Skip to content
4 reacties
420 weergaves

poepgat afvegen (jongens & meisjes)

ik had laatst een discussie met mn moeder over je poepgat afvegen. ik sta en ga door mn benen via mn bal naar achteren, maar zij doet t blijkbaar via de achterkant. Hoe doen jullie t? Staan, zittend? bukken of niet? ik maak van t papiertje een prop, zij vouwt t. en jullie? Jongens en meisjes mogen reageren

15 jaar
9 jaren geleden

4 Reacties

  • Ik veeg mijn reed helemaal niet af. Wat een onzin!

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • jongens hebben de jongens manier meisjes de meisjes manier, meisjes hebben een opening aan de voorkant jongens hebben hoe klein of soms hoe groot ook een soort van slurfje daar zitten en kunnen dus op twee manieren hun kont afvegen, een jongen kan van achteren naar voren vegen en net andersom het meest efficiënte is om een stuk wc papier te pakken dubbel te vouwen zodat je er niet doorheen pakt en dan van voor naar achteren te vegen, daarna dubbelvouwen en nogmaals dan controleren of het papier schoon is zoja broek omhoog zonee nogmaals met een nieuw stuk wcpapier de handeling herhalen tot uw poepuitgang mooi schoon is en er geen poep meer op het wc papier blijft zitten

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • Natte washand door je kont heen na het poepen?!? IEW IK DOE MEESTAL ALLEEN WC PAPIER

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik vouw ook het wc-papier dubbel en veeg via de achterkant half zittend. Daarna met natte washand bij de wastafel. Maar is dit zo interessant voor jou ??? het is maar waar je over na denkt zeg. Maar meisjes moeten van voor naar achter vegen. Dus eerst het poesje en dan het kontgat. Belangrijk want anders heb je kans jezelf te besmetten met bacterie uit je darmen naar je poesje. Kan nare blaasontsteking veroorzaken.

    18 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten