mijn vraag, of jullie weten waarom ik me zo schaam en hoe ik dit moet aanpakken?! Alvast bedankt allemaal!!

19 jaar
8 jaren geleden

12 Reacties

  • Bedankt voor alle reacties!!! Precies, ik slaap er soms ook in en doe ook andere dingen ... haha! Maar fijn om te zien dat andere mensen hier ook "problemen" mee hebben!

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik pas me helemaal aan met de ander 20 jarige jongens.
    ik loop er zelf thuis ook altijd in rond en ga er ook me naar de winkel.
    Maar dan wel free balling!
    Als ik echt ergens naar toe moet dan heb ik een gewone spijkerbroek aan en daar meestal ook niets onder.

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik heb dit dus ook, heb een behoorlijke collectie aan trainingspakken. En tijdens gym vind ik het geen probleem, maar om naar school aan te doen of als mijn ouders thuis zijn schaam ik me dood. Wat ik overigens wel heel erg vreemd vind. Ik slaap er in en trek me er ook in af, wat heerlijk geil is, vooral als je (zoals ik) ook geïnteresseerd bent in bondage om je nog even wat te beperken kwa bewegingsvrijheid.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Bedankt voor je bericht! Ik hoop dat er meer mensen zijn die nog reageren!

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Hi TS, wij zijn partners in crime en zitten qua fetish in het sportwear 'hoekje'. Mijn ervaring is, als iemand op joggingbroeken/trainingsbroeken kickt, dan komt daar vaak nog een heel arsenaal aan sportkleding achteraan. De sportswear scene, zoals dat dan genoemd wordt, vind ik een interessante wereld. Have fun!

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Bedankt voor de reacties en vooral de jongen hierboven! Ik denk dat je gelijk hebt! Ik word er opgewonden van, terwijl de meeste mensen het als een kledingstuk zien en "misschien niet eens zien dat ik er een aan heb"! Opvallend vind ik dat je het hebt over witte sokken en sneakers! Deze drie kledingstukken zijn toevallig mijn fetish! Hoe kwam je hier op? Dank jullie wel!

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik vind zelf zo'n joggingbroek ook waanzinnig zitten. Lekker zacht aan de binnenkant, zonder boxer zodat me lul los drin zwabbert. Kennelijk moet je zelf eerst nog aan jouw uitbreiding van kledingstijl wennen. Voor jou heeft zo'n grijze joggingbroek een extra sexuele lading. Een ieder ander ziet gewoon een toffe gast in een joggingbroek. Het gevoel dat iemand jou daarom zal nastaren zit alleen 'tussen jouw oren'. En de gast die zn ogen niet van jou in je joggingbroek af kan houden is partner in crime want heeft ws dezelfde kick. Mijn kledingadvies, paar spier witte sportsokken en Air Maxen dr onder en gáán.

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • wat schaam je jou nou voor een trainingsbroek? is toch chill?
    ik heb ook vaak een aan op school of in de stad.
    als we van de brug in die water gaan springen zomers heb ik ook vaak adidasbroek aan. andere jongens ook

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik vind jongens in joggingbroeken best geil om te zien, je ziet goed hun vormen erin

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Gewoon doen ik loop ook vaak in trainingsbroek hoor let niemand op

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Tja, het is toch anders dan dat alle andere jongens aan hebben. Bijna alle jongens die ik ken dragen een jeans met riem. Dat zal bij jou misschien niet anders zijn en misschien vindt je het daarom raar. Gewoon dragen wat je leuk vindt!

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik loop zo vaak in mn joggingbroek over straat het is toch gewoon een broek ik draag dia altijd in het weekend geen probleem in huis en buiten huis

    17 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten