Skip to content
13 reacties
2457 weergaves

Naaktzwemmen hoe voelt het en waar

Hoi ik wil heel graag een keer naaktzwemmen maar hoe voelt dat moet je je daar voor je schaamhaar scheren en krijgen jullie dan ook een stijve als je een mooi meisje ziet  MVG, B

14 jaar
9 jaren geleden

13 Reacties

  • Niet alleen naaktzwemmen, maar de HELE DAG zijn, dat is pas lekker

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Naaktzwemmen is echt super! Het is echt een sensatie om het water langs je hele lichaam te voelen stromen, zonder gehinderd te worden door zo'n broek die je afremt en alle gevoel blokkeert. Toen ik het één keer had gedaan was ik gelijk verkocht. Nu wil ik niet anders meer, tenzij ik echt een zwembroek aan moet, en dan voel ik gelijk weer wat ik mis. En je krijgt ook veel meer zelfvertrouwen als je eenmaal gewend bent om in je blootje te lopen.

    Dus weg met die zwembroeken, lekker naar het naaktstrand, sauna of naturistenuurtjes of -avonden in een zwembad in de buurt.

    Op nfn.nl staat wel waar dat kan.

    Doen dus, je zult er zeker geen spijt van krijgen. Ik heb al zoveel vrienden en kennissen meegenomen naar het naaktstrand, die gaan zonder uitzondering nu zelf ook naar het naaktstrand i.p.v. naar een textielstrand.


    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Enkele zwembaden bieden naakt zwemmen aan. Even zoeken op hun site. Daarnaast kan je ook een keer naar een open dag van een Naturistenvereniging. Of wellicht is er een badplaats in de buurt die naaktrecreatie aanbied. Welke te vinden zijn op de site van de NFN (Naturisten Vereniging Nederland).

    De kans dat je een stevige krijgt is vrij klein. Je bent namelijk niet de enige die daar wat heeft hangen. En daarnaast gaat het naaktlopen niet om de seks.

    Je zou ook een sauna kunnen overwegen. Wel dan even de regels doornemen.

    Het naakt zwemmen voelt wat "vrijer". De handel wordt niet zo bij elkaar gehouden. Kan best prettig zijn.

    23 jaar
    8 jaren geleden
  • Kent er iemand in Nederland of België een zwembad waar je regelmatig goed kan naaktzwemmen?

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Hoe het voelt zal voor iedereen anders zijn, waarom je het doet ook. Doe je het voor de opwinding of gewoon omdat het prettiger voelt. Op een camping of naaktstrand maakt het niet veel uit of je geschoren bent of schaamhaar hebt. Als het (en voor de anderen) is omdat het je opwindt gaan ze daar wel meer op letten.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik zwem vaak naakt meestal bij ons thuis in onze zwemvijver maar ook vaak in een zwembad waar dat mag. ik vind het heerlijk en ik ben altijd kaal.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Andere jongen van 19: Voelt echt heerlijk. Zeker als je dan dat water voor het eerst instapt. Dat gevoel dat het water langs je ballen gaat, dat is zo gigantisch lekker! Niet dat je dan automatisch een stijve krijgt maar tis echt heerlijk! Zeker een keer uitproberen!! Echt waar

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • @jongen21. Lekker

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • @jongen 15 , jaloers zou ik ook wel willen. Ik heb trouwens ook nog nooit naakt gezwommen en ben nieuwsschieris hoe dit voelt en is en zo..

    19 jaar
    9 jaren geleden
  • Hoi,

    Ik ging voor 1x met m'n vriendin naar de sauna, daar hebben ze ook een zwembad waar je mag naaktzwemmen! Mijn vriendin en ik leken het wel leuk dus zijn we het maar gaan proberen en vond het geil toen ik haar voor het eerst naakt zag ik kreeg een stijve en naast het zwembad zat een kleine jacuzzi daar heeft ze me gepijpt en afgetrokken en even later gingen we in een sauna zitten en daar hebben we geneukt! Was echt een leuke ervaring en naaktzwemmen is niet erg want meisjes worden daar nou eenmaal geil van en juist makkelijker om ze te mochen vragen om te neuken!

    Suc6!

    21 jaar
    9 jaren geleden
  • voelt eigenlijk best apart als je het voor het eerst doet. maar is wel echt fijn. ik woon in een klein dorp. maar er is wel een buiten zwembad en omdat het natuurlijk maar een klein dorp is. is er niet echt beveiliging zoals hoge hacken of camera's ofzo. dus dan klimmen we savonds daar over het hek en gaan we met een paar andere,daar naakt zwemmen echt heel bevrijdend zo naakt

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • Vind niet dat dat moet. En ik krijg al een erectie als ik überhaupt naakt zwem. En ik denk eerlijk gezegd dat als meiden jou stijve penis zien dat ze dat zelf ook heel geil vinden en opgewonden raken.

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik heb deze zomer een paar keer gaan naakt zwemmen met vrienden aan een afgelegen vijver. Het is een Super gevoel! Ik heb men schaamhaar geschoren net als de rest van men vrienden. Over een stijve moet je je geen zorgen maken. Iedereen overkomt het wel eens maar de mijden vinden dat heus niet erg :).

    16 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten