Skip to content
3 reacties
1203 weergaves

Schaatspak

Ik was vanmiddag bij een vriend van mij en hij zit op schaatsen en hij vroeg of ik zaterdag mee wil naar de schaatsbaan. Ik zei dat dat goed was maar dat ik geen goede schaatskleding heb. Toen zei hij dat ik wel een pak van hem mocht lenen. We zijn bijna even groot. Ik moest gelijk maar even passen zei hij en dat heb ik toen gedaan. Maar toen ik het pak aan had kreeg ik een stijve en dat was heel goed te zien in dat pak en ik schaamde me er wel voor. Nu ben ik bang dat ik zaterdag weer met een stijve zit als ik dat pak aan heb. Hebben jullie daar ook last van en hoe voorkomen jullie dat. Please help.

16 jaar
9 jaren geleden

3 Reacties

  • Ik zit ook op schaatsen en ik kijk ook graag naar de meisjes bij ons in de schaatsgroep. Je kan alles goed zien zitten zowel bij hun als bij ons jongens. Je hebt goed zicht op hun borsten en hun lipjes. Bij mij kan je mijn lul goed zien zitten maar daar schaam ik mij niet voor iedereen mag zien wat ik in huis heb. Net als ik goed kan zien wat de rest in huis heeft. Gewoon schijt aan hebben en pak aan doen en lekker schaatsen.

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Misschien word je wel geil van het aantrekken van zo een pak maar als je eenmaal op de schaatsbaan aan het werken bent zal dat wel snel overgaan.
    En als het niet zou overgaan dan is er toch geen zorg want niemand kan dat goed zien als je in beweging bent.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • voordat je gaat schaatsen even rukken ,misschien twee keer dan blijft hij zich de eerste paar uren wel koest houden ,tenminste zo werkt het bij mij.

    17 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten