Skip to content
15 reacties
592 weergaves

hoe kom je klaar

Ik weet nog heel goed dat ik 11 jaar was en stijve kreeg,later in 11de jaar maakte ik neukbewegingen op me bed en kwam voor het eerst klaar.Als ik klaar wil komen doe ik dit meest op deze manier want vind het lekkerste op bed dan met me hand aftrekken.Hoe doen jullie met meest op bed of hand?en hoe oud was je toen voor eeerst stijve kon krijgen en kon klaar komen?

14 jaar
9 jaren geleden

15 Reacties

  • ik weet het eigenlijk niet precies wanneer het begonnen is, maar wist al heel jong dat ik een harde piemel kon krijgen. ik wreef met mn voorhiud naar voren over mn eikel om hard te worden. op mn 8ste ben ik besneden en moest ik het op een andere manier gaan doen. De eerste keer dat er vocht kwam was ik denk ik 12,13. Echt sperma, nou ja, paar drupjes :) kwam een half jaar later ongeveer.

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Weet het niet precies maar was 9 jaar geloof ik dat voor 1ste keer stijve kreeg,maar ben helemaal zeker daar over.Wel weet ik toen 13 was en klaar kwam voor 1ste keer en kwam echt al wit sperma uit.Klaar komen doe ik op het bed met neukbewegingen,ik leg dan wel altijd iets onder inverband met vlek op laken.

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik was 10 jaar dat ik stijve had.Het meest doe trek ik met hand af,maar soms doe ik ook met bewegingen op het bed.Met ongeveer 12 en half jaar kwam ik voor het 1ste klaar.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Jongen die vraag wat gevoel het is om klaar te komen van 12 het is een heerlijke gevoel om klaar te komen

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik had voor eerst stijve toen ik 8 jaar was ik was met me zusje van 10 jaar samen in bad toen ze me piemel waste en kreeg ik plotssling stijve ik weet dat nog goed en vertelde aan me ouders en zei dat normaal het was.Kon niet klaar komen en nu nog steeds niet en zou graag wille weten wat dat voor is voor gevoel maar hoe lang duurtd dat?

    12 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik was 8 toen ik voor het eerst een stijve kreeg; vandaag kwam ik voor het eerst klaar.

    12 jaar
    9 jaren geleden
  • ik was rond de 11 , was met een vriendinnetje dat kwam spelen en we voor de lol bij elkaar kleren uitdeden en ik een stijve kreeg , en zij giechelde toen ze het zag , in m'n slipje , toen ze zei je durft je slipje niet uitdoen en zij het uitdeed en ze mijn piemel vast pakte hielt ik het niet meer van genot kwam wel nog geen zaad uit wel voorvocht al wist ik toen nog niet echt wat het was , echt met zaad klaarkomen was ik bijna 13.

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Het liefst en meest trek ik met me hand af.Ik was 11 jaar toen ik stijve kreeg en 12 dat ik klaar komen kon.

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik was iets van 9 jaar dat ik stijve piemel kreeg en ook met 11 jaar dat sperma uit kwam.ik doe het zowell met hand en op bed maar soms gaat arm beetje pijn doen als het te lang duurt met aftrekken en dan doe ik het op het bed

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • wij waren met zijn vijven en trokken ons samen af, en keken hoe de anderen het deden, en wie het verst kon spuiten, lekker spannend!

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik doe het met neuk bewegingen op bed dat ik klaar kom dan met me hand,want vind ik lekker.Wel vind ik lekkerde als mijn vriendin me afrtekt dan ik zelf doe.Wanneer ik voor het eerst stijfe kreeg weet ik niet,maar wel met 12 jaar voor eerst klaar kon klaar komen

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik was 10 toen ik een stijve kon krijgen. Volgens mij was ik 12 of 13 toen ik voor het eerst klaarkwam. Had toen ook al zaad

    23 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik had ook zo rond mn 11 de dat ik een stijve kreeg ik ben pas beginnen te trekken op mn 13 en had toen al dadelijk sperma ik doe het altijd met mn hand

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • Toen ik bijna 12 was wist ik dat ik een stijve kon krijgen als ik met mijn piemel speelde. En klaarkomen deed ik vanaf mijn dertiende ongeveer, lleen was er nog geen sperma maar wel een superheerlijk gevoel als ik lang genoeg ermee speelde of met de voorhuid over mijn eikel heen en weer schoof. Maar ik wist eigenlijk niet wat het was. Pas vanaf mijn veertiende had ik sperma door me af te trekken of door met mijn piemel heen en weer te bewegen

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • ik wissel het af ligt een beetje aan waar ik ben als ik geil ben, de eerste keer dat ik echt stijve kreeg was ik 11

    14 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten