Skip to content
22 reacties
11505 weergaves

Vrienden naakt zien?

Wie van jullie heeft zijn vrienden wel eens naakt gezien? En dan bedoel ik niet tijdens douchen op gym of voetbal... Hoe kwam dat? Wat ging eraan vooraf? Wat gebeurde erna? Lijkt me onwijs spannend

17 jaar
10 jaren geleden

22 Reacties

  • Nou jongen 16, dat wat vast een interessante spelletje dan. Miss dat het je lukt om het de volgende keer in 1 keer elkaar te zuigen ;)

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Toen ik 12 was kwam een vriend van me best vaak langs en we deden altijd spelletjes enzo en we gingen soms gamen. Maar soms praatten we over seks en meisjes enzo en zagen we dat we een stijve kregen. Toen gingen we onze broek en boxers uit doen ik zag ik voor het eerst zijn pik. Hij was even lang als mijne toen (14 cm) maar hij zag er anders uit omdat hij iets minder haar had en hij een beetje scheef stond. We gingen allebei op bed liggen en wat experimenteren. We wisten nog niet heel veel van rukken maar we speelden gewoon een beetje met onze piemels. Toen een week later ging ik weer afspreken met hem maar ook met twee andere jongens. Toen gingen we bij een van die jongens thuis gamen, maar al snel gingen we over seks praten. Omdat er niemand verder thuis was besloten we doen durf of de waarheid te doen met seksdingen. Al snel moesten we onze kleren uit doen. Toen werden er meer precieze vragen gesteld als bijvoorbeeld, laat je eikel zien. Toen werden we allemaal een beetje opgewonden en gingen we aftrekken. Toen lag ik op de bank met 3 andere jongens te rukken. Toen gingen die andere 2 jongens opeens elkaar aftrekken. Dat vonden ik en die andere jongen ook wel leuk en toen gingen we met zijn vieren elkaar aftrekken. Toen gingen we verder met doen durf of de waarheid en toen moest ik iemand pijpen. Ik besloot de jongen met de grootste pik te pijpen en toen gingen we allemaal pijpen. Ik vond het best raar, maar ook wel lekker.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • We waren op kamp en hadden en kamer met zijn 4
    ik stond te rukken in de badkamer en toen joinden 2 vrienden
    en die gingen naast me staan en ook rukken. we hadden ook elke avond een stilte momentje dan kon iedereen ff rukken

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Met doe, durf en waarheid

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Gewoon bij hem thuis toen hij uit de douche kwam en tijdens t omkleden na t zwemmen

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Precies het zelfde

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • Bij ons durven ze het allemaal niet. Zou het zelf nog wel is willen doen met iedereen zo is.

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik ben geen jongen maar ik zie eigenlijk al mijn vriendinnen wel s naakt met slaapfeestjes enzo niks raars aantoch en we praten wel over seks en zo maar we doen niks er is ook niemand van ons die dat wil ikzelf ook niet. 

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • K heb alleen van die stomme vrienden die niks willen doen

    12 jaar
    9 jaren geleden
  • jongen 13 laat je het ons weten

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik heb laatst met een vriend afgesproken om te gaan logeren en dan elkaar naakt te zien beetje gaan rukken elkaar rukken pijpen en misschien seks maar we hadden het lef niet toen het er op aan kwam nu hebben we volgende week afgesproken we hadden er spijt van en nu gaan we het wel doen

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • Bij omkleden in de tent of als ze in mijn kamer blijven slapen thuis. Meestal gebeurt er verder niks tenzij we eens babbelen over onze piemel.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • wat geeft dat als je jongens dat jonger zijn dan ik hun naakt te zien iedereen heeft een piemel de eene wat groter dan de andere mij maakt het niet uit dat je mijn piemel ziet hoor

    20 jaar
    9 jaren geleden
  • jongen 14,
    Die ervaring heb ik ook op de sportschool met douchen.
    Prima toch ?
    In ons vrienden groepje is het heel normaal.

    20 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik zie mijn vrienden bijna ieder dag naakt. Zit op een sportschool en daar douch je dan iedere dag💪

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik kwam bij een vriendin en blijkbaar stond ze naakt op haar kamer...

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Kunnen deze jongen wel advies geven maar maakt wel verschil of hij hetero of homo is.Soms vinden heterojongens dit ook wel cool.

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik zie mijn vrienden best vaak naakt. Mijn vrienden zijn ook mijn fuckbuddys. Soms ook orgys

    19 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik heb wel eens lekker met een vriend dingen gedaan we gingen elkaar pijpen en neuken in de kont misschien een beetje vreemd maar het is leuk probeer het zelf eens

    18 jaar
    10 jaren geleden
  • Met sporten en douchen is normaal dat je elkaar naakt ziet,maar verder is het toch anders,vooral als je hetero bent.Niet alle jongens willen dit al zwemmen ook heterojongens samen weleens naakt ofzo.Zelf gay en dan ligt het toch makkelijker als je met vrienden bent om elkaar uit te dagen,maar succes.Je moet jongens proberen te vinden die dit ook willen.

    17 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten