Skip to content
2 reacties
239 weergaves

urinoir

Hoi Ik gin een keer naar een restsurant daar hadden ze alleen maar urinoirs zonder tussenschot ik elke maar kijken of er iemand was dat wou ik nie even later ging dan toch ik dacht gelukkig er is niemand ik ging pissen toen kwam er een groepje jongens binnen en vroegen hoe oud ik was ik zei 12 en keek hun niet meer aan en toen zaten hun de hele tijd naar mijn penis te kijken ik hoorde ik wil hem pakken en dat soort dingen ik kwam er de volgende dag achter dat ze in mijn straat woonden daar schrok ik erg van die jonge kwam die avond bij mij aan de deu en zij ik nodigjullie uit want ik ben hier net nieuw mijn ouders zijn ga jij maar alleen wij hebben geen zin ik ben gegaan maar er was helemasl geen feestje hij deed de deur open en zij kom maar binnen ik dacht dat er geen feestje was maar wel maar er was niemand gekomen hij zei wacht even hij ging naar boven en kwam met een bijna naakt beneden met een slip aan dus gooide mij op de bank en zat op mij hij begon mij te zoenen ik duwde hem van me af maar hij was ouder en sterker hij heeft mij dus alleen uitgenodigd hij trok mijn shirt uit en mij broek uit alles uit ik was helemaal naakt en je zou denk ik wel weten hoe het verder ging ik had die dag daarna de politie hij werd opgepakt ik ben bang dat het nog een keer gaat gebeuren is dat al een keer bij iemand anders gebeurt plss zeg hoe het is gegaan :(

12 jaar
9 jaren geleden

2 Reacties

  • Heel erg voor je man! Inderdaad goed dat je naar de politie bent gegaan. Vreemde gast die je tegenkwam maar ook die mensen zitten er tussen. Ik hoop dat je er bovenop komt. Dit is niet niks!! Anders hoop ik dat je hulp zoekt! Ik vind dit nogal wat.

    22 jaar
    9 jaren geleden
  • Sterkte gast zeer goed dat je naar de politie bent gegaan! Sterkte

    16 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten