Skip to content
15 reacties
2029 weergaves

Hoelang hield je het de eerste keer vol?

Hey effe een vraag aan de jongens. Toen je het de eerste keer met je vriend of vriendin deed, hoelang hielden jullie het toen vol? Mij lukte het om ongeveer een halve minuut vol te houden, jullie???

16 jaar
9 jaren geleden

15 Reacties

  • Als je passief bent kan je het eindeloos volhouden. Het hangt af van de actieve partner hoe lang het duurt. Ik probeer altijd zo lang mogelijk te rekken en het spuiten op te houden tot ik dat echt niet meer kan uitstellen.Passief lijkt me niks. Ik wil niks in m'n lichaam ingebracht krijgen en speel daarom de mannenrol.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • 30 seconden... Werd geneukt en tegelijk trok hij me af.

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik kwam de eerste keer al binnen een minuut klaar. Ik was tot 17. Maar tip jongens doe het wel met condoom. Ik wilde voor het zingen de kerk uit maar was dus niet op tijd. En mn ex was gelijk zwanger.. nu heb ik een zoontje van 2. Is leuk hoor maar eigenlijk te vroeg.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Mijn vriend heeft meer ervaring dan mij. Bij mij duurt het ook een halve minuut, hij kan het lang uitstellen. Het langste 2 uren of zo

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Als je niet tegenwerkt en je zo veel mogelijk ontspant doet het minder pijn, maar mijn ding is het ook niet. Veel zalf verzacht de pijn overigens wel.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • De eerste en tevens de laatste keer dat een man bij mij naar binnen ging duurde nog geen minuut. Het deed verrekte pijn en ik bloedde een paar druppels. Niet voor herhaling vatbaar. Mijn anus is hier niet geschikt voor. Eigenlijk geen enkele kont, denk ik.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • De eerste keer dat ik iets met een jongen deed (hij streellde mijn piemel en ik de zijne) duurde het wel een kwartiertje voodat ik klaarkwam.

    De eerste keer dat een meisje mijn piemel streelde en trok kwam ik na twee minuutjes klaar.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • De eerste keer kwam ik naar 5 minuten al klaar in mijn vriendin

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • De eerste keer duurde maar 2 minuten of zo. Kwam al bijna klaar voordat ik bij haar binnen was. Het is gewoon oefenen. Hoe vaker je het doet hoe beter het wordt.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • De eerste keer dat ik het met een meisje mocht doen kwam ik al klaar toen ze het condoom bij mij omdeed.     Tien minuutjes later deed ik het condoom zelf om en na één minuutje kwam ik weer klaar.     Nu ben ik het al wat gewoner en het duurt wel tien minuten vooraleer ik klaarkom.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • De eerste keer was ik echt zenuwachtig; toen ze hem in haar mond nam kwam ik al klaar..... Gelukkig werd ie na een kwartiertje ofzo weer stijf en kon ik echt aan mn eerste keer beginnen! Omdat ik al een keertje had gespoten duurde het lekekr lang en kon ik wel een 20 minuten ofzo lekker op en neer gaan voordat ik kwam. 

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • De hele eerste keer dat ik binnekwam duurde het toch slechts twee minuutjes. Maar een uurtje later hebben we het nog eens gedaan en dan duurde het wel een tiental minuten vooraleer ik klaarkwam.

    Nu kan ik wel twintg à vijfentwintig minuten neuken vooraleer ik klaarkom.

    Maar als het de eerste keer is met een meisje dat ik nog nooit neukte dan duurt het slechts vijf minuten omdat ik te gespannen ben.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • De eerste keer kwam ik al klaar voordat ik mijn boxer uit had. Door het zoenen en strelen was ik al snel bij een orgasme. Later die middag nog eens geprobeerd en toen waren het denk ik drie stoten en ik kwam al. Gelukkig kan ik het nu langer volhouden. Het was gewoon de stress of je het wel goed doet.

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik was zo zenuwachtig dat ik maar juist twee keer er in ging en toen al kwam vond het veel te snel maar nu duurt het al wat langer en kwartier twintig min ongeveer

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik was juist zo zenuwachtig dat het best wel lang duurde. Ik moest mn lul echt blijven stimuleren anders dan bleef die echt niet overeind staan

    18 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten