Skip to content
14 reacties
244 weergaves

Schaamhaar

Scheren of niet?

13 jaar
8 jaren geleden

14 Reacties

  • @ j19 Ik zou me daar echt niets van aantrekken! Gewoon doen wat je zelf wilt en mooi vindt.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik was pas naar een sauna gegaan. Ga vaak naar een sauna en daar lopen veel mannen. Ben gewoon hetero hoor. Nu een keer naar een andere en daar waren heel veel vrouwen. Ik was me vergeten te scheren dus had gewoon een bos. Nou jongens, echt ik werd daar raar aangekeken!! Echt ik was de enige die schaamhaar had. Voelde me echt niet fijn! Dus nu weer lekker geschoren.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • @ Jongen 14,

    Blowjob is Engels voor pijpen.

    ---

    Pijpen en beffen is veel fijner en frisser als het glad geschoren is. Ik hoef ook echt geen haar in m'n mond, dus niet geschoren is geen orale seks. Een kort streepje erboven mag wel, als de rest maar kaal is.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik zeg niet scheren, een lekkere bos haar is veel mannelijker.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Wel scheren, vind ik. Ziet er mooier uit en voelt geiler.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Wat is een blowjob ?

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Nope, niet scheren. Althans, dat vind ik. Ik heb meer vrienden die een bosje boven hun pik hebben. Het voelt ook lekker als je er met je vingers door gaat. M'n ballen scheer ik en de haartjes op m'n penis ook.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik laat het ook staan. Ben ik nog maar 14 maar later laat ik het denk ik ook staan. Is mooier voor mij zelf denk ik. Ik had het 1 keer weggehaald om te kijken hoe het was. Was kuur als je het 1 keert niet weer weghaalt krijg je stoppels en dat is pas lelijk.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik laat het staan, omdat ik dat mooier en mannelijker vind, maar dat is natuurlijk persoonlijk. Wel houd ik het bij. Qua gevoel merk ik geen verschil. Dat schaamhaar minder fris zou zijn slaat nergens op, zolang je je maar regelmatig doucht en jezelf schoon houdt.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Een geschoren penis is mooier en friser want je wil niet dat een meisje na een blowjob heel je haar tussen haar tanden heeft zitten ??

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik scheer het alijd helemaal kaal een vriend van mij zij laatst dat hij zij penis wel scheert maar boven zijn penis laat hij wel een beetje haar staan

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Ja, wel. Voelt veel lekkerder tussen je benen, is frisser, en staat leuker, imho.

    Als je regelmatig bijhoudt jeukt het echt niet meer, dat is alleen de eerste (paar) keer. Ik haal er zelf na pakweg drie dagen een mesje over, da's 5 minuten werk. Lang schaamhaar jeukt pas echt.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb het een paar keer gedaan om te weten wat het is. Het kriebelt wel heel erg als de haartjes na vier of vijf dagen weer beginnne zichtbaar te worden.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik doe het wel, of ik trim het. Doe wat jij mooi/fijn vind.

    14 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten