Skip to content
10 reacties
334 weergaves

Uitporberen

Ik ga binnenkort met een jongen experimenteren hebben jullie nog tips wat we kunnen doen

13 jaar
8 jaren geleden

10 Reacties

  • doe dat geen pijn dan als er een piemel
    in de anus gaat ?

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Hey,

    Ik heb ook wel eens vroeger met een hele goeie vriend geëxperimenteerd, we deden veel pijpen en elkaar aftrekken en hij stak vaak z'n lul in mijn kont.

    Ik zit nu op een andere school en spreek hem niet meer. Een vraagje voor jou: Hoe heb je het hem gevraagd of hoe heeft hij het jou gevraagd?

    Alvast Bedankt!

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Eerst samen doucen, elkaar inzepen enzo. Dan op bed verder, die bij hem wat je lekker vind. Geef tips en kijk hoe t loopt

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Als je het op een vloer doet die makkelijk schoon wordt bv badkamer kun je wedstrijd doen wie het verst kan spuiten, de verliezer moet doen wat de ander zegt

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Een jongen neuken is heel lekker. Wel is het handig als je dan een condoom om doet tegen soaps. En het is ook handig glijmiddel te gebruiken.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Hoi, als je hem neukt of hij jouw met de "neuker" altijd een condoom dragen. Als je neukt, zet dan eerst je eikel tegen de anus, houd je pik vast en duw je lul langzaam naar binnen, dan kan je beginnen. Verder is het leuk om een challenge te doen bijvoorbeeld: naast elkaar fappen, en wie het laatst klaar komt moet de ander pijpen en wordt geneukt.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Zal ik doen nog een tip?

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Je kan anls je vriens schoon in van onderen aan ze anus likken. Allemaal standjes doen bvb dokky style. Of op elkaar liggen een pijpt andere likt de anus. En als je buiteb ben in en op elkaar plassen. Laat effe weeten wst je er van vondt en wat je heb gedaan en waar.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Iemand anders nog tips?

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Hoi ja, 1. Ga samen porno kijken 2.ga met elkaar aftrekken 3.ga elkaar pijpen 4.vinger elkaar 5.neuk de ander in zijn kont 6.als je al sperma hebt spuit kontje vol

    13 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten