Skip to content
6 reacties
411 weergaves

Fappen met gedachtes...

Ik denk dat iedereen die fapt er wel een gedachte bij heeft... mijn probleem is dat mijn gedachte bijna altijd over mijn nichtje is... ze is super knap, en is ongeveer dezelfde leeftijd. Nu is het ook erg dat als ik weer eens bij haar ben dat ik dan de neiging heb om te "experimenteren" ben ik echt raar of valt dit wel mee?

13 jaar
8 jaren geleden

6 Reacties

  • Doe ik ook, met een jongen van me klas, ben homo trouwens! 

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • @J13. Ik voel met je mee. Mijn ouders waren ook religieus en streng. Ik mocht niks en moest vanalles. Ik ben alweer een tijd op mezelf (sinds m'n 16e. Nu samen met m'n vriendin) en wil niks meer met religie te maken hebben. Dat je niks met je nichtje mag doen is wel begrijpelijk, maar geen seks voor het huwelijk? Belachelijk. We leven niet in de jaren vijftig. Ik heb van jongs af aan al heel wat geëxperimenteerd, met jongens en meisjes. Ik heb nergens spijt van, in tegendeel. Ik heb hooguit spijt van dingen die ik niet heb gedaan. Hoe moet je ervaringen opdoen als je niks probeert? Dan trouw je straks met iemand die je lichamelijk niet eens kent, waarvan je niet eens weet of het klikt. En je hebt voor geen meter ervaring. Vervolgens zit je er levenslang aan vast. Nee dank je. Ik probeer eerst alles waarvan ik denk dat het leuk is. Dan merk je het vanzelf wel als je denkt "met deze persoon wil ik verder". Dus laat je niks aanpraten, en geniet van het leven. Zolang het wederzijds is (en geen familie) ;-) is er helemaal niks mis mee om lekker te experimenteren.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • @j21 ik heb vanochtend toevallig net een preek over sex voor het huwelijk gehad (ja, ik ben namelijk christen) en ik heb zo'n gevoel dat dat een beetje speciaal voor mij was. Ik ben dus gewaarschuwd ;D

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Nee hoor, dat is niet zo gek op jouw leeftijd. Je ziet een leuk meisje van dezelfde leeftijd en je lichaam en fantasie gaan dan aan de slag. Het is niet erg als je die fantasie tijdelijk gebruikt bij het trekken. Er komt vanzelf wel weer een ander leuk meisje in beeld die deze fantasie vervangt. Ik zou wel opletten dat dit niet je enige fantasie is, zodat je niet teveel gefixeerd raakt. Probeer wat af te wisselen. Ik ben het verder eens met het meisje van 18. Ik zou het zelf niet veroordelen als jullie zouden experimenteren op die leeftijd, maar je hebt een hele grote kans dat jullie een hoop gezeik krijgen in de familie als dat uit zou komen. En zijn die gevoelens überhaupt wederzijds? Zo niet dan kan zij ook gillend naar haar vader rennen bij wijze van spreken. Dus is het inderdaad verstandig om het bij de leuke fantasie te laten en verder niet.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • @meisje18 Tnx voor de tip ^^

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Zulke gedachtes zijn op zo'n jonge leeftijd niet zo heel raar hoor, ik denk dat velen zoiets wel hebben gehad. Je hoeft je daar niet slecht over te voelen. Houd het wel enkel bij fantasie.. Op hele jong leeftijd is samen experimenteren onder familieleden nog wel ok, maar nu, als een van jullie ouders daar ooit achter zou komen zullen ze dat helemaal niet goedkeuren.

    18 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten