Skip to content
27 reacties
1190 weergaves

afrukken 18 plus

Hee jongens ik vroeg me af hoevaak jullie je afrukken of laten afrukken en of jullie ook nog handige tips of truckjes hebben om het rukke spannender te maken ruk me zo.n beetje iedere dag af maar begint saai te worden en de hoeveelheid sperm wordt ook minder hebben meer hier last van grt de hollandia

19 jaar
10 jaren geleden

27 Reacties

  • Natuurlijk ben je geen homo als je je samen aftrekt met een andere jongen, ook niet als je elkaar aftrekt of een keer pijpt om te kijken hoe dat voelt. Dat heet experimenteren en dat doen bijna alle gezonde jongens. Het hoort er gewoon bij als je jong bent, omdat meisjes vaak niet 'beschikbaar' zijn en ofwel nog geen seks willen of oudere jongens interessanter vinden.

    Niet dat het iets uitmaakt of je homo, hetero of bi bent. Alleen achtergebleven idioten gebruiken "gay" of "homo" als scheldwoord, en meestal omdat ze zelf gefrustreerd zijn, of geïndoctrineerd met achterhaalde opvattingen en religieuze onzin.

    Ik heb persoonlijk weinig met hokjes en labels, maar je bent alleen homo als je je seksueel en op liefdesgebied *uitsluitend* tot jongens en mannen aangetrokken voelt. Veel homo's vinden een kut zelfs eng of lelijk om te zien, dus zolang je dat allemaal niet voelt ben je géén homo.
    Het maakt dus niet uit wat je met een jongen doet, het gaat erom wat je *blijvende* gevoelens zijn voor jongens en/of meisjes. Blijvend omdat veel jongens en meisjes een tijdelijke crush hebben op hun BFF op de middelbare school, of ook wel later als ze studeren. Als dat een fase is maakt ook niet dat je homo zou zijn.

    Dus doe gewoon waar je zin in hebt, en trek je er niets van aan wat anderen zeggen of denken. Het is jouw leven en je leeft maar één keer. Geniet ervan!

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik trek me en mijn vriend ook alleen als je elkaar aftrekt ben je dan homo ik heb nog nooit gedaan

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Hallo ik trek me af en mijn vriend ook alleen ben je homo als je elkaar aftrekt

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik trek me meestal een keer per dag af. Minder sperma krijg ik er niet van, behalve als ik het vaker op een dag doe.
    Zorg voor genoeg variatie om het rukken leuk te houden (zie internet voor ideeën). Doe het ook eens op een andere plek bijvoorbeeld of met massage-olie/glijmiddel of met je andere hand.

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • Meisje van 21, je koopt maar een dildo of vibrator als je tekort komt. M'n pik is me heilig en geilig en mag je alleen maar aftrekken of pijpen zonder te bijten!

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • ik zou 'm er-afrukken.......hahaha Das pas lekker.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Weetje wat pas lekker is... Je aftrekken met een condoom om je lul

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Mijn vriendin trekt me bijna dagelijks af. Is altijd lekker, nog lekkerder dan als ik het zelf doe. Zelf doe ik het ook nog erg vaak, maar het haalt het niet bij wat mijn vriendin bij me doet.

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • Probeer eens 1 of 2 dagen niet af te trekken en ga er echt voor zitten / liggen. Ik snap dat het snelle rukkie voor het slapen zo`n gewoonte wordt dat het niet meer spannend is. Kies eventueel een pornofilm uit in de categorie die je bevalt en neem er de tijd voor. Reken maar dat je dan weer wat heftiger klaarkomt.

    22 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik ruk mij ook iedere dag af en als het toelaat en er is iemand die geil is laat ik mij pijpen en afrukken en ook vaker is niets fijner dan je lul telaten verwennen

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Ook erg lekker. Tijdens t rukken jezelf kontvingeren. Met je ene hand aan je lul sjorren en met de andere kont vingeren. Je prostaat is daar een erg gevoelig plek. Deze strelen zorgt ook voor een heftiger orgasme. Vond t zelf ook eerst wennen maar is erg lekker. Gebruik wel iets van glijmiddel/vaseline of iets dergelijks om gemakkelijk met je vinger in je anus te komen

    19 jaar
    9 jaren geleden
  • @jongen 13 ik doe dat ook nog steeds iedere avond hoor! heerlijk voor het slapen gaan! en soms keer extra als ik geil ben overdag!

    19 jaar
    9 jaren geleden
  • Als een vriend blijft logeren dan haal ik alltijd glijmiddel is zo geil wij trekken elkaar af en spuoten op elkaar zo geil

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • het liefste wat ik doe is me aftrekken tot een hoogtepunt, even wachten en dan terug trekken even sneller, weer even wachten en de derde keer spuiten, zeer lekker er komen dan flinke klodders uit, vroeger op mijn buik, nu gericht naar mijn mond of op de glazen terrasdeur, ik ga dan het aflikken, of samen met mijn vriend in standje 69!















    19 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik vind het vervelend als het in mijn borsthaar komt. Het plakt zo en wil er dan niet uit.

    22 jaar
    10 jaren geleden
  • @21 jaar hoe veder je komt hoe geiler je bent! toch? waar veeg jij je zaad mee weg? papier? of gewoon je boxer?

    19 jaar
    10 jaren geleden
  • @ jongen 19 ik vind het ook lekker om op mn buik of in mn borsthaar te spuiten , soms spuit het weleens in mn gezicht smaakt best lekker

    21 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik ruk ook bijna elke dag! Lekker vind ik om me spieren aan te spannen om het sperma zo ver mogelijk te laten komen! Komen meer jongens altijd over hun buik? Of vinden jillie dat niet fijn?

    19 jaar
    10 jaren geleden
  • Ach papiertje en het is weg toch? Ik vind overme borst wellekker . Waar kom jij dan? Veeg vaak weg met me sok

    21 jaar
    10 jaren geleden
  • Per vergissing ben ik een paar keer op mijn gezicht klaargekomen. Vond ik niet zo leuk eigenlijk.

    17 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten