Skip to content
9 reacties
623 weergaves

voorhuid naar achteren doen gaat niet

hallo, ik heb een piemel van zo'n 14 cm lang als die stijf is en heb een best lange voorhuid, ik heb zegmaar nog een tuitje als die stijf is, maar als mijn piemel stijf is krijg ik hem niet naar achteren.
verder heb ik er (nog) geen problemen mee, want als ik aftrek doe ik gewoon mijn voorhuid op en neer.
als hij niet stijf is krijg ik hem btw wel naar achteren.

16 jaar
8 jaren geleden

9 Reacties

  • precies wat die andere j19 zegt. maar als je niet snel verbetering merkt, zou ik niet te lang wachten met ermee naar de dokter gaan. je kunt je dan echt beter afvragen of een besnijdenis niet een goede oplossing is. ben het zelf ook (was wel veel jonger) en het is prima. nergens last van en voelt super.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Probeer je voorhuid regelmatig wat naar achteren op te rekken in een warm bad of onder een warme douchestraal. Mogelijk wordt het zo wat soepeler zodat je ook achter de eikelrand kunt schoonmaken.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Je hoeft je niet te schamen voor een blote eikel hoor. Er zijn heus meer jongens die besneden zijn en het staat ook wel mooi, vind ik.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • klopt....meestal word je besneden
    halen ze t te strakke velletje eraf
    is ook bij mij gebeurt
    ik had onstekingen onder mn voorhuid
    en aftrekken deed nogal pijn
    ik was 12
    ik schaamde me wel bij t douchen na t voetballen
    blote eikel.....
    maar aftrekken gaat n stuk beter

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Je kan hiermee het beste naar een dokter gaan. Een Z-plastiek moet je je zeker niet laten aanpraten. Ik heb dit eerst gehad en na een jaartje was mijn voorhuid opnieuw sterk vernauwd door het littekenweefsel en moest ik toch volledig besneden worden.

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • Als je twijfelt, ga gewoon eens naar je dokter, die kan je adviseren. Enne, een spaanse kraag, dat je voorhuid niet terug wil en je eikel opzwelt, dat wíl je niet, echt niet. Oprekken kan soms een beetje, en anders inderdaad een Z-plastiek (dan krijgt je voorhuid meer ruimte), of je laten besnijden. Maar, overleg met je dokter, en echt, die vind dat niet raar.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Jongen van 20, ik zorg er goed voor dat mijn eikel goed schoon blijft, en ik heb nog geen seks (gehad)...

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Nou doe,wat meer oefeningen bijvoorbeeld eerst een beetje naar achteren de dag erna nog een klein beetje naar achter Enzo verder

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Het is sowieso belangrijk dat je je eikel goed kunt schoonmaken, maar dat lukt dus wel als ie slap is, begrijp ik. Blijft je zaad bij een zaadlozing dan niet zitten tussen je voorhuid en eikel? Verder is het de vraag of je er last van hebt bij seks met iemand anders. Je kunt altijd overwegen om je gedeeltelijk te laten besnijden, mocht je er echt problemen mee hebben.

    20 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten