Skip to content
19 reacties
3365 weergaves

in mijn broek geplast tijdens het stappen

nieuwjaarsnacht ben ik gaan stappen met wat vrienden. Ik had aardig wat gedronken en moest heel nodig pissen. Toen ik onderweg was naar de WC heb ik per ongeluk alles laten lopen midden in de kroeg. Ik schaamde me kapot en ben direct naar huis gegaan. Heeft iemand van jullie dit ook wel eens gehad en hoe hebben jullie dit toen opgelost?

19 jaar
8 jaren geleden

19 Reacties

  • Haha heb ik ook weleens gehad..

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb altijd een luier aan. Mijn vriendinnen trouwens ook. Ik kom nooit droog thuis.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • ayyoo ik heb dat pas ook gehad, gelukkig had ik een zwarte broek aan dus je zag het nie zo goed, toen heb ik in de wc me boxer uitgedaan en daar laten liggen en wat bier op me broek gegooit en niemand heeft t doorgehad

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Hoi,

    Lijkt me wel vervelend. Wel slim opgelost. :) Heb je maybe gewoon normaal overdag ook wel eens dat je het niet zo lang op kan houden? En/of moet je ook vaker dan vrienden? En kan je het ook minder lang ophouden dan anderen? Zo ja, dan kan je het wel een beetje trainen. Laat maar weten. Laters! J.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb dit tijdens het uitgaan in de kroeg ook eens meegemaakt, ik had toen snel mn glas bier over mn broek gegooid, zodat anderen dachten, dat ik bier op mn broek gemorst had.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • ik heb is een keer tijdens het stiekem bier drinken en het roken van een peukie in de achtertuin ik mijn broek gepoept. dit was 3 weken geleden.

    11 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik drink wel bier ,masr ga optijd plassen geen last van.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • ja hallo jongen 19 jaar misschien wel wat voorbarig om gelijk een link te leggen tussen in je broekplassen en in coma raken. als je klotelam bent ben je er gwn niet meer helemaal bij, tis wel heel vervelend lijkt me maar later kan je er sowieso om lachen, zou me niet teveel zorgen maken

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Sorry topicstarter. Als je dat nou meteen in jouw topic geschreven had, dan had ik anders gereageerd. Maar het komt echt wel voor dat coma-drinkers in hun broek plassen. Maar in jouw geval: mijn excuses.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Hoi. Vervelend! En ja, je hebt altijd van die domme reacties erbij. Gewoon lekker dom laten lullen. :) Wat voor blaastraining heb je al geprobeerd trouwens? Zijn verschillende manieren. Ook wat minder gebruikelijke. Groeten! J.

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • @jongen 19 Ik heb sws al een zwakke blaas, heb ook zonder drank al wel eens moeite om op tijd bij een toilet te komen. Dus als ik dan drank op heb wordt dit alleen maar erger, vandaar dus dat ik luiers draag als ik ga stappen. Heb thuis sws ook al luiers omdat ik ook nog in bed plas. Beetje jammer dat je meteen zo'n sarcastische opmerking moet maken zonder dat je weet waar je over praat.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Drank maakt brokken!

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • Hey,

    Overkomt mij ook, niet omdat ik kansloos bezopen raak, maar omdat ik een zwakke blaas heb, als ik bier gedronken heb moet ik vaak ineens heel nodig, als ik dan de wc niet op tijd haal gaat het mis. en met blowen gebeurt dat ook wel eens.

    Mijn vrienden kennen mijn probleem en ik neem zelf meestal een extra broek mee voor het geval dat.
    Als je er eenmalig last van hebt gehad zou ik de volgende keer gewoon zorgen dat je eerder naar de wc gaat. Bij "Vrije tijd / Uitgaan" is ook een topic over dit probleem,

    Groetjes

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Op je 18de een luier dragen als je gaat stappen? Om zo dronken te raken dat je je plas niet meer onder controle hebt? Stoer hoor! Wow!

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Heey ik heb ook tijdens het stappen een paar keer in mijn broek geplast. Ik voel de aandrang dan gewoon te laat komen. Daarom draag ik nu tijdens het uitgaan ook altijd een luier. Is wel vervelend maar beter dan een natte broek.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Stop met drinken !

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Nou als het klopt wat de jongen van 19 hierboven zegt, mag dat vaker gebeuren dan weet je waar de eindgrens ligt(eindgrens wat nog positief is)

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Mwah, die reactie is wat overdreven dan dat: coma en dood..

    Kan zijn dat je door de drank niet vroeg genoeg voelde dat je moest pissen en dan je toen ineens heel nodig moest en het toen niet meer in kon houden.

    Maareh.. hoe is dat normaal overdag als je niet gedronken hebt? Heb je dan ook wel eens dat je ineens heel nodig moet?

    En denk je dat je vaker naar naar de plee gaat dan bijvoorbeeld vrienden van je?

    Misschien heb je niet zo'n grote blaasinhoud en/of zijn die spieren niet zo sterk bij jou.

    En ga je normaal altijd gelijk naar de wc zodra je voelt dat je moet of probeer je het ook wel eens een tijdje op te houden? Gewoon als je thuis bent.

    Laat maar weten, er zijn wel wat dingen die je zou kunnen proberen als je van 1 van deze dingen last hebt.

    Groeten!

    J.

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • Straalbezopen broekplassen. Het bestaat. Het is het laatste signaal van je lichaam dat het alle controle opgeeft. Volgende stap is coma. Laatste stap is dood.

    19 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten