Skip to content
12 reacties
3159 weergaves

Relatie en masturberen

Ik heb nu 6 maanden een vriendin. We hebben best vaak sex en ik ruk ook nog zelf . Is dat raar dat ik ruk of doen meer jongens dat die n relatie hebben

19 jaar
9 jaren geleden

12 Reacties

  • Nou nou ! ' Vreemd gaan in je hoofd ' en ' gif voor je relatie ' ? Dan heb ik toch een heel andere ervaring. Een tijdje geleden was ik mijn piemel aan het afspelen, terwijl ik een pornofilmpje aan het bekijken was op tv, toen plots mijn vriendin mijn appartement binnenkwam. Wij wonen niet samen, maar zij heeft wel een sleutel. Ik schrok mij te pletter en wilde mijn piemel vlug wegstoppen. Maar zij riep toen : ' Nee nee, doe verder ! Ik wil het zien ! ' En toen ging zij naast mij op de sofa zitten en keek geinteresseerd toe. Totdat zij ten slotte overnam en het afmaakte.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Als je een echte relatie hebt met alles wat erbij hoort, hoor je niet meer te masturberen. Het kan nog wel terwijl je partner toekijkt of jullie het samen doen. Als onderdeel van het liefdesspel. Maar toch nog stiekem solo gaan, vind ik morele ontrouw. Vooral als je daarbij aan andere vrouwen of mannen denkt. Het is vreemdgaan in je hoofd en dat is gif voor je relatie.

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • masturberen is heel normaal en ook heel gzond
    Ik ken zeer oude mannen die nog aftrekken hun vrouw heeft geen behoefte meer aan seks maar de man blijft seksueel geprikkeld en trekt zich af en toe nog af je kan ook met je piemel spelen zonder dat je een orgasme krijgt dat zei een hel oude man me eens hij speelt graag nog met zijn penis maar heeft darom niet altijd spuit op zijn leeftijd heeft hij ook niet veel sperma meer het genoegen alleen al om me zijn penis te spelen is voor hem voldoende dus oude mannen trekken zich zeker nog af en ook op heel hoge ouderdom
    seks is van alle leeftijd van baby tot ouderling

    23 jaar
    6 jaren geleden
  • ja klopt ik nu ook

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Nee hoor, lekker blijven trekken. Dat doen alle jongens.

    20 jaar
    9 jaren geleden
  • Hoe wet jij dat jongen 21 dat zelfs opa's zich nog aftrekken,ik weet het niet, wel weet ik dat alle jongens bijna mastuberen,dat het in de ggeschiedenis altijd veroordeeld is,onzin,want het is een behoefte maar voor mijn vriend en ik is het ook nog een veilige vorm van sex.

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Alle jongens trekken zich af, al vanaf hun jeugd en dat houdt niet op. Geloof de verhalen niet van je vriendjes die verkering hebben en zeggen dat ze nooit meer rukken omdat dat iets voor pubers is. Ook zij blijven rukken, misschien wat minder dan voorheen omdat ze ook nog met hun vriendin neuken. Maar ook mannen met een relatie en zelfs die getrouwd zijn blijven zichzelf aftrekken. Gewoon omdat je niet op elk moment van de dag een vrouw bij de hand hebt en je zomaar geil kunt worden, op school, op je werk, overal eigenlijk. Jezelf aftrekken is lekker en er is niks mis mee. Ga er maar vanuit dat je vader zich ook nog af en toe aftrekt, en je oom en je opa. Dat verwacht je misschien niet, maar ook die blijft zijn behoeftes houden. En voor de afwisseling is het heel lekker, niet alleen als je 13 bent maar ook als je 70 bent.

    21 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik denk dat alle jongens en getrouwde mannen masturberen. Alleen zegt niemand het eerlijk dat hij dat doet.

    21 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik heb een leuke vriendin en ik ruk ook hoor. Blijft toch ook lekker

    20 jaar
    9 jaren geleden
  • Is volgens mij ook normaal. Ik hen een vriendin en de dagen tussen de sex met haar ruk ik ook

    20 jaar
    9 jaren geleden
  • Gebeurt wel dat ik het doe als ik in relatie ben, maar wel minder dan gewoonlijk.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • ik heb ook het zelfde.
    maar dat is heel normaal.
    ik wil het gevoel hebben zelfs als mijn vriendin er niet bij is.
    ik doe het ook voor we 'het' doen.
    om wat op te warmen.
    dus alles is normaal

    18 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten