Skip to content
6 reacties
109 weergaves

vakantie

Volgend jaar willen we met vrienden op vakantie om ons examen te vieren zeg maar. Waarschijnlijk gaan we naar zon plaats met allemaal jongeren. Nou heb ik al van anderen gehoord dit ook dit jaar waren dat het echt superchill is en zij hadden ook redelijk wat geneukt. Alleen nou vraag ik me af, hoe gaat dat dan als je met meerdere vrienden op een kamer ligt en je hebt een meisje mee?

17 jaar
9 jaren geleden

6 Reacties

  • Als de vrienden/vriendinnen in een andere kamer zijn vind ik het soms wel leuk. Maar in dezelfde kamer of tent is het meer dan een beetje onaangenaam want ik word er duivels gek en geil van.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Wij deden het vaak ook buiten op het strand of zoals iemand al zei op het balkon. Of in de badkamer. Meisjes willen vaak niet dat er anderen bij zijn, maar we hadden ook een keer 2 vriendinnen die vonden alles best. Daar keek iedereen ook mee en zeiden wat ze moesten doen. Zou toch niet mijn vriendin moeten zijn!

    19 jaar
    9 jaren geleden
  • Lijkt me eigenlijk best raar om je vrienden te horen kreunen en te zien klaarkomen

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • Wij gingen afgelopen zomer soms naar het balkon. Dat is echt lekker in de open lucht. Tegen het einde van de vakantie deden we het steeds meer in één kamer.

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • je vrienden mogen je toch wel zien neuken .lijkt mij ook niet erg als ze mij zouden zien neuken.

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik heb dat ook gedaan na m'n examens, met 3 andere vrienden, we trokken ons al eerder af waar de andere bij waren , in die vakantie hebben we redelijk wat geneukte. Soms bij de meiden op hun kamer maar ook wel eens op onze kamer waar de andere bij waren, een keer had een vriend ook iemand versierd en hadden we allebei seks op onze kamer de andere sliepen die nacht ergens anders

    22 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten