Skip to content
29 reacties
161 weergaves

oude mensen hier

Waarom zijn er zo veel mensen op dit forum van ±21 jaar? Het zijn hier namelijk vragen van jongeren en mensen die al een paar jaar volwassen zijn reageren daar dan op. Als je moeder je naakt heeft gezien krijg je ALTIJD reacties van 21 jarige mensen die zeggen dat je je niet moet aanstellen omdat iedereen het doet. Het is toch logies dat mesen die in de puberteit zitten dat beschamend vinden. Dus mensen van 19-20-21- en ouder: zoek een ander forum. Zijn jullie nou allemaal pedofielen of wat.

15 jaar
8 jaren geleden

29 Reacties

  • Ik snap de topicstarter ook wel, soms reageren ze wel wat "stoerder".

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • @j19
    Precies! Dit topic is over.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Okay 19+ guys!!! Het is welletjes geweest! Give the kid a break! Lees de hele topic en je ziet dat hij zich al eerder verontschuldigd heeft. Natrappen naar iemand die spijt heeft, kan niet. Leave the kid alone!

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Volgens de regels mag je tot 23 jaar reageren.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Er zit toch groot verschil tussen bijvoorbeeld verkering hebben op 15jaar en met iemand van 13 nemen. Terwijl op je 20e gwn met iemand gaat met 28 bijvoorbeeld. Zo ook dit standpunt, wij willen verhalen van elkaar rond 13-16 denk dat dat de grootste groep van reaguurders heer zijn. Wij willen ons graag elkaar vergelijken en verhalen van dezelfde leeftijd horen (het liefst altijd een jaartje ouder) dus als er iemand onder een topic reageert van 21 jaar wordt of die reactie over geslagen of mensen denken direct PEDO!! Terwijl dat niet zo hoeft te zijn. Oplossing voor dit probleem topic starter zet na einde van z'n topic neer welke leeftijd mensen er mogen reageren. Groetjes.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Vind dit een domme post. Als ik ergens mee zit, verwacht ik geen 11 jarige die het me ff verteld...

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Wij oudjes (vanaf 19 volgens jou) geven wèl wat meer inhoud aan dit forum. Of moet het uitsluitend gaan over de lengte van je pik en of je balletjes al ingedaald zijn?

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Iemand die 21-23 is, is zelf ook 13 of 14 geweest dus we begrijpen heel goed waar je het over hebt ;)

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • en18 .19 .20. 21. 22en zelfs 23 zijn nog jonge mensen ok tips kunnen gebruiken het is belangrijk dat wij elkaar kunnen helpen nietwaar ik zou zelfs de forum tot 25 zetten

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • Jij bent helemaal de TS niet, vast een moderator ofzo. Maar je hebt wel gelijk, ik vond het alleen aan beetje apart. Deze reacties bedoelde ik niet. Sorry voor iedereen die ik heb beledigd.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik ben topicstarter, schrik wel v/d reacties op mijn topic. Het was zekers niet mijn bedoeling om jullie te kwetsen/beledigen ! bij deze mijn excuses ! !

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Jongen 22 ik ben toen ik 11 was misbruikt door me meester daarom ben ik ook boos op zijn bericht.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Dit forum is inderdaad voor 10 t/m 23 jaar.
    Als je het vervelend vindt dat ''oude'' mensen reageren dan kan je misschien in je vraag aangeven dat je reactie wil van mensen onder de 18 (of 16, maar net wat je wil).
    Zo krijg jij de reacties die je wilt en zijn de ''oudere'' jongeren niet voor nop aan het reageren :)

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Jongen15, iedereen heeft zo zn eigen mening, dat moeten we van elkaar respecteren ! Maar om oudere jongeren pedofielen te noemen, gaat me te ver. Als klein jongetje van 9 jaar ben ik ooit eens misbruikt door een pedofiel..... En zoiets gun ik niemand, zelfs de voor mij onbekende forum gebruikers van dreamersforum. Volgende keer graag iets beter opletten op je taalgebruik, als je iets post op wel forum dan ook !

    22 jaar
    8 jaren geleden
  • Er zijn ook ouderen jongens die over hun ervaringen willen praten omdat ze homo net als ik en het mooiste is dat jong en oud met elkaar er over kunnen praten en dezen site kan je geen afspraken dus het is veilig dus zeik niet zo en dat als de ouderen jongens neer zet als pedo dat is groten beledigen ik pik dit niet het is maar goed dat ik niet weet wie je bent.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik en veel anderen van boven de 20 waren natuurlijk niet zo lang geleden ook 15. Dus de ervaring die we hebben is van niet zo lang geleden, terwijl we de problemen waar je mee zit als je 15 bent wel goed kunnen begrijpen. We kijken er met een iets volwassener blik naar. Dat kan toch ook nuttig zijn?

    22 jaar
    8 jaren geleden
  • @ 14 jarige jongen, Als niet weet wat leeftijdsdiscriminatie is en er geen goed argument bij kan geven reageer daar niet op. Maar goed zoals ik al eerder zei, als je het vervelend vind om met mensen te praten die naar jou mening te oud zijn. Dan kun je beter aan je vriendjes gaan vragen wat zij er over denken. Het is alleen dan niet zo anoniem zoals hier, en de volgende keer dat jij iets hebt waarbij je geen raad weet en je vriendjes er te jong voor zijn, naar wie ga je dan? Iemand die ouder is en ERVARING heeft en die kan je helpen. Maar goed stank voor dank hier dan kennelijk..

    22 jaar
    8 jaren geleden
  • Ja kan geeneens discrimineren met leeftijden want iedereen word het toch gewoon. Ik zie eigenlijk meer reacties van een volwassenen dus ik vind dat je gelijk hebt j15. Veel ervaringen zijn van een lange tijd geleden. Toen was het wel anders

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Dit forum is om ervaringen te delen, en oudere jongeren hebben eenmaal meer ervaringen, vind je het vervelend dan kun je beter een kinder forum zoeken tot max 16 jaar als je je daar beter zal voelen. Overigens leeftijdsdiscriminatie is ook niet toegestaan zoals jij het doet..

    22 jaar
    8 jaren geleden
  • Ouderen weten vaker wat meer, meer ervaring, dan vind het juist top als oudere jongens reageren, beetje meer volwassenheid in de verhalen en reactie's. Meer inhoud zeg maar, dus oudere jongens blijf reactie's geven. Mijn bezwaar is teveel topics met zelfde inhoud of vraag, zou alles keer vernieuwen en opschonen en opnieuw beginnen en meer selecteren.

    18 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten