Skip to content
125 reacties
28547 weergaves

Eikel bloot of niet?

Al een paar jaar leg ik mijn lul in mijn boxer met het voorvelletje naar achter zodat de eikel bloot ligt. Ik vind dat wel erg lekker, maar mijn voorvelletje is nu gekrompen en nu kan ik mijn eikel niet meer bedekken. Is dat erg? Zijn er nog jongens die hun eikel altijd bloot hebben?

16 jaar
10 jaren geleden

125 Reacties

  • Klasgenoot van mij deed z'n voorhuid ook altijd terug na het plassen en omkleden met sporten. Eikel daardoor min of meer altijd bloot. Zei dat hij het deed als voorbereiding op besnijdenis voor als hij ongeveer 15 zou zijn.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik doe het al sinds men 14. Mijn voorhuid is bijna helemaal verdwenen maar dat is ook wat ik wil. Ik vind het veel properder en het voelt beter. Men eikel is daardoor niet zo gevoelig maar dat vind ik niet erg omdat ik vaak een sok gebruik tijdens het masturberen.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • @j14 gewoon blijven terugschuiven uiteindelijk blijft je eikel bloot, eerst voel je de hele tijd eikel maar na een paar weken is het normaal geworden en merk je het niet meer, ik heb zelf al jaren mn eikel bloot nu (nog steeds niet besneden) en heel af en toe gaat mn voorhuid er terug over en vind ik dat juist een raar gevoel

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • J23, waarom... als hij dat wilt

    12 jaar
    7 jaren geleden
  • Wat een onzin betreft besnijdenis, bij de jongen van 14 gaat hij gewoon goed achter de eikel zoals hij zelf zegt. Het is alleen kweste van trainen om naar achteren te houden.

    Gewoon beginnen als je bijvoorbeeld achter de computer zit of op de bank.

    23 jaar
    7 jaren geleden
  • Besnijdenis

    12 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik heb een probleem als ik mijn eikel bloot wil houden dan komt hij altijd terug over mijn eikel:( wat kan ik er aan doen?
    En als hij klein is zeker wat kan ik'er aan doen?
    En hoe doen jullie dat dan om jullie eikel s'nachts naar achter te houden? Bij mij komt hij metheen naar voor.
    Wie kan mijn problemen oplossen?

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Bij mij is de eikel ook altijd bloot nu. Toen ik 6 jaar was heb ik een operatie gehad omdat m'n velletje niet achteruit kon, maar de eikel was nog steeds bedekt.
    Even voordien had mijn neef ook een operatie gehad, maar hij had de eikel volledig bloot. Het zag er anders maar ook wat groter uit. Toen dacht ik dat m'n piemel ook ging groeien als ik het velletje achteruit hield :). M'n eikel bleef wel bloot, maar was zo gevoelig dat ik niet kon begrijpen hoe hij die gewoon bloot kon laten.
    Hij zei dat m'n tante het vel achteruit gedaan had omdat het dan beter zou genezen en dat het ook zo gevoelig was in het begin. Sinds dan heb ik ook de voorhuid teruggetrokken, was er toch redelijk vlug aan gewoon maar als ik nu probeer kan ik het vel niet meer over de eikel doen

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • K vind t wel geil als jonges een blote eikel hebben

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Of de voorhuid achter de eikel blijft zitten, hangt ook af van de grootte van je eikel. Als je een wat grotere eikel hebt, blijft de voorhuid ook makkelijker achter de rand zitten. Bij mij is dat laatste ook het geval. Ik moet soms mijn voorhuid met twee handen beetpakken om deze weer terug over de eikel te doen.

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • @j14, 14 is echt een goede leeftijd om het te doen, ik zou eerst op internet zoeken naar klinieken in de buurt, dan goed bedenken welke stijl wilt, maar ik ben bang dat het niet buiten je ouders om kan. Ik denk wel dat ze je zullen begrijpen als je uitlegt dat je het wilt, succes ermee

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • @j14 Hoi, als het medisch noodzakelijk is, dan wordt het door de verzekeraar vergoed volgens mij. Waarom wil je besneden worden? @j12 ja is beter om hem dan gewoon ff naar achteren te trekken. Waarschijnlijk kan je dan ook beter mikken! :) Trek je ook al af en kan dan je voorhuid ook gemakkelijk helemaal naar achteren als je ding stijf is? Groeten, J.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Voor de besnijdenis kun je verzekerd zijn, dat moet je zelf uitzoeken dat kunnen wij niet voor je doen. En de rede dat je besneden wil worden zo moet je het je ouders vertellen. Als je twijveld hierover kun je ook een afspraak met je huisarts maken zonder je broek en onderbroek op je enkels te schuiven. Hij/zij kan je meer vertellen of je ouders er achter komen als je het buitenom hun doet. Sterkte laat het me weten, dan maak je misschien meer jongens gelukkig

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik wil mij graag laten besnijden maar weet niet hoeveel het kost een waar ik het ergens kan doen in België. En hoe zou ik het vertellen aan mijn ouders? Kan iemand mij helpen?

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • J18. Ow dat is de eerste keer dat ik dat hoor, dan ga ik dat ook maar doen. Ik moet altijd mijn piemel goed richten om niet over de rand te plassen

    12 jaar
    7 jaren geleden
  • Oh dat is goed, het is belangrijk om het goed schoon te houden. Tip: ja kan het beste ook je voorhuid naar achteren trekken als je gaan plassen. Dan blijft je voorhuid schoon en kunnen bacteriën geen blaasontsteking veroorzaken. :)  Latersss! J.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • J 18 dat doe ik zeker, alleennonder de douche om m'n eikel schoon te maken

    12 jaar
    7 jaren geleden
  • Een strakke boxer of slip helpt ook.
    Die van mij blijft ook achter de eikelrand zitten als ik hem naar achter trek en dan in mijn onderbroek terug doe.

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • Kijk er alsjeblieft mee uit met de hele tijd je eikel bloot te laten.. als je voorhuid (een beetje) te strak is kan het je eikel afknellen. @jongen 12 doe je nooit je voorhuid naar achteren? Af en toe is wel goed om te doen. Groeten! J.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik denk dat dit niet zal lukken.

    16 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten