Skip to content
3 reacties
46 weergaves

geen sperma

Hey mensen,

Ik ben 15 1/2 jaar, en in de biologie boeken zie ik de gemiddelde leeftijd waarop je je ontwikkeling zou moeten hebben. Ik heb deze nog niet gekregen, en het lijkt er ook niet op dat dat erg snel zal gebeuren. M'n moeder zegt dat ik gewoon later ontwikkel, maar na ruim 15 jaar begin ik me af en toe een beetje zorgen te maken.

Heeft één van jullie dit ook of heeft gehad?

mvg anoniempje

16 jaar
8 jaren geleden

3 Reacties

  • Schrik maar niet maar ik was 9 toen ik al wat sperma in me boxershort vond maar een neef van mij was 17 jaar toen hij voor het eerst echt klaar kwam.
    Wel had hij veel voorvocht maar dat was ook alles dus kan het gewoon ook later komen.
    Maar kijk eens om je heen, de ene jongen is op zijn 13 de al tussen haakjes volwassen terwijl de ander nog met autootjes speelt in de zandbak maak je dus geen zorgen het komt wel en geloof mij maar dat een meisje (of jongen) liever een heeft die pas na een uur klaar komt dan eentje die na 5 minuten vraagt of het lekker was :)

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Je biologie boeken zijn vanuit gegaan van een gemiddelde gezien dat makkelijker werkt en het makkelijker is om over te brengen naar de leerling. Dat er gevallen zijn die erg vroeg zijn of wat later is normaal, maar zoals al gezegd is ga naar je huisarts die kan betere hulp bieden dan de mensen op dit forum.

    P.S. Ik snap dat het een vervelend onderwerp is om te bespreken met je huisarts maar gewoon doen, dan heb je waarschijnlijk gewoon een antwoord op je vragen.

    22 jaar
    8 jaren geleden
  • ga anders eens met je huisarts praten. Die kan je mss wel gerust stellen. En daar heb je meer aan dan aan de antwoorden hier.

    21 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten