Skip to content
14 reacties
766 weergaves

Omkleden bij zwemteam

Als ik ga zwemmen, neem ik altijd de gemeenschappelijke kleedkamer, maar soms is er dan een team aan het omkleden van een jaar of 16-25, en dan durf ik niet meer daar om te kleden, wat moet ik doen?

13 jaar
8 jaren geleden

14 Reacties

  • Die mensen van 16-25 zijn ook ooit 13 geweest en weten ook nog hoe hun lul er toen uit zag dus maakt niks uit

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik doe niet 'fluffen', hij is zoals hij is.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • @J18, dat heet "fluffen" en dat doen heel veel mannen om hun pik even wakker te maken zeg maar, zodat hij er op z'n voordeligst uitziet. Heel normaal dus.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Mijn pik is niet groot, en ik schaam me een beetje daarvoor. Jongens die een paar jaar jonger zijn hebben vaak een grotere pik dan ik heb. Zeker als ik net uit het water kom dan is de mijne zowat verschrompeld lijkt het wel. Toch kom ik graag in de grote kleedkamer om andere pikken te zien.
    Meestal ga ik dan eerst naar de wc om mn pik iets groter te maken. Niet stijf maar bijna halfstijf zeg maar. Is beter voor mn zelfvertrouwen in de kleedkamer
    Doen meer jongens dit , of is dit heel raar ?

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • @J16,     Dat heb ik precies zo. Sowieso als ik m'n (strakke) kleding uitdoe wil hij zich graag eerst even 'uitrekken'. Ook wel als ik net onder de douche stap en die stevige straal water over m'n lichaam stroomt. Dan kijken ze soms even, maar als ze niet blijven kijken gaat het na een paar minuten vanzelf over. Dat is heel normaal, ik zie dat bij sommige andere jongens ook wel.     Als ze naar m'n pik blijven kijken kom ik er niet zomaar vanaf, want dan krijgt diegene daarvan meestal zelf ook een stijve. Dus dan doen ze het er waarschijnlijk een beetje om.     Zolang dat niet gebeurt en niemand met een stijve rondloopt heb ik het meestal ook niet, behalve dan eventjes na het uitkleden en onder de douche in het begin.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Doe ik altijd gezamenlijk kheb niks om me voor te schamen

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Gewoon daar omkleden: zij zijn toch ook jongens? En zij zijn ook jonger geweest. Ik vind het altijd leuk om gezamenlijk om te kleden en te douchen.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb altijd dat hij dan "bevrijd" is uit mijn zwembroek

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • @J16 Normaalgesproken valt het wel mee. Ik ga vaak naar het naaktstrand dus ben het gewend om bloot rond te lopen. Alleen als mensen bewust naar m'n pik blijven kijken krijg ik wel vanzelf een stijve.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik krijg altijd een stijve als ik andere mensen in hun blootje zie

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Krijgen jullie geen stijve als je zolang naakt staat?

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Klopt wat de jongen van 19 zegt. Het gebeurt regelmatig dat mensen daar even een praatje komen maken terwijl ik in m'n blootje sta. Ik maak ook nooit haast met aankleden, en ik vind het meestal ook wel leuk om nog even te kletsen. Zo kun je ook gelijk een beetje opdrogen na het zwemmen.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik doe dit ook wel eens, dan kan ik mijn ogen goed de kost geven want die mensen blijven altijd nog lang naakt staan en praten.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Je moed bij elkaar rapen en gewoon doen. Als je het eenmaal een keer gedaan hebt is het gewoon. Ik was de eerste keer bij gezamenlijk douchen ook nerveus. Ik heb doorgezet en vond het een van de leukste ervaringen. Gewoon doen! ;-)

    21 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten