Skip to content
6 reacties
510 weergaves

Penis vergrotende pillen

Ik ben 16 jaar en heb een penis van 13 cm stijf, ik vind dit erg klein! Ik heb nog heel weinig schaamhaar, zegt dit iets dat hij nog gaat groeien? Mijn vraag is, helpen penis vergrotende pillen? Ik zou die graag gaan willen slikke. Heeft er iemand ervaring? Dan zou ik het graag willen horen! Gr S

16 jaar
9 jaren geleden

6 Reacties

  • Ik zou die pillen nooit nemen. En 13 cm is ook ook weer niet superklein.
    Bovendien, je bent wel 16 maar je zegt dat je nog maar weinig schaamhaar hebt. Dan ben je gewoon wat later in je ontwikkeling dan gemiddeld en zal ie echt nog wel wat groeien.
    En je eigen piemel lijkt altijd kleiner dan die van anderen, omdat je hem altijd van bovenaf bekijkt. Als je naakt voor een spiegel staat lijkt ie al heel wat groter hoor, probeer maar eens.

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Hoi Ik heb die pillen ook geslikt, bij mij heeft het geholpen. Mijn piemel is nu 19 cm en eerst 15 cm. Een nadeel van die pillen, ik was constant geil, had heel vaak een steive pik. Ik heb in die tijd met veel jongens en meiden geneukt. Is dat normaal voor een hetero? Ik ben zelf dus geen homo. Maar even terug op het verhaal. Ik heb ze gebruikt en het werkte, ik heb ze besteld van eBay. Koster 35 per potje en dat is voor 1 maand. Ik heb 13 maanden geslikt. Succes

    21 jaar
    9 jaren geleden
  • Wacht totdat je lichaam uitgegroeid is. Die pillen echt niet nemen! Is alleen maar slecht... Je lichaam moet het zelf doen.

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • Joh, als je weinig schaamhaar hebt betekent dat dat je nog niet zo ver in de puberteit bent, en als je ook niet veel okselhaar hebt of de baard in de keel moet je je helemaal geen zorgen maken, dan groeit alles nog door. Die pillen moet je zelf weten. Sommige lijken te werken, maar sommige zijn hartstikke nep. Proberen kan nooit kwaad, als ze gevaarlijk waren, zouden ze nooit te koop zijn.
    Succes nog

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • @ topicstarter,

    Hoi, wat jongen van 21 al zei: je penis blijft waarschijnlijk nog door groeien. Sowieso is de jouwe echt niet klein !
    Vergeet die pillen, helpt niks, is totaal niet nodig en gezond zal het zéker niet zijn !!

    23 jaar
    9 jaren geleden
  • De gemiddelde lengte van een erectie bij volwassen mannen bedraagt tussen de 13 & 14 centimeter. Bij de meeste jongens blijft de penis groeien tot ongeveer 20 jaar dus maak je vooral niet druk je zit netjes op een lijn met de meeste jongens.

    21 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten