Skip to content
29 reacties
837 weergaves

Wat vinden jullie leuk??

Heyy srry dat ik op boys only zit maar ik heb een vraagje; wat vinden jongens aantrekkelijk bij meisjes? qua innerlijk en uiterlijk.

15 jaar
9 jaren geleden

29 Reacties

  • Van gisteren op vandaag bij mijn beste vriend blijven slapen en hier hadden we het nog over: welk is uw droommeisje.
    Natuurlijk is dat een lijst en in het echt zal zo een meisje wel niet te vinden zijn, maar het is dan ook een droommeisje.

    Ik ben erg sportief dus is het fijn als mijn meisje dat ook is. Niet zo heel gespierd sportief, maar slank atletisch. Of ze groter of kleiner is als mij of evengroot doet er niet toe. Halflange lichtebruine haren, geen krullen en altijd een glimlach. En sproetjes vind ik heel mooi. De borsten mogen gerust klein zijn ik zie dat niet zo graag als die dik zijn. Geen make-up. De meeste meisjes die ik ken beginnen daar nu mee en ik vind dat zo erg lelijk, ik kan er niet aan doen.
    Ze moet veel lachen en plezier willen maken en zeker graag ravotten. Dus in het gras rollen en elkaar porren en knijpen en in de modder spelen en in bomen klimmen en met water gooien, maar zo ken ik geen enkel meisje. Tatoeages en piercings niet, en zeker niet drinken of roken. Niks zo lelijk als een meisje met een sigaret in haar mond.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Het uiterlijk is niet belangrijk

    Als je maar lief bent

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • @ 18j 6mnd Verder geen eisen? Niet dat ik zeg dat je kieskeurig bent hoor, neeeeeeee het lijkt maar zo. Ga wat meer openstaan voor andere mensen. Zo kan je de hele wereld wel af gaan wijzen. Ik geloof dat het meisje wat jij wil nog geboren moet worden. Je stelt veel te veel eisen, en daar knappen mensen, en misschien wel die ene leuke meid die jouw heel leuk vindt en andersom ook wel op af. Succes verder.

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Pfffff gaaaan we weer!!

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • Hoi @J18 Ik heb je verhaal gelezen en ik kon het niet geloven. Ik lijk aan je lijstje te voldoen. Ik hou ook ontzettend van de natuur en dieren. En kwa uiterlijk en eigenschappen lijk ik ook aan je lijstje te voldoen. Nu ben ik benieuwd hoe jij eruit ziet en wat jouw eigenschappen zijn. Ik hoop op een reactie :)

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • (Een beetje late reactie maar ik heb deze site net ontdekt en ik moest gewoon nog even op deze vraag reageren) Ik val voornamelijk op dunne kleine meiden met licht blond/wit haar, ik vind het erg belangerijk dat een meid zelfvertrouwen heeft en ik vind make-up heel lelijk en ik vind als je dat draagt (voornamelijk als daar heel veel van draagt) dat je dan geen zelfvertrouwen hebt over je uiterlijk dus ik vind make-up een afknapper. Ik zou heel eerlijk zijn dat ik wat grotere borsten wel leuk vind maar dat is geen eis. Ik zou zeggen dat het innerlijk van een meid wel het allerbelangrijkste is.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Uiterlijk maakt mij niks uit, ik val waarop ik val. Innerlijk is echt belangrijk bij mij, ze moet sociaal zijn, slim, zelfstandig, grappig, open, niet stoer, voor de rest maakt het mij niet uit.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Een leuk karakter blank blond blauwe ogen en niet de dun

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik val op een meisje (ja ik ben verliefd) Maar ze is gwm zichzelf en dat vind ik heel leuk aan haar

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • @meisje15 ik denk dat @jongen22 bedoeld dat je er goed verzorgt uit ziet. En dus een gezonde levensstijl hebt. Zou niet zo goed zijn als je iemand gaat uitsluitend omdat diegene chronisch ziek is.

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Vooral eerlijkheid. Maar goed kunnen pijpen is ook leuk.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Hele grote borsten en billen en lippen en lang haar

    12 jaar
    7 jaren geleden
  • Persoonlijk hou ik van dikke billen een dikke buik en redelijk grote borsten cup c of d.

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Maakt niet uit niet te dik (sorry dat ik dat zeg) zoals de meid waar ik nu op ben

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik vind het innerlijk het belangrijkste. Zij moet vriendelijk, aardig, zorgzaam, behulpzaam en lief zijn. Verder is een hele belangrijke eigenschap dat ze het niet snel koud heeft want ik heb het altijd te heet en ik vind het een fijn idee als we op dat gebied ongeveer gelijk zijn. Ook moet ze de planeet belangrijk vinden en ze moet verlieft zijn op de natuur net zoals ik. En dat ze de wonderen van de natuur waardeert en niet dat ze klaagt als het regent maar dat ze ziet hoe bijzonder het eigenlijk is. En ze moet sportief zijn en het lijkt mij leuk als ze het leuk vind om te zingen. En ze moet houden van spelletjes spelen. Een kinderwens zou mooi zijn want ik zou later eventueel wel kinderen willen tussen mijn 20se en 30ste.

    Kwa uiterlijk moet ze ongeveer 10 centimeter kleiner zijn dan mij. Het liefste jonger dan mij maar maximaal 3 jaar jonger op dit moment. Liefste blond met blauwe ogen. Ik weet niet hoe groot al die cups zijn maar ik denk kwa borsten het liefste cup C want te klein en te groot lijkt mij minder dus gewoon ergens tussen in. En ik zou het leuk vinden als ze een mooi gespierde billen en gespierde lange benen heeft. Hoe haar vagina eruit ziet daar heb ik niet echt voorkeur voor daarvoor heb ik te weinig vagina's gezien om daar een voorkeur voor te hebben. En zo moet een mooie egale huid hebben en een mooie buik met een klein laagje vet. Zodat je het vet wel ziet zitten maar haar huid geen plooien krijgen. En het liefste niet al te grote voeten. En het zou ook wel leuk zijn als haar heupen niet te breed en niet te smal zijn.


    Vooral de innerlijke kenmerken zijn belangrijk die ik noemde als het uiterlijk niet klopt vind ik dat niet zo erg zolang haar innerlijk en uitstraling maar goed is.

    Nog even enkele dingen die een directe afwijzing van mij op je af zouden roepen:
    -Tatoeages
    In de meeste gevallen zal ik je afwijzen zodra je er 1 hebt want 99% van de tatoeages vind ik erg lelijk. En ik vind het zonde van je huid. En ik vind puur natuur mooier.
    -Piercing
    Als ik aan piercings denk dan denk ik aan koeien en als ik een koe wil dan zoek ik wel een boerin. Dus gewoon lekker puur natuur. En ik vind het ontzettend lelijk.
    -Make up
    De mensen die ik met make up en zonder make up heb gezien daarvan zag iedereen er zonder make up beter uit en ik hou van puur natuur en het stinkt.
    -Als ze slecht omgaat met de natuur
    Ik hou van de natuur en leef voor de natuur dus slecht omgaan met de natuur ervaar ik als slecht omgaan met mij.


    En ja dit is heel veel dus de kans op het perfecte meisje is erg klein maar ik zie wel wie het word.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Bij mij ok niet het is niet belangrijk maar het mag wel

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • Het uiterlijk boeit me niet zo veel. Ik vind de buik het mooiste en dan vooral en een beetje vet.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • @jongen22 wat bedoel je precies met gezond? Bedoel je dat stel ze is chronisch ziek dat je dat dan een minpunt vindt? Of begrijp ik je totaal verkeerd...

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Als reactie op de laatste 15 jarige jongen.. Hoe respectloos kun je zijn.. Vraag een keer aan je ouders of dat zij je een keer willen opvoeden..

    OT: Zolang ze maar lief is en zorgzaam is en gezond uiteraard kom je bij mij al heel ver.

    22 jaar
    8 jaren geleden
  • een lekkere kut,kont,tieten,kop

    15 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten