Skip to content
4 reacties
1557 weergaves

Fappen met jongen

Heey Ik heb een hele goede vriend en als ik bij hem ben blijf ik ook vaak bij hem slapen. Altijd als we dat doen pakken we een tent en slapen we daar ik puur omdat we daar ik kunnen fappen. Hij heeft een grotere lul dan mij maar daar schaam ik me niet voor. We hebben het vaak over sex en ook een keer een challenge verzonnen. Die challenge was wie het meeste durft bij dr andere wint en hadden alleen met sexuele dingen gedaan. Alleen wilt hij die challenge niet meer doen maar hij vond het vorige keer niet erg toen we naakt sliepen dat ik "perongeluk" over hem heen rolde want toen kreeg hij een stijve. Het punt is alleen dat ik hem wil fappen en pijpen maar hoe moet ik dat doen. Alvast bedankt voor de hulp (En ps hebben jullie wel eens een jongens kont gelikt want dat wil ik ook doen als het niet te ver gaat)

14 jaar
8 jaren geleden

4 Reacties

  • Vraag hem eens waarom hij die challenge niet meer wil doen, en of het om het spel gaat of om de seks. Misschien vind hij het spel wel niet leuk meer...     En likken is leuk, maar alleen als je net gedoucht hebt en heel goed gewassen hebt. Samen onder de douche is ook leuk, dan kun je zijn kontje eerst wassen, dat voelt heel lekker voor allebei, en je weet zeker dat het schoon is.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • gewoon weer zorgen dat hij op een of andere manier een erectie krijgt, en dan vraag je hem voorzichtig of hij wil dat je hem fapt. als hij dat wil is dat mooi. als hij dat niet wil, dan moet je dat ook niet gaan forceren, dus dan is het gewoon jammer.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Je moet het gewoon nog een keer doen, dan kan je het aan hem vragen of hij dat wilt

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • snap ik dat je dat opnieuw wilt doen en je zult gwn je moment af moeten wachten, want iemand dwingen gaat natuurlijk niet.
    je duwt ze hierdoor alleen maar verder weg...
    en over het rimmen (kont likken), dat heb ik al gedaan en is super leuk om te doen als je geil bent, maar zorg er voor dat hij wel heeft gedoucht opvoorhand.
    kak op je tong is geen leuke wending...
    dan nog een vraag ben je homo ofzo?

    laat me weten als je nog vooruitgang hebt met hem.

    groetjes j

    15 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten