Skip to content
7 reacties
105 weergaves

nauwe voorheid bij erectie

hallo ik ben een jongen van 15 en ik heb geen problemen met mijn voorhuid achteruit te trekken MAAR eens in erectie kan deze er niet meer over (ps: het doet absoluut geen pijn en plassen kanik ook normaal) is dit ernstig?

15 jaar
8 jaren geleden

7 Reacties

  • Je kunt hem ook terugschuiven en dan een erectie krijgen. Dan rekt ie rustig uit.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Ja ik heb het ok ge raakt er aangewend maar ik ik weet de oplossing maar daar wil nog me wachten bij Ist meer da ik te veel voorhuid heb en ok wat te nauw bij mij is als ik mijn voorhuid achteruit trek dan luktdan wel maar is moeilijk en je moet geduld hebben maar dan doet het ok soms pijn Maar als mijn huid voorhuid naar boven tek dan doet erg pijn en het is net schuurpapier of zand dat er tussen zit

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • probeer gewoon de boel wat op te rekken. Niets forceren met geweld, maar gewoon steeds net zover je velletje naar achteren te trekken zodat het net geen pijn doet. Dat kan best wel wat weekjes duren maar je zal zien dat het daarna iets beter gaat. Doe het zo vaak mogelijk, bij het aftrekken, onder de douche, na het plassen.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • ja ik kom wel gewoon klaar en nope nog geen sex gehad dus hebik geen idee van. maar ik begin meer en meer te denken dat het probleep bij het toompje ligt en niet bij de voorhuid. zou dat kunnen dat het mss wat te strak is?

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik weet niet of je al sex hebt, en ik wil je ook niet ongerust maken.Maar je velletje wil toch over je eikel heengaan tijdens de penetratie, maar dat gaat dus bij jou niet en dan wordt het toch wel pijnlijk ???

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Je krijgt er geen zwelling door, van je voorhuid of je eikel? Maar, goed dat je voorhuid bij een slappe pik dus wél gewoon weer terug omlaag schuift. Je wilt immers geen Spaanse kraag krijgen.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Nee hoor! Geen probleem! Kom je wel gewoon klaar?

    18 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten