Skip to content
20 reacties
5532 weergaves

Tips piemel kijken?

Wie heeft er tips zodat ik aan de urinoirs beter (en liefst onopvallend) naar de piemels van andere jongens/mannen kan kijken?

14 jaar
10 jaren geleden

20 Reacties

  • Enkele jaren geleden had ik een rare ervaring in de urinoirs van een cinema. Ik stond daar toen te plassen, toen een jongen van zo 'n jaar of 14 binnenkwam en naast mij kwam staan. Ik merkte algauw dat hij mijn piemel aan het begluren was. Van een man zou ik het niet geaccepteerd hebben, maar van die jongen werd ik enorm geil. En doordat de jongen bleef kijken kreeg ik een stijve. Toen begon hij te glimlachen en keek daarbij naar zijn eigen piemel die intussen ook stijf was geworden. 

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Zoals hierboven gezegd heb ik ook de ervaring dat er vaak gekeken wordt in de urinoirs. Ik heb zelf een grote piemel en daar wordt blijkbaar graag naar gekeken.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Toen ik 13-14 jaar was bekeek ik in de urinoirs op school regelmatig de piemel van andere jongens. Als ik bv. een jongen die ik leuk vond naar de urinoirs zag gaan, ging ik ernaast staan. En wanneer hij dan even de andere kant opkeek, gluurde ik snel over het tussenschot naar zijn piemel. Ik vond dat spannend en geil. Dat kwam door een jonger vriendje van mij die mij eens zijn piemel had laten zien. En omdat die er heel anders uitzag wou ik er meer zien. Als ik nu naar een openbaar urinoir ga, kijk ik niet meer. Ik ben geen homo. Maar ik heb wel al gemerkt dat er nog zijn die graag kijken en die dan ook mijn piemel willen zien. Dan trek ik wel een grens : jongens tot 16 mogen hem zien en ook oudere mannen (vanaf 60 of zo). Dat vind ik wel geil. Een jongen kijkt dan een tijdje, terwijl ik zorg dat hij alles goed kan zien en loopt dan weg, terwijl een oudere man vaak zelf daar staat met zijn piemel uit de broek.

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik vind het ok mijn pik mag gezien worden ik vind dat niet zo heel erg

    11 jaar
    7 jaren geleden
  • Misschien een keer afspreken met een jongen van jouw leeftijd via jongenout.nl is een veilige site voor ho/le/bi jongeren tot 18 jaar. Daar kan je alleen op nadat je copy van ID hebt gestuurd om te checken dat je leeftijd klopt.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Jongen van 14, je hoeft niet gay te zijn hoor. Ennuh, als er meiden naar je piemel lopen te kijken? Ik krijg er een stijve van en dan kijken ze nog veel geïnteresseerder merkte ik!!

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Naaktstrand/camping, kleedhokje van zwembad

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik vind het niet raar. Als je nieuwsgierig bent mag je best kijken of je een glimp kunt opvangen. Wat is er ook erg aan? We hebben allemaal een piemel. Zorg er wel voor dat je geen ruzie maakt, want niet iedereen is ervan gediend (zoals ook blijkt uit sommige reacties hierboven).

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Je mag best gay zijn, maar dit is overdreven. Ga gewoon porno kijken of zo. Hoe zou jij het vinden als er iemand naar je lul ga lopen kijken.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Als een jongen van 14 of jonger in het urinoir mijn piemel wil bekijken is dat ok voor mij. Ik heb het zelf ook gedaan vroeger uit nieuwsgierigheid.
    Ik begrijp wel de angst om betrapt te worden, daarom zou ik doen alsof ik het niet doorhad, maar wel zorgen dat hij het goed kan zien.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Effe kijken mag best maar agressief gluren niet. Als iemand opdringerig wordt, draai ik me om en plas tegen z'n broek.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik denk niet dat een oudere jongen of man het erg zou vinden , als je zijn piemel in het urinoir bekijkt. 

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Je kunt beter naar het zwembad gaan in de grote kleedkamer. Bij de urinoirs valt het veel meer op als je staat te gluren. En dan vang je hoouguit maar een glimp op. In de kleedkamer heb je veel meer kans om iemand helemaal naakt te zien, dan zie je ook zijn ballen enzo... Het enige nadeel is dat je zelf ook bloot moet. Tenminste, nadeel... ik vond het gewoon eng in het begin.
    Maar ik heb nu al honderden pikken gezien zo...

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Toen ik zo oud was als jij, was een van mijn hobby 's piemels bekijken van jongens die ik aantrekkelijk vond in de urinoirs op school tijdens de speeltijd. De urinoirs stonden haaks op de speelplaats en hadden tussenschotten. Ik wachtte en keek of er een jongen die mij aanstond in het urinoir uiterst links ging staan. Dan begaf ik mij naar het urinoir ernaast en wanneer hij zijn hoofd naar links draaide om over het muurtje naar de speelplaats te kijken zag ik mijn kans om over het tussenschot heen zijn piemel te bekijken zonder dat hij het merkte. Dus als je wil kijken : enkel als de persoon in kwestie zijn hoofd naar links of rechts draait.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Krijgen jullie dan soms een stijve als je naar zo iemand anders anders piemel kijkt? Bij mij gebeurt dat veelal en dan word ik wel een beschaamd als die andere jongen dat ziet.

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • Niemand bij de urinoirs zit te wachten op een 14-jarig jochie die hun piemels gaat zitten bekijken. Als je zo graag iemands pik wilt zien, ga dan met iemand naar bed die ook in jou geïnteresseerd is.

    20 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik neem altijd de middelste urinoir. Zo kan k rechts en links van me kijken. Nog iemand tips?

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • Maar hoe doe je dat dan? Ik ben bang om betrapt te worden als ik m'n hoofd te hard draai...

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • in Duitsland hebben ze dat meestal ook niet ;)

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • Ga naar Engeland, daar hebben ze geen schaamschotten. Werd daar afgelopen zomer mega geil van. We stonden in een museum op een rij te pissen en naast mij kwam een mega knappe vent te staan. Heerlijk naar zijn pik gekeken.

    22 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten