Skip to content
5 reacties
79 weergaves

help

heb een keertje sex gehad met een meisje en gisteren kwam ze naar mij toe dat ze zwanger was maar dat kan toch niet na een keer?

15 jaar
8 jaren geleden

5 Reacties

  • Koop dan eerst een zwangerschapstest bij de drogist om het 100% zeker te weten.
    Als je geluk hebt is er niets aan de hand, en dat scheelt een hoop gedoe. Doe het dan voortaan wel met condom als zij geen pil slikt.
    En als ze inderdaad zwanger is, is dat balen. Jij en je vriendin staan dan voor een heel moeilijke beslissing over wat je moet doen.

    Abortus is niet niks en daar kun je later heel veel spijt van krijgen. Het kind houden betekent ook dat jullie leven op z'n kop staat... En het is dan inderdaad zaak om je ouders en schoonouders zo snel mogelijk in te lichten. Die zeker niet blij zullen zijn, maar je zult ze nodig hebben. Want je hebt geen geld, geen woning, geen baan.

    Maar ga eerst ff dubbelchecken met die test van de drogist

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • het was voor het eerst 8/9 weken geleden

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Ja dat kan na één keer. Daarom liever altijd veilig doen, zeker op jouw leeftijd.

    Hoe lang geleden hebben jullie seks gehad? Want om dit te weten (vermoeden) zou ze haar eerste periode gemist moeten hebben, daar gaat een paar weken overheen. Dan moet je testen om het zeker te weten. Dus als je eergisteren geneukt hebt en ze komt gisteren met dit verhaal dan zou dat wel erg vreemd zijn.

    Soms liegen meisjes hierover, uit een vreemd soort machtsspel, of om een jongen te binden, maar het kan natuurlijk wel...

    Dus, reken even terug wanneer, en doe eventueel een test (bij de drogist te koop).

    Als ze echt zwanger is, en ze is niet met andere jongens naar bed geweest (?) dan zullen jullie met de billen bloot moeten en opbiechten bij jullie ouders. Daar moet je vooral niet te lang mee wachten, want dan is er op een gegeven moment geen weg terug meer. Een kind op je 15e lijkt me geen slimme optie, en nu kan er nog wat aan gedaan worden.


    Sterkte, en beschouw dit als een les voor de volgende keer...

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • nog meer mesne help plzz!!!

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Kan wel. Sterkte.

    16 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten