Skip to content
23 reacties
5302 weergaves

Hoe?

Ik wil graag een keer oudere jongens/mannen zien om eens te vergelijken, hoe kan ik dit doen?

13 jaar
8 jaren geleden

23 Reacties

  • Google pre-puberty boy naturism of iets vergelijkbaars

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb een makkelijke tip Kijk gewoon op jongens naakt bij afbeelding als dat echt wil zien

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • Basic-fit is echt waardeloos, je moet er 16 voor zijn. Je zou je gewoon bij een plaatselijke sportschool moeten inschrijven want daar kan het wel en dan kom je direct in aanraking met douchende mannen

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • J13: het zijn er niet veel, maar bij mij in het filiaal komen een 2 tal jongens die ik zo'n 13,14 jaar schat. De rest begint vanaf 16... Is een vrij jonge club, vrijwel geen 45+. Maar waarom zou je als 13-jarige niet kunnen gaan?

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • J17,maar kan dat als je 13 bent?

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Inderdaad, zoals J14 zegt... Ga naar een fitness. Dan werk je aan je lijf en kan je in de kleedkamer/douche naakte mannen EN jonge jongens zien. Vaak komen bij Basic Fit jongens vanaf 16. En de douches zijn misschien niet gemeenschappelijk, meestal zijn het hokjes zonder deur. Dus dan kan je toch met wat geluk een piemel zien. Bij mij is dat toch het geval. Ik neem expres de douche die het verste ligt, dan moet ik langs alle andere douches. Heb zo al veel jongens hun piemel gezien. En als ze gedoucht hebben, moeten ze toch ook weer aankleden in de kleedkamer, dan kan je ook nog al eens wat zien. :)

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Gelijk zoals een jongen van 15 dat heeft ervaren, mocht ik met de 13 jaar ook samen met mijn vader douchen. En kwam een gesprek en vergelijk over de grote op gang.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Ga een proefles nemen bij bijvoorbeeld basic fit of een andere club en ga daar naar de kleedkamer

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • J17 maar dat durf ik niet

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Ga bijbt zwembad in de groote kleedkamer

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • J13, ik denk dat het wel meevalt in dat geval. Gewoon proberen zou ik zeggen. En als je zelf niet preuts doet zullen anderen dat ook niet snel doen. Bijvoorbeeld: als ik me ga omkleden en ik zie jou in je blootje staan doe ik ook niet moeilijk. (Dat doe ik sowieso niet, maar je snapt me wel). Het helpt vaak om zelf de eerste stap te zetten. ;-)

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • J21, ik heb zelf al schaam, oksel, en buikhaar, ook krijg ik al haar op mijn borst dus meestal schatten mensen mij ouder in dus zullen ze zich dan ook omdraaien denk je?

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • J21 wat ik vergat te zeggen, het dichtstbijzijnde naaktstrand is al anderhalfuur fietsen

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Kun je van de zomer niet een keer naar het naaktstrand gaan? Op de NFN.nl site staan alle locaties. Er zijn ook zwem uurtjes voor naturisten in sommige zwembaden. En anders inderdaad een paar keer in de grote kleedkamer in het zwembad, al heb je tegenwoordig kans dat oudere jongens of volwassenen zich omdraaien als er jongere jongens bij zijn. De wereld lijkt helaas steeds preutser en hysterischer te worden. De beste tip is het naaktstrand, daar is iedereen nog heel relaxed.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • De drempel is vaak toch wat hoger voor eem 13-jarige om naar de sauna te gaan.

    Ook in de grote kleedkamers zie je maar heel weinig pubers. Kinderen vanaf een jaar of 12 gaan toch liever naar een prive kleedhokje omdat ze gaan puberen en onzeker zijn over zichzelf. Maar incidenteel zie je weleens jongeren hoor in de grote kleedkamer. Gisteren heb ik bijv nog 2 Duitse jongens gezien van een jaar of 15-16. Duitsers hebben wat dat betreft minder schroom. In Scandinavische landen zijn ze nog veel vrijer : daar is het bijvoorbeeld gebruikelijk om naakt te douchen voordat je het zwembad ingaat.

    Het klopt ook dat de jongeren preutser zijn geworden, er zijn heel veel jongeren die na het sporten niet meer naakt gaan douchen. Maar die zullen toch ook een keer droog ondergoed moeten aantrekken. Misschien lopen ze te klooien met een handdoek om hun middel, maar dat hangt er ook een beetje vanaf wat de rest doet. Als jij volledig in je blootje gaat zijn anderen ook geneigd dat eerder te doen.

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • Met de 12 jaar was ik daar ook nieuwsgierig naar. Maar kreeg voldoening toen ik per ongeluk de badkamer opende terwijl mijn vader aan het douchen was. In plaats van me weg te sturen, mocht ik er bij komen.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Ja in de sauna?

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Volgens mijn vader worden jongeren steeds preutser. Bij een voetbalvereniging bijvoorbeeld is het heel gewoon dat je na een wedstrijd gemeenschappelijk gaat douchen met een boxershort aan. En in het zwembad dragen jongens allemaal ook een boxershort terwijl dat vroeger zo'n ballenknijper was. Op het strand zie je bijna ook geen toples meer wat vroeger volgens mijn vader wel normaal was. Hij zegt dat dat vooral ook komt door als die mobieltjes waarmee je snel foto's kunt maken en op internet kunt zetten. We zijn voorzichtiger geworden daarin. Ouderen zie je idd nog wel vaker in een gemeenschappelijke kleedkamer in het zwembad. Maar in een sauna zie je ook wel jongeren (>20 jr.). Maar daar heb je dus geen mobieltjes.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • de enige oudre pik die ik heb gezien was van een leraar( 50+) op school
    na gym....hij douchte wel apart hoor
    maar ik kon em zien vanuit mn douche hokje
    veel haar om zn pik
    stond em lekker in te soppen...vaak zn lul door zn hand....
    maar dat doe ik ook tijdens t wassen

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Heb nog nooit iemand onder de 30 gezien in de gemeenschappelijke kleedkamer van het zwembad

    19 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten