Skip to content
16 reacties
1176 weergaves

Naakt slapen

Ik logeer wel eens bij een vriend die ook naakt slaapt maar als we samen logeren houden we allebei onze onder broek aan. Ik slaap met onderbroek aan niet zo lekker is het raar als ik dan ook gewoon mijn onderbroek uit trek. En naak ga slapen en hoe is het als ik dan naar het toilet moet is het een beetje genant als ik zn moeder opeens tegen kom en in t ergsye geval nog met een boner.

16 jaar
8 jaren geleden

16 Reacties

  • Ik begrijp het probleem niet...

    12 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik zou het ook graag willen maar ik heb 2 tot 4 keer per maand een spuiter in mijn slaap en dan zit mijn hele bed onder

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • @jongen 16 Waardoor lukt het niet? Voel je je er niet fijn bij? Of krijg je een schuldgevoel of zo? Je moet gewoon doen wat je prettig vindt. Het voelt wel vrij...

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Tips om er mee te beginnen: Doe het in een weekend. Als je erg moe bent. En wacht dan gewoon. Niet met je pik spelen maar gewoon wachten. Als je dat vaak genoeg dit wordt het normaal.

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Als ik probeert naakt te slapen lukt dat niet .

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Helemaal niks raars aan. Waarschijnlijk wil hij ook gewoon naakt slapen. Maar je moet die grens een keer over gaan en zijn broekje uitdoen. Hij zal waarschijnlijk meegaan doen en zijn broekje ook uit doen. Een andere manier is het gewoon vertellen. Zeg gewoon tegen hem "vind je het een probleem als ik naakt ga slapen want dan slaap ik ren stuk beter." Hij gaat het zeker geen probleem vinden en gaat ook naakt. Ik slaap zelf ook altijd naakt en ook als ik bij mijn beste vriend logeer slapen we naakt. Het is al vaak genoeg gebeurt dat zijn moeder ons naakt heeft gezien met een stijve. Als hij bijvoorbeeld aan het douchen is en ik mijn tanden poets. Ik ben ook zijn zus van 17 al een paar keer snachts tegen gekomen met alleen een slipje aan. Ik krijg dan wel een stijve maar zij vind dat wel schattig.

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Ts hier: ja ik heb een redelijke en hij heeft een best grote, toen ik bij m bleef logeren ging ik douchem maar wist niet waar alles stond kwam hij binnen nader hand toen ik er uit kwam ging hij er gelijk in dus zag ik hem ook naakt toen vroeg hij nog of ik ff de wasmachine uit wilde doen dat naast de douche staat en zag toen dat hij een half stijve had.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik had het gedaan als je maar geen stijve krijgt wang hen je een grote? valt die op of niet?

    11 jaar
    7 jaren geleden
  • Zou ik alleen maar grappig vinden zou m expres gaan lopen kutten zou hij ook bij mij doen want we kennen elkaar al heel lang

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik ga vaak bij men vriend slapen en we hebben elkaar al een paar keer naakt gezien dus slapen gwn naakt als we bij elkaar zijn, wel raar als je wakker word en je ziet dat je vriend een ochtenderectie heeft

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Jullie slapen bij elkaar in bed?
    Maar jij hebt er meer moeite mee dan hij en om jou niet tegen het hoofd te stoten trek hij ook een onderbroek aan.
    Gewoon dat ding uit trekken en naast je bed leggen.
    Moet je even naar de wc dan snel dat ding aan en als je klaar bent gewoon weer uittrekken.
    En geloof het of niet, zijn moeder heeft vaker een blote vent gezien.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Vraag het desnoods of hij dat een probleem vind waarschijnlijk wel niet omdat je mekaar al naakt ziet dan gew doen zou ik zeggen ;)

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Heb hem laatst naakt gezien toen hij ging omkleden en hij had er niet zo een probleem mee volgens mij

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Ja klopt waarschijnlijk over paar dagen daar logeren

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Ga gewoon bloot slapen. Je hoeft je voor elkaar toch niet te schamen? En jullie vinden dat allebei fijn, dus niet moeilijk doen. En als je naar de wc moet, kun je ook even je boxer aantrekken.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Welnee, da's helemaal niet raar. Je hebt kans dat hij hetzelfde denkt en wil. En als jij je broekje uitdoet zal hij dat waarschijnlijk ook doen, of vragen of dat lekker slaapt. Als jij dat bevestigt wil hij dat geheid ook ervaren.

    Ik sliep ook bloot in een bed als ik bij m'n schoolvriendje ging logeren. Zijn ouders vonden dat heel normaal. Z'n moeder zag ons ook in de badkamer, met allebei een boner. Ze lachte soms wel even, maar altijd op een lieve manier. Ik voelde me nooit oncomfortabel daar als ik bloot was. Zelfs niet toen zijn oudere zus de badkamer binnenkwam terwijl we met z'n tweetjes onder de douche stonden. Iedereen deed gewoon heel relaxed, dan voel je je vanzelf ook op je gemak.

    Gewoon doen dus, zijn moeder heeft ook een zoon, dus die weet heus wel hoe een piemel eruit ziet.

    21 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten