Skip to content
21 reacties
310 weergaves

hoe vraag ik een andere goser voor kinkie spelletjes?

eejz ik fantaseer de laatste tijd best kinkie dingen om te doen met een andere gast, en nou vindt ik een jongen die bij ons op traine zit echt superleuk en lekker en lief en hot nouja enzo.
ik heb soms wel het idee dat ie best iets met mij wil want hij kijkt ook steeds naar me in de kleedkamer en ook wel es naar mijn kruis enzo.
maar de vraagje van mij is: weten jullie een manier om hem te vragen eens wat dingen met me te doen , dat ie dus niet meteen heel hard wegloopt en alles gaat rondvertellen?

16 jaar
8 jaren geleden

21 Reacties

  • Vraag gewoon een keer of die bij je langskomt dan merk je vanzelf of het klinkt en of er misschien meer in zit dan alleen vrienden, dring je niet teveel op, je merkt vanzelf als jullie allebei een beetje de kriebels krijgen.

    Succes!!

    22 jaar
    8 jaren geleden
  • Hoe is het nu met jou en die vriend, gewoon rustig aan doen, kijken hoe hij reageert, zie wel een goede vriendschap ontstaan tussen jullie,heb het gevoel dat hij een beetje bang is en hoopt dat jij hem uitdaagt.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Probeer elkaar goed te leren kennen en dan kun je eens over een onderwerp praten. Zo van wat vind jij gek of spannend,beetje creatief zijn, of ,je zegt ,las dat er kinkie avonden georganiseerd worden,vind jij dit normaal, kijken hoe hij reageert.Of je begint over of hij weleens soldaatje gespeeld heeft,krijgsgevangene maken, vond het wel leuk ergens dan vastgebonden te worden.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • ja ik zag mijn vriend wel veel naar die natte broek kijken, maar dat doet ie ook wel vaker. maar hij zat er soms wel een beetje mee te spelen, die pijpjjes gladwrijven op me been enzo.
    de meer kinkie dingen durf ik echt nooit te vragen.
    foodfight, stoeien in modderplas, vastbinden, dingen met plassen enzo..

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Zei je vriend niets toen je in die witte voetbalbroek uit het water kwamen? Want zonder boxer er onder moet die toch wel doorzichtig zijn geweest.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Fantaseren is geen werkelijkheid, fantaseer ook weleens,maar wat je nu precies met kinkie bedoeld is niet duidelijk.Is nogal ruim denk ik.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • gewoon doen wat je wilt doen

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Dat je vriend enigzins benauwd is of lijkt is normaal, vooral dat zoenen,
    weet je, jongens van 16 voelen zich wel vaak tot elkaar aangetrokken,hoort bij de ontwikkeling, maar wil nog niet zeggen of je ook echt op jongens valt. Daar twijflt hij over denk ik.?Kan switsen op die leeftijd van iets jonger of ouder.tot 18 jaar zoiets. Stoeien en worstelen vinden jongens vaak spannend,of ik dan.Bedoel je dit met kinkie.? Maakt niet uit,beetje uitdagen zoals jullie nu doen is ook spannend,laat horen en ook succes.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Leuke beleving toch jongen 16 en tevens topicschrijver .Heb nog steeds het idee dat jullie om elkaar heen draaien. Willen we nu wel of niet,zo lijkt het. Een drempel van onzekerheid, maar nogmaals gun jezelf en ook hem de tijd.Forceer niets,laat alles speels en natuurlijk op je af komen. Dan las ik over kinky, ja ,wat wil je, kinky is zo uitgebreid denk ik, kleren ruilen met een ander wat jullie doen is ook een soort vorm hiervan. Stoeien ook. Als iemand zeg hou je van kinky dan weet ik nog niet wat hij of zij bedoeld.Maar er zijn zoveel dingen die je samen kunt doen, zoals wat jullie nu gedaan hebben.Laat horen hoe het verloopt, het wordt zomer,en misschien wel een heel mooie zomer.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • nou ik zal jullie vertellen hoe het ging
    ik durfde eerst helemaal nix te zeggen en te vragen aan hem.
    toen ging ik een x met hem naar de zwemplas in de meivakantie toen het zo mooi weer was. en dan kom je langs een kanaal met veel afgecermde plekjes en ik vroeg of we hier gingen ipv dat drukke strand en dat vond ie wel chill.
    dat was echt een supermiddag, samen een joint gerookt en blikje drinken erbij.
    en hij had superchille sneakers aan, dus daar begon ik over en ik vroeg of ik die ook es een dag aanmocht en toen zei hij: als ik van jou ook een paar mag lenen. en dat hij ook wel eens met een goser uit zijnklas kleren had geruild.
    dus ik nog even door over die klasgenoot van hem en welke kleren dat dan waren maar hij zei er niet zo veel over en toen gingen we beetje zwemmen in het kanaal en daar zwemme we altijd met gympen aan omdat er glas en stenen enzo op de bodum ligt. wil je ze nou alvast aan, dan moet ik wel jouwe hebben want ik ga niet met blote voeten in dat kanaal zei mijn vriend.
    ik durfde het eigelijk niet te vragen maar ik zei: zullen we ook onze zwembroek ruilen?
    super hij vond t ook okee en hij had zoo'n grote witte voetbalbroek als zwembroek, ik deed geen boxer eronder aan en kon hem met dat touwtje maar net strakgenoeg dichtkrijgen van boven want hij is breder (dus gespierder) dan ik haha en toen ging hij in me boardshort, die is van dat glimspul en dat was hem eigelijk wat te strak.
    nou en toen dee ik wat tips van jullie, ging ik "per ongeluk" met me hand langs ze kruis in het water enzo en steeds stoeien en toen zei hij ineens: het lijkt wel of je me aan het versieren bent joh.
    dus ik schrok me echt kapot en dat zag hij wel en toen moest hij lachen en dee zn arm om me hals en toen aaide hij ook over mijn broek!!
    maar toen ik hem wou zoenen trok hij zich weer wat terug.
    maar weer later ging hij dicht tegen me aan liggen in de zon en ik lag op mijn buik met een ontzetend stijfe.
    en zo gaat het nou al meer dan 2 wekendat we wel chille dingen doen, zwemmen en gamen en gisteren nog naar de kermis geweest.
    en als we dan samen zijn zit hij wel steeds met me te flirten, maar als er anderen bij zijn, en zeker op training dan is hij veel koeler. ik snap da wel, maar vind t klote.
    en na een week wou hij ze vette sneakers terug, da was ook balen, maar ik heb nou een superlekkere trui van hem geleend en da is echt chill, ik mag in ze klerekast gewoon dingen uitzoeken om een paar dagen aan te hebben.
    zijn moeder zegt daar nix van, mijn moeder begrijpt daar helemaal nix van, dat ik kleren van een ander leen terwijl ik zelf een kast vol heb.
    ik heb het maar niet uitgelegt.
    nou ik weet nog nie goed hoe ik t verder moet aanpakken, maar volges mij wil hij supergraag, maar is hij nog benouwder dan ik dat iemand het doorkrijgt

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Gewoon rustig opbouwen, volgens mij hebben jullie veel plezier samen jongen 16, en is er een goede band, wees eerst tevreden met een goede vriendschap, je maakt je te veel zorg om hoe jij het aan moet pakken,geef hem ook de kans iets van zichzelf te laten zien of horen. succes.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • En is er nog wat gebeurt??

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Douchen jullie wel eens samen, na het zwemmen of sporten? Dan zou je daar eens voorzichtig wat kunnen dollen. Beetje duwen en grijpen, gewoon zoals jongens onder elkaar dat doen. Dan kijken hoe hij reageert. Toen ik 13 was heb ik zo wat met een klasgenootje gekregen. Dat was een hele goeie vriendschap, en we vielen allebei (ook) op meisjes, maar we hebben wel flink geëxperimenteerd. Niet met neuken of zo, maar wèl lekker trekken en later ook pijpen. We sliepen later soms ook samen tijdens het logeren. Maar je moet denk ik heel rustig aan beginnen, niet gelijk zoenen of klaar willen komen, maar even z'n pik aanraken als dolletje, zo van "die is ook best mooi/groot" of wat dan ook, of vraag iets als "hoe gaat dat bij jou als hij hard wordt" "hoe groot is hij dan" of "gaat bij jou de voorhuid vanzelf naar achter". Vergelijk het met de jouwe en kijk hoe hij reageert. Krijgt hij een stijve (zoals mijn vriendje een paal kreeg toen hij mijn erectie zag onder de douche) dan weet je bijna zeker dat hij het best spannend vindt. Maar ook dan, rustig aan, stapje voor stapje. Voor veel jonge jongens is het taboe om homo genoemd te worden of zich zo te voelen, maar zijn ze wel in voor een spelletje en wat experimenteren. Dus houd het luchtig en speels. ;) PS: als samen douchen geen optie is, ga dan eens samen bloot zwemmen. 'Stiekem' in een kanaal of meertje, of meer officieel op een (erkend) naaktstrand. Da's sowieso veel fijner, en je kunt als argument gebruiken dat je geen zin hebt in natte kleding in je tas of aan je lijf. Als jullie samen bloot in het water liggen een beetje stoeien en aftasten. Wees creatief... ;) Suc6 en houd ons op de hoogte van je vorderingen. :)

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Heb jij bij hem die dag een stijve gezien op bepaalde momenten zoals toen die andere jongen een stijve had? Ik zou sws nog een x afspreken, want jullie hebben volgens mij veel plezier met elkaar en dan kan je gwn weer kijken wat er verder gebeurt. Miss op een rustigere plek afspreken waar je ook geil kan worden of schaars gekleed bent?

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • nou ik ben ook zo 'n sufkut he. hoor eerst was t gewoon supergezelleg. en toen kreeg ik eerst nog bijna ruzie met iemand, maar dat ging toen wel goed. en toen liep er ook een gastje rond en die was in het kanaal geduwt of gesprongen ofzo, weet ik niet, had ik niet gezien, en die liep daar rond te druipen en je kon supergoed zien in dat natte roeibroekje dat ie n halfe stijve had. en toen zei ik dus tegen mijn vriend kijk die gast eens, die heeft er lol in. en mijn vriend zegt dat zou ik ook hebben als ik in die broekje rondliep. due ik meteen ook tent in me broek. en ik vroeg heb jij ook van die broekjes dan? maar toen begon ie over weer wat anders en ik durfde er niet over door te zeuren. en nog weer veel later moest mijn vriend heel hard pissen maar er waren helemaal geen struiken ofzo in de buurt waar wij stonden. en wel veel mensen liepen er rond. dus hij durfde niet en toen zei ik laat t maar gewoon in je broek lopen dan spring je zo later ook in het water, dan ziet niemand het meer. en toen moest ie superlachen en toen durfde ik weer niet te zeggen dat ik dat echt superlekker leek. dus nou denkt ie dat gewoon een joke was. en ik weet nog steeds nix of ie uuberhaut wat met me wil. hoe moet je dat nou doen, ik weet het echt niet

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Hou ons op de hoogte. Ik ben benieuwd hoe je het aanpakt en hoop voor je dat het je lukt! :) Spread the love

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • morgen (zaterdag) gaan we met ze 2en naar roeiwedstrijden kijken. ik ben nu al een paar dagen echt heel vet zenuwachteg. ik weet niet of ik al met hem meteen over durf te beginnen. ik was gisteren even met hem aan het kletsen aan telefoon, maar ik wil gewoon zo graag dat ie me ook leuk vind.
    nou morgen maar even zien of er ook even rusteg met zijn 2en zijn.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • En??

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • (ik ben de topicstarter) ik denk wel dat ik het zelf echt supergeil vind om ook echt te doen, maar dat weet ik pas er achter af natuurlijk. maandag weer training, ik ga proberen date met hem te maken.weet nog niet goed hoe. ik weet dat hij gek is op motoren maar daar weet ik weer nix van. misschien moet ik wel net doen of ik daar ook alles van wil weten. (haha ik op een dikke motor, dat word niet wat haha). als ik maar zeker wist dat een week later niet iedereen ervan weet was een stuk makkelijker. viel ik maar op blonde meiden met dikke tieten voor een nummertje recht op en neer, wat was sex dan makkelijk (zucht)

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Eerst aftasten,hem eens uitnodigen,vragen of hij een vriendin heeft,iets over jezelf vertellen,maar bedenk wel niet iedereen heeft belangstelling voor kinky,zelfs veel jongens en ook meiden weten niet precies wat het is,doordat er zoveel variaties en mogelijkheden zijn,wat wil je wel of niet speelt ook een rol, en als laatst toch nog een hint, fantaseren is wel iets heel anders dan het werkelijk doen en beleven,wel heel zeker weten als je het ook echt wilt,maar een vriendschap met deze jongen kan ook positief zijn met of zonder kinky.

    18 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten