Skip to content
7 reacties
2131 weergaves

spuiten of druppelen

Als je klaarkomt, heb je dan een spuiter of een druiper? En hoe vaak kun je op 1 dag klaarkomen? Ik kan 2 keer klaarkomen, eerste keer spuit ik wel, tweede keer zijn het een paar druppeltjes. Als ik het een paar dagen achter elkaar doe dan kom ik maar 1 keer klaar en zijn het maar een paar druppeltjes. Ben erg benieuwd naar jullie hoeveelheid sperma

15 jaar
9 jaren geleden

7 Reacties

  • Sinds ik klaar kan komen, heb ik nooit gespoten zoals sommige van mijn vrienden dat kunnen. Ook word mijn eikel niet nat van het voorvocht. Als ik klaar kom dan vloeit het er gewoon uit. Ben al een paar onderzocht door artsen waar de oorzaak aan ligt. Heb nog niets gehoord kreeg alleen te horen dat mijn ballen achtergebleven zijn in hun groei en dat dat misschien de oorzaak is. Heb nu een testosteron kuur gekregen van 6 maanden lang waar ik elke week een prik in m'n bil krijg in de hoop dat mij ballen verder zullen groeien. Heeft iemand hier ook ervaring mee?

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Als ik aan het trekken ben en ik voel dat ik bijna klaar kom stop ik met trekken totdat het weer weggetrokken is. Dan ga ik weer trekken totdat ik bijna klaar kom en doe ik dit zo'n 4 keer achter elkaar. Des te vaker ik wacht des te harder ik spuit. Als ik in 1 haal door ruk en niet stop druip ik meestal, tenzij ik een uur daarvoor spuitend ben klaargekomen dan spuit ik ook

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik kom eigenlijk altijd wel hard sluitend klaar is dat gek?

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • als mijn vriendje komt voel ik hem goed spuiten de tweede keer ern ook maar 3 de keer enkele druppels als we een tijdje wachten spuit het weer 1 x en dan steets klein beetje

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Als ik klaar kom spuit ik de eerste keer.
    De tweede keer niet zo veel.

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Bij mijn vorige vriendje, mijn huidig vriendje en het vriendje van mijn beste vriendin is het de eerste 2 keer spuiten, daarna komt er niet veel meer uit!

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Als ik klaarkom is dat met spuiten tenzij ik zo eens viermaal op een dag klaarkom; dan vloeit het sperma de laatste keer eruit in laats van te spuiten. En soms komt er zelfs niks meer uit (die vierde keer).

    Maar als ik het één keer per dag doe dan spuit het wel altijd.

    17 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten