Skip to content
7 reacties
5631 weergaves

Sauna

Hoi allemaal Ik zou graag eens naar een naaktsauna gaan. Wie heeft hier al ervaring mee? Komen er ook jonge jongens? Van rond mijn leeftijd? En ben je echt de hele tijd naakt? En wat als ik een erectie krijg? Post je ervaringen hieronder aub!

17 jaar
8 jaren geleden

7 Reacties

  • Ik ga soms ook naar een sauna, samen met me broertje (12). Wij kleden ons uit en dan de sauna in. Verder praten we gewoon en letten we niet op andere

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Gezinsdagen zijn vaak op zondag. Informeer eerst eens bij de sauna naar keuze. Sommige hebben speciale avonden voor jongeren. Bijvoorbeeld. Zaterdag. Misschien is het naakt uur in het zwembad een optie? Is de erectie onder water...

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Nee, ik vind dat helemaal niet vreemd. Kijk jij nooit naar de piemel van een vriendje of zo?! En nogmaals, meestal blijft m'n piemel gewoon slap, maar als hij eens een keer klimt is daar toch niks raars aan, tenminste dat vinden ze in mijn kennissen en familiekring. Zo werkt dat nou eenmaal bij jongens en geloof me, ook bij meisjes maar daar zie je het meestal niet bij.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • @jongen21: Dan kijkt toch iedereen naar je als je daar met een stijve lul zit? De meiden kijken, maar dat vind je niet erg. Maar de rest moet dan toch ook kijken? Vind je het niet gek dat dan iedereen naar je piemel kijkt?

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik ben vorige week samen met n vriend voor het eerst naar n naaktsauna geweest. Was wel best spannend. Het omkleden (of beter gezegd uitkleden) was voor mij het spannendste moment. Waarschijnlijk omdat je het niet gewend bent om je volledig uit te kleden in bijzijn van anderen. Ik vond het wel een beetje geil om mijn vriend naakt te zien. Ook was het wat geil om de andere mannen en vrouwen te zien die,zich in dezelfde kamer begonnen uit te kleden. Maar eenmaal in de sauna was er eigenlijk helemaal niets raars meer aan. Je raakt gewend aan al die blote piemels en borsten. Je kijkt daar na een tijdje niet meer naar. Als we niet in een sauna of stoombad of dergelijke zaten, hadden mijn vriend en ik een handdoek rond ons middel, maar als we de sauna of zwembad of jacuzzi binnengingen, hingen we die aan de haak. Sommige mensen lopen de hele tijd in hun blote piemel rond, maar dat is gewoon wat je zelf prettig vindt. Niemand zal je beoordelen. Wat de leeftijd betreft, het was die dag net familiedag in de sauna, waardoor kinderen en jongeren vergezeld van familie aan sterk verminderde prijs binnen konden. Er waren dus wel veel jongeren ( tss 10 en 16 jaar). Ik weet wel niet of dat op andere dagen ook zo is... Wat me wel opviel was dat die jongeren nog minder moeite deden om hun zaakje te bedekken. De jongens lieten hun flieter gewoon in alle vrijheid bungelen ;)

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Natuurlijk is een sauna naakt. Er zijn bij een aantal alleen van die badkleding dagen maar daar ga ik niet naar toe. In een sauna hoor je nu eenmaal naakt te gaan en ja, soms krijg ik ook een stijve. Ik ga dan meestal snel in het koude dompelbad of in het bubbelbad zodat ze het niet zien. Ik merk soms wel dat meiden een stijve vaak juist heel mooi vinden, dus dan blijf ik gewoon zitten en wacht op reacties.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Ja, in een 'naaktsauna' ben je natuurlijk naakt. Maar je kunt als je er uitgaat ook een handdoek omdoen. Ik heb er niets mee.

    16 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten