Skip to content
37 reacties
1597 weergaves

stoere gayboy.

Was echt zo'n jongen altijd buiten aan het ravotten met vrienden,soldaatje spelen,worstelen en stoeien met elkaar, en toen kwamen de meisjes en was het over, behalve voor mij,voelde niets voor meisjes,ik bleef die kwajongen,wie herkent dit.

17 jaar
9 jaren geleden

37 Reacties

  • Ja jongen20. Ken het verhaal van meat. Ooit was hier een heel boeiende topic over clubtradities. Iemand zei toen:DAT moet je lezen. 

    19 jaar
    9 jaren geleden
  • Stoer kan soms erotisch homozijn,zoals ik las op andere topics het verhaal van meat die ingewijd werd om zijn kameraadschap te bewijzen,weet niet of je dit verhaal ook kent jongen 19,dus heel normaal,niets met geaardheid te maken.

    20 jaar
    9 jaren geleden
  • Af en toe plaatsen we de camcorder op statief. Om later fouten te bekijken. Dan zeggen we soms: dit heeft toch een behoorlijk gay gehalte. Maar dat lijkt alleen maar zo. Trouwens iemands geaardheid is totaal niet belangrijk. Maar het is wel zo dat van alle gevechtsporten worstelen de meest homo-erotische is.

    19 jaar
    9 jaren geleden
  • Hallo, Ook ik herken mij hierin, ik speel nog altijd graag buiten maar helaas ben ik de enige van mijn de leeftijd in de buurt die dat nog leuk vond. Ben er uit 'eenzaamheid' ook maar mee moeten stoppen. Het lichamelijk contact is inderdaad wel 'opwindend' soms tijdens het stoeien :)

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • beetje spartaanse stijl dus, worstelden ook naakt.

    20 jaar
    9 jaren geleden
  • De krachtmeting trekt mij aan. En vooral het winnen. Maar ik geef eerlijk toe: ook het lichamelijk contact. Ik heb meestal dezelfde sparring partner. In de club dragen wij ons worstelpak maar thuis worstelen wij in slip. Tenminste zo beginnen we. Meestal moet ook die eraan geloven na een tijdje. Lijkt me iets voor jou en je stoere vriend. Stel het eens voor aan hem.

    19 jaar
    9 jaren geleden
  • Jongen 19 je doet wel veel aan sporten ,of worstelen dan , wat trekt jou zo aan,was gistermiddag bij die jongen en ineens begon hij te stoeien en lagen we op de grond,hij is terker dan mij maar gaf me niet zo gauw gewonnen,ineens knapte een knoop van zijn overhemd los,hij zei die kleren ook,en trok zijn overhemd en shirt uit,ik ook,dus geworsteld in bloot bovenlijf,wel een ervaring rijker.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Marrokaanse jongens zijn ook heel goed in kickboxen. Wij nederlanders zijn te groot en daarom te traag. Veel machismo en haantjesgedrag maar het zijn de hoffelijkste tegenstrevers die je kan wensen.

    19 jaar
    9 jaren geleden
  • Je hebt gelijk jongen soms moet jij je meerdere erkennen maar begrijp dat het bij die thaise jongens meer om hun rapheid ging dan om kracht,de meeste worstelaars zijn vaak nogal fors gebouwd,ben ik ook,maar doe niet aan wedstrijd worstelen,weleens met jongens gedaan onder elkaar of met een oudere vriend,die altijd wint,hij is gewoon sterk en mag graag dit laten merken,maar verder is het wel een leuke jongen al hebben we dus geen relatie zo ver ben ik echt nog niet geloof ik.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Eens jongen 19 kijk ook graag naar atletische mannen maar ook naar boddybuilders,vind die dikkerds ook net echt mooi,maar toch het heeft wat, dan die jongens op die opleidingsschool waren wel dik maar nog niet te..vond het wel cool,maar begrijp dat je die sport wel kan waarderen.

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Heb me ooit gewaagd aan Thaiboksen. Maar dat is voor nederlandse jongens een complete afgang. Er zitten veel thai jongens bij. Die zijn zo onvoorstelbaar beweeglijk en met onvoorspelbare uithalen. Niets eens zo heel sterk. Maar iedere keer weer was ik op minder dan 1 minuut afgemaakt. En dan had ik nog het gevoel dat ze me een beetje spaarden. Ben ermee opgehouden. Soms moet je jouw meerdere durven erkennen.

    19 jaar
    9 jaren geleden
  • Boeiende sport jongen18. Maar het zijn zulke dikkerds. Vetbergen die op mekaar botsen. En die konten eurgh. En die borstjes van vet die ze hebben. Nee, dankje. Geef mij maar atleten bij wie je tot de kleinste spieren kan zien werken.

    19 jaar
    9 jaren geleden
  • jongen 19 je vergeet sumo worstelen, kijk ik graag na.
    een keer een reportage gezien van een sumo opleidingsschool voor jonge sumo worstelaars,nu de opleiding was bepaald niet zachtzinnig als je je best niet deed.

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Een sportman moet kunnen incasseren jongen 19 ook als hij dus verliest,maar begrijp je wel dat je graag wil winnen,ook al is het geen wedstrijd.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Je bedoelt zo'n knuffelstoeipartij? Vroeger wel, ja. Maar vanaf je 18 is dat toch anders. Dan spring je niet meer zomaar bovenop een vriend. Een handshake of een highive kunnen nog. Of een partijtje armworstelen als je in een stoere bui bent. Maar meer niet.

    19 jaar
    9 jaren geleden
  • Hoy jongen17. Vandaag heb ik alleen maar geworsteld met de kalkoen in de oven. Maar serieus: alle gevechtsporten liggen me. Maar ik ben een slecht verliezer. Sta op non-actief omdat ik iemand een natrap heb gegeven die al op de grond lag. Spijt alleen was niet voldoende.

    19 jaar
    9 jaren geleden
  • Je hebt het over wedstrijden jongen 20,en ik had het over gewoon worstelen dat spontaan ontstaat en dus zonder regels,maar wel een goede uitleg van jou,bedankt.Worstel je zelf ook?

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Grieks of Romeins dat is bekend. De Turkse variant is wel heel spectaculair. Dat is pas een macho sport. Deze zomer via Turkse vrienden wedstrijden meegemaakt in worstel-arena van Ankara. Die gasten zijn van kop tot teen ingeolied met een kort leren broekje aan. Ze worstelen klassiek met als verschil dat ze proberen een hand in de broek van hun tegenstander te kijgen. Geen smerige truuk. Het hoort zo. Dan zijn ballen knijpen tot hij zich gewonnen geeft. Signaal van overgave is 3 vuistslagen op de grond. Echt een aanrader voor jullie volgende vakantie. Vrouwen en jongens -18 niet toegelaten. Doen! Verder nog prettige Kerst.

    19 jaar
    9 jaren geleden
  • De regels spreek je zelf af. Geen kopstoten, geen vuistslagen, geen elleboogstoten, geen wurggrepen op de keel, niks op geslachtsdeel. Maar je kan ook vechten "ayor". At Your Own Risk.

    19 jaar
    9 jaren geleden
  • Wat wel of niet hoort weet ik niet,zijn er dan regels voor,maar vind het niet raar,hoort bij stoeien en worstelen.

    16 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten