Skip to content
311 reacties
9585 weergaves

Beschrijf jullie penis

Hey jongens, beschrijf jullie penis eens, hoe hij eruit ziet, hoe groot ie is, wat voo schaamhaar je hebt enzo voort ;)

14 jaar
10 jaren geleden

311 Reacties

  • Ik heb lang getwijfeld om hier over afmetingen te praten, omdat sommigen daar raar op reageren, maar er zijn meer grote jongens bij lees ik hierboven.

    Mijne is pakweg 18cm in rust en +23cm stijf (als ik heel geil ben soms nog iets meer). De omtrek is ongeveer 16cm. De kleur is dezelfde (blanke) huidskleur als ik, niet donkerder. M'n ballen zitten compact tegen m'n pik aan, ze hangen eigenlijk nooit echt. Ik ben niet besneden. Ik scheer in de zomer alles, op een heel klein plekje in dat kuiltje boven de schacht na, een "soul patch" zeg maar. Maar als dat scheef gaat na een tijdje haal ik ook wel alles helemaal weg. In de winter laat ik soms boven de schacht een wat groter driehoekje staan, dan scheer ik dus alleen m'n pik, ballen en waar nodig erachter.

    Ik ervaar alleen 'nadelen' mbt ondergoed en zwembroeken, omdat 'men' dan denkt dat ik een stijve heb, puur omdat hij zo groot is. Mede daarom ga ik liever naar het naaktstrand. Daar doet tenminste niemand raar. Gewoon met kleding aan valt die bobbel ook behoorlijk op. Is dat een nadeel? Soms, als je ongewenste aandacht krijgt. Meestal is het positief, als je leuke aandacht krijgt.

    Qua seks heb ik er alleen maar voordelen van. Ik krijg regelmatig aanspraak en heb gemerkt dat zowel mannen als vrouwen het geil vinden als je een flinke bobbel in je broek hebt. Daardoor al flink wat ervaring opgedaan op dit gebied. Veel meiden zijn nieuwsgierig, en willen het wel eens meemaken om geneukt te worden met zo'n grote pik. Sommige jongens vinden hem ook heel interessant, maar anaal doe ik niet. Misschien is dat een 'nadeel', maar ik mis het niet en heb er ook niet echt behoefte aan. Trekken en pijpen deed ik op de middelbare school ook al, en dat doe ik soms nog wel eens als ik een jongen echt heel erg leuk vind. Neuken doe ik met meiden. ;-)

    Ik heb maar één keer een meisje gehad die zelf erg klein geschapen was, toen hebben we elkaar oraal bevredigd, dat was ook lekker (ze had wel een grote mond). ;p Verder heb ik nooit problemen gehad. Ook nooit iemand pijn gedaan trouwens. Dat ligt ook aan jezelf, is puur een kwestie van techniek. Je begint niet gelijk te rammen natuurlijk, maar je zorgt dat een meisje eerst nat is. Dan langzaamaan beginnen, en steeds wat dieper. Dat is een kwestie van je partner aanvoelen. Bij sommige kun je na een tijdje 'vol gas' en anderen vereisen wat meer finesse. Maar het gaat altijd goed, dus laat je niks wijsmaken over 'nadelen' op dat gebied. Alleen als je homo bent kan het misschien lastig zijn. Maar daar heb ik dus geen ervaring mee.

    Ik ben wel benieuwd op welke leeftijd de andere 'grote jongens' die afmetingen hadden. Ik lees hierboven verbaasde reacties op een jongen van 16 met 20cm, maar ik had die grote pik al toen ik 12 a 13 was. Ergens tussen de m'n elfde en dertiende is het ding ineens enorm gaan groeien. Ik weet zeker dat hij nog een stuk kleiner was toen ik tien was (wel al bovengemiddeld voor de leeftijd) en ook dat hij in de brugklas al zo groot was. Dat weet ik nog omdat ik toen met de hele klas moest douchen, en als de dood was dat iedereen zou kijken, wat dus ook gebeurde. Ik heb het opgelost met een geintje, en toen was het ijs gebroken en de valse schaamte weg.

    Wanneer was hij bij jullie op volledig formaat zeg maar?

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Mijne 11cm slap en een goede 21cm groot helemaal recht en goed dik, dikke balzak

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • mijn penis is 12 slap en stijf 14 en veel haar

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Men penis is 10,5 slap en stijff 15,5 k vind di redelijk groot omdat k op sites had gekeken maar k wil nog wa grotere namelijk 12cm als slap??

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Mijne staat stijf tegen mijn buik aan,11cm stijf en heb zwart schaamhaar wat ik soms korter maak.

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Mijne is onbesneden,hij is stijf 11 cm heb zwart schaamhaar.
    Ik kan mijn voorhuid nog over mijn eikel doen als hij stijf is.

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Hoi, ik ben besneden en ben er ook tevreden mee want het is hygienischer en mooier vind ik, mijn penis is in slapte zo'n 9à10cm, in stijve vorm is hij 17cm groot, hij is 2cm breed slap en 4,5cm breed stijf. Mijn eikel is in beide gevallen rooskleurig, mijn penis is stijf in een klein boogje, en heeft een lichte afwijking naar links. Meestal laat ik mijn schaamhaar staan, dat is dan zwartkleurig, maar heb voor de verandering helemaal kaal geschoren wat ik persoonlijk mooier vind. Mijn ballen zijn volgens mij normaal.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • @18 Lichte buiging omhoog is handig om bij de vrouw haar G-spot te komen, is bien

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • Slap; 10 en dikkig. Net een stompje. In erectie 20,4 in lengte en 16,5 in omtrek, met zeer lichte buiging naar links... Nooit m'n ballen gemeten, maarja wie wel?

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • Heb ook wel is gehoord en gezien dat roodharigen groot geschapen zijn.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Hoi;Mijne is 14 cm slappie en 18.5 cm strak. heb donkerblond een hele bos haar op mijn ballen en boven mijn piemel. vele kicken erop als ik na het zwemmen mij ga douche en in fitness club ook.ik heb horen zeggen dat roodharige jongens meestal groot en dikgeschapen zijn met veel schaamhaar. Weet iemand of dit waar is? grtz

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb een van 7 Cm slap en 14 stijf. (hoe ik slap reken, idk) Ik heb veel bal/schaamhaar , okselhaar, sexlijn (rechtelijn van schaamhaar naar navel) en rond om mijn tepel haar maar dat is best weinig. Ik schaam me wel voor me beharing. en BTW mijn penis is 12cm in omtrek (best dik).

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik ook, mooie lengte. Zou willen dat ik zo'n grote had :(

    23 jaar
    8 jaren geleden
  • Ben 1.78 weeg 55 kilo heb beetje schaamhaar (scherr het) en slap 11.5 cm stijf 15.5 ik vind t best goeie maat????

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Mijn piemel is slap 9 cm en stijf 14 en heb wat schaamhaar en mijn eikel is redelijk dik en mijn piemel is ook redelijk dik

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • mijn piemel is slap 16 cen en stijf is hij 21cen bij 7 cen en hij kaal en als ik sex zaul hebben ooit kan ik zo vaker als 1keer klaarkomen en verder is mijn eikel zeer dik zelf ben ik slank ik weeg 74 kg

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • hoi jongen 19,
    Je zegt dat je hetzelfde hebt als mijn vriend, wat bedoel je daar precies mee ? Sorry, is me niet helemaal duidelijk.
    Hoe zwaar ben jij, als ik je vragen mag ?
    Mijn vriend wil ook minder zwaar worden, ook omdat hij problemen heeft met zich bewegen, merk jij dat ook bij jezelf ?

    Ik heb er helemaal geen problemen mee dat hij dik is, hij ook niet maar het is erg lastig voor hem.
    Niet dat hij zich ervoor schaamt, voor mij sowieso niet maar al we gaan zwemmen dan merk ik dat hij er moeite mee heeft dat er zo naar hem gekeken wordt, herken je dat ?
    Wat ik zei, dat je penis er veel kleiner uitziet dan dat hij is, merk jij dat ook bij jezelf ?

    groeten, schrijf weer als je wilt.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Hetzelfde als u vriend, alleen 2 cm kleiner en iets dikker.
    Ik ben nu wel bezig me mijn gewicht.

    Groeten

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • hoi jongen 19,     Mijn beste vriend is ook heel dik, bijna 140 kg en 1.78 m lang.   Bij hem zie je zijn penis bijna niet omdat er vet omheen zit.   Dus het lijkt bij hem of hij een heel kleine heeft.   Kan me indenken dat 't bij jou ook zo is.   Heb de zijne wel eens gemeten, hij kan er niet zo goed bij dus en hij lag toen. Heb vanaf de basis gemeten en toen bleek dat hij toch groter was dan hij dacht. Misschie heb je hier wat aan ?   Ik wil je niet in verlegenheid brengen, maar mag ik je vragen hoe zwaar en hoe lang je bent ?   grtz  

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Slap 1cm stijf 11 11 cm ;,( :,( ik ben heel dik en ik hoop dat mijn penis toch iets langer word als ik dun ben.

    19 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten