Skip to content
6 reacties
567 weergaves

ik heb maar een bal

Hoi, Ik heb een probleem ik heb maar een zaadbal. Zijn er hier meerder jongens die dit hebben?

16 jaar
9 jaren geleden

6 Reacties

  • Hoi Ik hen teelbalkanker gehad en ze hebben dus men rechterteelbal verwijdert een een prothyse geplaatst dus iknheb ook maar 1bal En je moest je daar geen zorgen jakan zelf als een ouder bent een prothyse plaatsen en je bent ook niet minder vruchtbaar ofso dus geen zorgen!!

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Je post roept wel een paar vragen op.

    -Wat is de oorzaak van de afwezigheid van je tweede bal? Heb je nooit een tweede gehad? Het kan zijn dat hij niet is ingedaald. Maar dat zouden ze destijds op het consultatie-bureau hebben moeten merken. Mocht het toch om een niet-ingedaalde bal gaan moet je ermee naar de dokter. Een niet-ingedaalde bal kan namelijk complicaties geven. Het kan ook zo zijn dat je gewoon geboren bent met 1 bal minder. Of is de tweede bal misschien om medische redenen verwijderd?

    -waarom heb je een probleem met maar één bal? Als het goed is hoeft dit geen probleem te zijn. Zie het als leven met maar één nier. Zolang die gezond is en blijft, merk je niet dat er één mist.

    21 jaar
    9 jaren geleden
  • Als je serieus bent, dan moet je toch echt even naar de huisarts. Dit is namelijk niet "gewoon". Kan zijn dat een bal niet goed uitgezakt is (begint namelijk in onderbuik).

    21 jaar
    9 jaren geleden
  • Hey, je andere bal zit waarschijnlijk nog in je buik. Toen je nog geboren moest worden had die mee moeten gaan naar de balzak (indalen). Het kan ook zijn dat je bal nog moet komen, die hoort er uiterlijk te zijn na de puberteit. Het is slim om er even over te praten met je ouders en naar de huisarts te gaan want het hoort eigenlijk niet... Succes.

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • jongen van 16,
    Ben je geboren met maar een bal, vraag ik me af ?
    Bij een vriend van me moest een bal weggehaald worden, niet hetzelfde natuurlijk, maar wat ik ermee zeggen wil :
    Hij vond het niet zo fijn en ook niet mooi, hij heeft met een kleine ingreep een kunstbal laten plaatsen. Je voelt niet dat het geen echte is en het ziet er mooi uit.
    Misschien een idee voor jou ?!
    Hoop dat je hier wat aan hebt.

    23 jaar
    9 jaren geleden
  • Heb wel zo'n jongen gekend, had er geen problemen mee. Opinternet zag ik een foto van jongen met 3 ballen! De natuur kan dus grillig zijn!

    21 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten