Skip to content
21 reacties
374 weergaves

Nike air max probleem

Ik heb best wel een probleem, ik was met m'n moeder in de stad om nieuwe kleren en schoenen te kopen en nu zag ik hele mooie Nike air max, maar die mag ik dus niet hebben. Ze vindt ze te duur en m'n moeder heeft ook niet heel veel geld... Mijn vrienden op school lopen wel op zulke schoenen, en zij dragen verder ook merkkleding. maar ik krijg dat dus niet. ik heb ook nog geen baantje dus ik ben afhankelijk van m'n moeders geld. Wat kan ik nu doen. Ik ben 15 dus dan is het toch normaal dat ik mijn kleren zelf mag kiezen??

15 jaar
9 jaren geleden

21 Reacties

  • In de winter loop ik niet veel op air Max. Meer me g-star sneakers Mooie sneakers kosten wel geld Maar je kan ook andere kopen

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Doe wat ik doe en ga naar die sites met gekke kortingen van 80% enzo

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • Nou ze lopen wel lekker,een baantje zou helpen kranten of zo En Nike air Max kosten zo rond 140 Heb ze ook gekocht nieuwe model en kleur

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Lopen ze wel lekker, of heb je ze ALLEEN MAAR BEKEKEN OMDAT JE ERGENS BIJ WIL HOREN???!??

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Waarom perse airmaxx? Alleen omdat andere ze ook hebben?

    22 jaar
    9 jaren geleden
  • Ja misschien loopt Adidas ook wel lekker, maar ik vind die Nike Air Max gewoon het mooist. M'n vrienden lopen daar ook mee. Ik heb op internet Nikes gevonden voor 100 euro. dat is minder duur dan die Nikes in de winkel, maar ik krijg ze nog steeds niet.. en ook geen kleedgeld.

    Winterjas het zelfde probleem. Ik krijg alleen een nieuwe jas als m'n moeder mee gaat de stad in. maar ik wil dat niet meer. Ik wil m'n eigen kleren kiezen, lijkt me normaal!

    Ik ga in het nieuwe jaar ook een baantje zoeken maar gaat lang duren voordat ik genoeg heb gespaard voor wat ik wil.

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • Loop zelf ook op Nike air Max 90 Maar je kan ook Adidas sneakers kopen.zij. Ook in bij mij op school zijn veel jongens op Adidas sneakers

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Je moeder krijgt als het goed is kinderbijslag. Als je nou zuinig met je kleding doet en een maatje groter koopt zodat je ze volgend jaar nog aan kan dan zou ik als moeder ze voor je kopen hoor?

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • Ja als je ouders niet zoveel geld hebben lastig als je nieuwe sneakers hebben wilt. Ja heb zelf ook een krantenwijk en werk in een sportzaak Ik zelf had vorige week ook nieuwe in de winkel nieuwe Nikes Gekocht € 140 normaal prijs ik minder . Ja kleding is ook wl lastig zelf krijg ik ook van me ouders geld en doe er geld bij om me jeans ( g-Starr) en me shirts.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Ja Nike air Max is bij op school ook nog steets in, krij van mij moeder wel nieuwe als zecer zijn Maar loop nu in de winter meer op me g-star sneak of j&j sneakers Maar je kan Adidas sneakers kopen Zijn goed kopper en op me school zie je veel.

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Ja moeilijk ik werk zaterdag bij me vader in den winkel . Ik krijg wel Nike air Max Ik ga vaak met me moeder kleding Kopen. Of Jack en Jones of g-star Me boxers komen bij me vader uit de winkel Die heb een sportzaak.

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • ja 140 euro is veel. en ja daar moet je hard voor werken. maar wat denk je nou. dat 140 euro voor je moeder opeens heel weinig is. natuurlijk niet die moet ook hard werken voor wat ze wil. je moet echt snappen dat makkelijk geld niet bestaat. je moet blij zijn als je iets verdient. maar waarom wil je schoeben van 140 euro als je ook mooie goeie schoenen hebt voor 60/80 euro. en nogmaals als jij de nieuwste/duurste schoenen moet hebben om vrienden te hebben/maken dan is er iets heel goed mis met je. en ben je nog lang niet toe aan kleedgeld of wat dan ook.

    19 jaar
    9 jaren geleden
  • Hier kan ik eerlijk gezegd slecht tegen. Je moet het waarderen dat je moeder samen met je de stad in wil om iets te kopen, terwijl ze het niet breed heeft. In plaats van ondankbaar te zijn met wat je hebt, kan je op zijn minst proberen om werk te vinden... elke euro is er eentje. Wen er maar aan, als je later op jezelf woont krijg je ook niet alles op een presenteerblaadje.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Mijn moeder koopt ook mijn kleren meestal ben ik erbij en mag ik helpen kiezen. wel krijg ik geen boxers en heb gewone onderbroeken wel met kleur en streepen enz en in de winter moet ik bodies van pien en polle aan, is alleen beetje vervelend bij omkleden voor gym.
    Ook krijg ik geen nike maar da is niet erg.

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • een kranten wijk ??? kan altijd of je moet lui zijn dan kan ik niks anders bedenken

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Ja ik wil best een baantje zoeken. maar de Nikes die ik wil kosten 140 Euro dus dat zal lang duren voordat ik ze dan heb.. Ik snap m'n moeder wel,maar ik wil liever kleedgeld krijgen, m'n neefje krijgt dat ook en die is jonger dan mij. Hij kan gewoon nieuw voetbalshirt van Real Madrid kopen en ik zit er dan maar naast in flauwe kleren... Heb ik geen recht op kleedgeld??

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • Ja je mag ze wel zelf kiezen.. maar als er geen geld is, dan houdt het op. Ga bij de supermarkt werken en verdien je eigen kleding. Take care en succes.

    Er zijn ook wel eens aanbiedingen in winkels en kijk op internet, daar zijn vaak AirMax met flinke korting. Ik had schoenen gekocht in de winkel en later vond ik ze op een website voor 30 euro goedkoper..

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik denk dat de oplossing heel simpel is: zoek een baantje!! Ik werk al vanaf m'n 12e, ben er nooit minder van geworden, en wen er maar vast aan, want later moet je ook je eigen zaken regelen. Wees je moeder dankbaar dat ze voor je zorgt! Zeker als ze niet heel veel geld heeft, is het onredelijk/onmogelijk om te verlangen dat jij op haar kosten maar kunt kopen wat je wilt.

    21 jaar
    9 jaren geleden
  • Tja lastig ik zou zeggen bijt nog een beetje op je tanden en vanaf je 16 bent kun je een baantje zoeken :D

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • als jij niet instaat bent om een baantje te regelen op je 15e en zelf geld te verdienen. dan vind ik het niet gek dat jou moeder nog je kleding kiest. en heel begrijpelijk hoe ze doet als jullie het al niet zo breed hebben. ga werken voor je geld dan mag je doen wat je wil. en denk pls niet dat, dat niet kan op je 15e want ik werk al vanaf mijn 12e. bytheway wat maakt het uit of er Nike of wat dan ook op je kleren staat. 

    19 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten