Skip to content
16 reacties
12428 weergaves

besneden en aftrekken!?

Hallo, Ik ben vorige week maandag 9 maart besneden, ben nu net aan een week verder. heb meerdere male per dag de neiging me zelf af te trekken, alleen omdat ik net pas besneden ben kan dat dus niet. weet iemand hier uit ervaring hoelang je niet kan/mag rukken na een besnijdenis???

17 jaar
9 jaren geleden

16 Reacties

  • Hoe masturberen besneden jongens?

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • grappig om te zien hoeveel jongens hier besneden zijn. goeie zaak :-)

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • ik ben nu precies 7dagen geleden besneden, en ik had/heb net zoals jullie een enorme drang om te masturberen. als ik sommige van jullie kan geruststellen. ik heb me net gemasturbeerd en ik ben klaargekomen. net 1 week na mijn operatie terwijl ik dus ook 4-6weken moet wachten. ik kon het helaas niet meer uithouden. maar als tip geef ik je dit: als je tijdens de nacht nog altijd pijnlijke erecties hebt raad ik het je af. ik heb dagenlang pijnlijke erecties gehad maar nu heb ik er geen meer omdat de draadjes waarschijnlijk al wat uitgerokken zijn. met dat ik me net masturbeerde, ging ik niet met mijn hand over de eikel of over de hechtingen, maar helemaal vanonder aan de penis. ik heb me heel geil gemaakt met behulp van porno en het is gelukt. ik heb men ikel niet aangeraakt en toch klaargekomen. ik heb eigenlijk geen pijn ervaren met dit te doen. maar moest ik dit hebben gedaan terwijl gewone erecties nog pijn deden, dan ging dit niet lukken. als je echt masturbeert gaat er nog veel meer bloed in je penis en ik was echt geschrokken van hoe hij eruit zag. mijn penis lijkt best wel groot nu ik hem zag dus wat je op forums leest over een kleinere penis na besnijdenis is onzin. volgens mij mag je je penis gewoon niet te lang zonder bloed laten zitten en hem zeker is zoals ik net heb gedaan, de volle bloedsomloop laten ingaan zodat hij zijn grootte behoud. (zo redeneer ik haha). Ik hoop dat het niet te veel kwaad kon van dit te doen. ik merk nu ook nog altijd geen last. dus voor al jullie dwangmatige zelfbevredigers, hier is het antwoord! ;)

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • ik ben 1 week geleden volledig besneden en heb een hele grote drang om me te masturberen. Ik denk niet dat ik het 4 tot 6 weken ga uithouden want ik zou het zelfs doen ookal doet het zeer haha. het is nu precies 1 week na mijn besnijdenis en twijfel nog altijd of ik het zou doen of niet. we zitten/zaten allemaal in hetzelfde schuitje, ik zou zeggen probeer er zo lang mogelijk mee te wachten want we kunnen idd onze penis beschadigen met er te vroeg aan te beginnen na de besnijdenis

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Nee ik zou gewoon wachten, ik heb voor de zeker heid gewoon gewacht en na 6 weken weer geprobeerd. Geloof me is het wachten waard. Groetjes topicstarter

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik ben nu 3weken aan het wachten en heb de drang om te gaan mastruberen alleen mijn wond is nog een heel klein beetje open zou dit nu kunnen door gewoon over mijn eikel te wrijven ?

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • ik heb twee weken gewacht en toen dee het geen pijn meer

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • ik zou nog evenwachten, jongen van 15 jaar.
    zoals die gene boven jou al zegt beter safe than sorry.
    bij mij is nu alles goed genezen, maar ja is bij mij nu alweer bijna 5 maanden geleden.

    groetjes
    topicstarter

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik ben vandaag 2 weken geleden besneden alleen de drang om te mastuberen word steeds groter. Vanacht heb ik ook voot het eerst eeb natte droom gehad betekend dat dat ik nu gewoon rustig kan gaan proberen of beter nog even wachten? Het enige waar ik bang voor ben is dat ik een spaanse kraag heb omdat ik gedeeltelijk besneden ben heeft dat gevolgen om nu te mastuberen?

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • 4-6 weken niet rukken is het beste. Kan misschien technisch gesproken al wel eerder, maar grotere kans op beschadiging en niet zo'n goede genezing. Het gaat nl. niet alleen om dat je aan de buitenkant kunt zien dat het genezen is, inwendig gebeurt er ook nog van alles wat je niet kunt zien, maar wel stuk kan gaan zeg maar. En geloof me: die eerste keer "ná" maakt al het wachten goed! Better safe than sorry!

    19 jaar
    9 jaren geleden
  • Heeft de arts niet verteld wanneer je hem weer mag gebruiken. Bij mij wel. Ik heb na 3 weken weer gemasturbeerd. En dat was wel ff wennen

    19 jaar
    9 jaren geleden
  • Niks mis mee om hier te vragen ! Het ligt er aan hoe snel de wond geneest. Bij iedereen anders. Of je los of strak besneden bent, maakt ook wel verschil heb ik gezien.   Ik was ook 17 toen ik besneden werd en bij mij duurde het ongeveer 2 weken voordat ik begon met rukken. Weet niet of er bij jou verband om zit ? Dar moest er in elk geval bij mij eerst af natuurlijk en daarna kon ik zelf wel goed zien hoe het genas en hoe de littekens eruit zagen. Ben gewoon begonnen toen ik dacht dat het kon. Wel heel voorzichtig om niet teveel kracht op de wond / littekens te zetten. Je merkt het vanzelf als het pijn gaat doen, dan stop je vanzelf wel. Tenminste zo ging het bij mij.   Ik heb gemerkt dat het er ook vanaf hangt of je penis echt heel veel dikker en groter wordt als hij stijf is, een vriend van mij had dat en bij hem duurde het wat langer voordat hij kon rukken zonder pijn. De mijne is slap al behoorlijk groot en wordt wel wat dikker en langer, maar niet zo heel veel, dat maakt ook verschil heb ik gezien.   Suuces en laat maar horen hoe het verder gaat, als je daar zin in hebt. Grtz.

    23 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik ben ook besnede vorig jaar en had ook enorme drang om te rukke.... na n week kreeg ik n natte droom die ik eerder nog nooit gehad had en dat was best lekker want werd er wakker van. Ik heb toen de dagen erna gewoon heel voorzichtig me lul en vooral t topje van mn gevoelige eikel gestreeld en toen kwam ik na 10min al klaar. Ik zou zegge probeer maar eens uit.

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • haha schaam me er ook niet voor maar vind het een kleine moeite om het hier te vragen, in plaats van dat bel verkeer.
    omdat ik ook op internet zie na 6 weken en de ander zegt weer 2 of 4 weken.

    groet Topic Starter

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Beste is het even te vragen aan de dokter, je hoeft je er niet voor te schamen!

    20 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik ben zelf niet besneden dus heb er geen ervaring mee. Maar het moet wel erg lastig zijn nu met je drang om te masturberen.
    Ik denk dat jezelf het beste kunt beoordelen of het al kan of niet. De wond moet dan uiteraard wel een beetje genezen zijn, want je wil niet dat het gaat bloeden ofzo. En als je denkt dat het wel weer kan doe het dan heel voorzichtig aan. En als je pijn voelt uiteraard meteen stoppen.
    Succes.

    21 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten