Skip to content
19 reacties
8524 weergaves

Samen rukken?

Is het gek als je samen met iemand wil aftrekken? En als je graag wil zien hoe iemand anders zijn piemel eruit ziet omdat je onzeker bent over je eigen? Antwoord pls :S

14 jaar
9 jaren geleden

19 Reacties

  • Nee, het is volkomen normaal om dat te doen. Waarom ben je onzeker over je penis?

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • ik heb het aan m'n vrienden gevraagd en ze fietsten keihard weg. ze negeerden me voor 8 dagen, en toen kreeg ik een Skype call van een van mijn vrienden. hij wilde het stiekem wel maar de rest van onze vrienden mocht het niet weten. we hebben toen via Skype samen afgetrokken en doen dit ook op school in de wc hokjes. we vinden dit allebei heel erg geil. (maar ik ben niet homo hoor)

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • vriend van mij kwam logeren en we hadden s'nachts stiekem afgetrokken, ook hadden we een hut gebouwd waarin we dit allemaal deden.

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • jongen 14 jaar ik wil met jou wel is trekken graag zelfs

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik zou dat ook wel willen, reageer als je beschikbaar bent

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Het is niet gek om je samen met iemand anders af te trekken. Dat gebeurt wel vaker bij jongens onder elkaar. En veel jongens vergelijken hun piemels met elkaar, ook heel gewoon. Soms ontstaat zoiets spontaan, bijvoorbeeld bij het douchen of voor het slapen. Tast eens voorzichtig af hoe een vriend over aftrekken denkt en of hij zich weleens met een andere jongen heeft afgetrokken. Aan zijn antwoorden merk je wel of hij het zou willen of niet.

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • @jongen van 17

    Ik snap wat je bedoelt, dat heb ik ook. Weet wel wat vrienden waar ik het mee zou willen, maar of hun t willen....

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Zou ik ook wel eens willen doen, maar ik weet niet hoe ik het zou moeten vragen, of met wie

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik doe het op internet wel af en toe, samen rukken. Maar altijd anoniem. Ik vind een stijve pik super geil om te zien, vooral als die klaarkomt. Maar zodra ik de andere helemaal zie met hoofd en al, dan ben ik meteen niet meer geil. Dus ik denk dat ik ook geen homo ben, alleen een liefhebber van piemels.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • dat is normaal hoor op die leeftijd, heb dat zelf ook gedaan toen ik 12 was, alleen was die vriend zijn lul al volgroeid en mijne nog niet, hebben elkaar veel afgetrokken en gepijpt maar alleen hij kon al spuiten, herinner me nog heel goed de smaak van zijn lul en zijn sperma. moest er n iemand het vragen zou ik het direct weer doen alhoewel ik geen homo ben maar zou nog graag eens een lul pijpen

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Had zelf keer was aan zwemmen met jongen uit me klas.Was avond laat waren als laaste er uit hij deed zwembroek uit bij douche en ging trekken.Toen zei die durf je niet en deed zelfde.Moest toen bij hem komen hij pakte me hand breacht die naar zijn lul schrok even maar dacht wil toch proberen.Heb hem afgetrokken toen tot hij klaar kwam daarna trok hij mij klaar.We hebben ook vergleken onze dikte en lengte was bijna zelfde ik alleen iets meer haar en grotere ballen.En 1 ding viel wel op spoot veel meer sperma.

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • @14en13jarige jongens, en hoe moet ik dat aanpakken ?

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • nee is niet gek en wat de eerste jongen zegt je bent homo, is totaal niet waar. je bent 14 en je heb gewoon hormonen ik trek zo vaak met vrienden af wel gewoon bij je zelf maar het is niet raar. i kzal het wel met een goede vriend doen.

    -G

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Heb ik ook hoor is normaal dat je exspieriemnteerd. B.v als je een jong pijpt hoef je niet gay te zijn. Als jij dat lekker vind om samen te rukken doe dat dan gwn

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • Een beetje. Mischien zou het zo kunnen zijn dat je homo bent.

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • Nee, dat is niet raar. Ik wil het ook, vergelijken en samen aftrekken.

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • Op jouw leeftijd was ik niet onzeker over mijn piemel maar wel erg nieuwsgierig naar die van andere jongens en daarmee wilde ik ook wel eens samen aftrekken of hen aftrekken en afgetrokken worden.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Niet gek, nooit gedaan maar wel apart

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Hallo Nee dat is niet gek. Misschien is er iemand die je vertrouwt zoals een goede vriend en dan kan je met hem experimenteren.

    15 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten