Skip to content
3 reacties
736 weergaves

Pijpbeurt

Hoi ik wil graag een pijpbeurt maar hoe moet ik dit uitdagen? Heb wel een aardige vriendin maar geen relatie ofzo. Help! Ruk mezelf wel en ik kan mezelf ook niet pijpen ;) Enneh. Hoe voelt zo'n pijpbeurt?

12 jaar
9 jaren geleden

3 Reacties

  • Precies. Maar het kan net zo goed zijn dat het je gewoon overkomt,zonder eerst erover nagedacht te hebben. net als in mijn geval met mijn neefje destijds. En dat maakt je nog geen homo hoor, veel jongens experimenteren op dat gebied.

    Maar een pijpbeurt alleen is echt niet zaligmakend hoor. Je zegt dat je een aardige vriendin hebt, maar geen relatie ofzo.
    Wat dat betreft kun je je misschien beter eerst focussen op het krijgen van verkering met een leuke meid. Als je dat hebt volgt de sex later vanzelf wel. En ja misschien duurt dat in jouw geval nog een paar jaar, want meisjes van jouw leeftijd willen misschien wel knuffelen, maar die zijn vaak nog helemaal niet toe aan echte sex... Heb daar respect dan ook respect voor.

    21 jaar
    9 jaren geleden
  • Weet het niet echt. Ik denk dat je daar ook over na moet denken..

    12 jaar
    9 jaren geleden
  • Een pijpbeurt voelt net alsof je je aan het aftrekken bent, maar het is lekkerder want je hoeft zelf niets te doen... En een mondje om je piemel voelt heel warm en zacht..

    En dat je dat wilt op je 12e is op zich niet raar, maar het is wel altijd lastig om er een te krijgen.... Veel meiden van jouw leeftijd willen het helemaal niet en daar kun je niets aan doen... Ikzelf ben geen homo, maar ik heb op mijn 12e weleens mijn neefje van 11 gepijpt toen we op vakantie waren in spanje en we in een tweepersoonsbed lagen.... Toen het donker was hoorde ik hem rukken en toen deed ik opeens het licht aan. Hij schrok zich rot en deed toen gauw het deken over zich heen maar toen zag hij dat ik ook een stijve had en toen zijn we samen gaan rukken en ik heb hem toen ook gepijpt. En hij mij.
    Ikzelf denk dat je ook meer kans zult hebben om gepijpt te worden door een jongen als door een meisje. Maar misschien wil je dat wel niet.

    21 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten