Skip to content
12 reacties
297 weergaves

kled kaamer bij het zwembad

Vind het eng om me in een algemenen kleedkamer in het zwembad om te kleden en ik ben bang det ik een stijfe krijg en als ik ga zwemen dan gaan er bekende mee dus ik denk dat het rar vinde dat ik in de algemenen kledkaamer ga

15 jaar
10 jaren geleden

12 Reacties

  • Same here klein lulletje slap maar wordt ook groot en hard! Lijkt me ook irritant een vleeslul in je boxer

    21 jaar
    10 jaren geleden
  • De mijne groeit van ± 9cm. slap tot 16 cm. stijf'. Is wel mooi en geil om te zien zegt m'n meisie dat ie zoveel groter groeit en vooral zo dik wordt!

    20 jaar
    10 jaren geleden
  • Neen jongen 20jr;

    Ik heb echt een vleeslul... Als ik een erectie krijg, groeit die bijna niet meer, wordt nauwelijks groter. Alleen stijver...

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • is niks spanends aan ik ga alltijd met me neefje van 12 in het putje plasen die daar zitten

    18 jaar
    10 jaren geleden
  • Jongen van 17, en stijf zeker 27 cm.?! Dan heb je bijna de grootste lul ter wereld en kun je er geld mee verdienen!!

    20 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik heb best wel een grote lul (slap 17cm), dus als ik me omkleedt, wordt ik wel eens aangestaard. Vind het best wel spannend. Ik wacht iedere keer zo lang mogelijk om weer een broek aan te trekken. Laat iedereen vrij kijken naar m'n piemel. Laatst ook een stijve gekregen, echt super om dan de blikken te zien.

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • Het kan idd gebeuren dat je ineens een stijve krijgt. Zo een half jaar geleden stond ik onder de douche bij gym met twee van mijn beste vrienden en toen één de douche verliet kreeg ik ineens een stijve. Mijn andere maat zag dat. So what. Als het gebeurt gebeurt het. Ik zag hem wel ff kijken en hij gaf een knipoog. We hebben het er nooit meer over gehad.

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik zit op zwemclub en elke keer ben ik vol spanning om de kleedkamer in te gaan , kick erop dat ze naar me kijken als ik uitgekleed ben en wacht zo lang mogelijk om zwemslip aan te doen , geniet er ook van om naar anderen te kijken , 9 op de 10 keer sta ik er met een stijve.

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik ging ook tijdje geleden zwemmen met enkele vrienden. Ik zei dat ik me niet graag omkleede in die kleine hokjes. Zijn we met z'n allen in een groot gemeenschappelijk hok geweest. Vond,het wel geil om al hun piemels te zien ( ben wel niet gay), maar het was best spannend :)

    15 jaar
    10 jaren geleden
  • ik vond het ook lastig op middelbare school douchen enzo... maar kreeg nooit een stijve ondanks dat ik best op jongens val! dus als je het echt spannend vind dan krijg je denk ik minder snel een stijve...

    23 jaar
    10 jaren geleden
  • Schaam je niet voor jezelf en kleed je gewoon open en bloot om, ook al heb je een stijve. Is heel normaal op jouw leeftijd en gebeurt mij ook wel eens. Is idd. een teken dat het werkt zoals het hoort, dus wees er maar blij mee. Niks om voor te schamen maar om trots op te zijn!

    20 jaar
    10 jaren geleden
  • Het kan wel eens gebeuren dat je een stijve zou krijgen in een gemeenschappelijke kleedkamer. Maar je kan je toch snel omkleden denk.

    Je hoeft geen show te geven (sta met je geicht in de richting van de muur) en als iemand van de andere kameraden er toch een opmerking over maakt dan kan je zeggen "bij mij werkt die wel goed" en je kleedt je verder aan.

    17 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten