Skip to content
25 reacties
3978 weergaves

Ik ben op de camping en wil met iemand rukken hoe doe ik dat

16 jaar
10 jaren geleden

25 Reacties

  • ik heb er zin in ik ga over ongeveer 2 maanden op vakantie ik hoop dat ik iemand ga vinden

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik kijk inderdaad ook via de reflectie van ramen, tegels, water en spiegels naar andere mannen die aan het douchen of plassen zijn. Ook als er geen schotjes zijn bij de wcs kijk ik graag naar andere mannen.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Wat wil je nog weten dan?

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • heeft iemand anders nog ideeën?

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Een betrouwbaar slagingspercentage is niet te geven als je de betrokkenen niet kent, maar veel jongens rukken samen. Kijk ook maar hoe veel jongens er hier over praten. De kans is groter als je al vrienden bent, en als die jongen vaak geil is en over dit soort dingen praat is het vrijwel zeker dat hij er voor in is.

    Het is net als bij een meisje een beetje verleiden, alleen is het bij jongens misschien wat makkelijker omdat je meestal eerst gewoon vrienden wordt en dan pas verder gaat (als je dat allebei wilt). Dus het is ook nog goeie oefening om later meisjes te versieren. ;)

    Succes!

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Hoeveel % kans heb je op slagen eigenlijk?

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • oke heel erg bedankt als ik nog vragen heb stel ik ze wel

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Je moet inderdaad gewoon eerst proberen contact leggen op een " normale" manier. Daar kan in feite niets misgaan.
    En dan moet je heel voorzichtig proberen het gesprek richting sex te sturen. Maar niet gelijk over samen rukken beginnen !!! Dat kan averechts werken. Gewoon inderdaad heel voorzichtig polsen en bijvoorbeeld vragen of ie ook vaak een stijve krijgt van de meiden op de camping. Afhankelijk van hoe hij reageert kun je dan eventueel verder doorvragen.
    Rustig opbouwen dus, en als je de indruk hebt dat hij niet geinteresseerd is, dan heb je dat verder te respecteren. Maar dan is het ook geen afgang voor je verder.

    Andere mogelijkheid is misschien het spelletje " truth or dare" te spelen met steeds pikantere vragen. Daarvoor zul je wel eerst een soort vrienden worden met hem, zoiets vraag je ook weer niet aan een wildvreemde.




    21 jaar
    8 jaren geleden
  • En wat moet ik doen als het al mis gaat bij stap 1?

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik ga dit in de zomervakantie doen maar zo moet je dus helemaal beginnen of zijn er nog een paar stappen voor dat wat jij nu zegt?

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Er staan al veel suggesties hierboven, maar probeer het gesprek in die richting te krijgen, en kijk hoe hij reageert. Bijvoorbeeld "ik ben best wel geil eigenlijk, jij ook?". En wacht dan even hoe hij reageert. Als hij zegt dat hij ook geil is kun je voorstellen om samen te trekken. Dan even kijken naar z'n pik, en afwachten of hij terug kijkt. Doet hij dat kun je voorstellen dat het misschien wel leuk is om elkaar te trekken ipv jezelf. Wil hij dat ook ben je al een heel end. ;) O ja, hoe boter hoe leuker, dus doe het niet door je gulp of tussen je kleren door, maar doe ze gewoon uit, als je wilt dat hij ook geil wordt op jou. Als jij je kleren uit doet zal hij dat vanzelf ook wel doen, en anders stel je het voor. Laat je horen hoe het gegaan is? ;)

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Dus kortom wat is de beste plan van aanpak?
    Please reageer even snel

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Veel jongens experimenteren. Dat heeft weinig met hetero of homo te maken, meer met nieuwsgierigheid. Meisjes van dezelfde leeftijd zijn met andere dingen bezig (denk ik) of willen dan liever iets oudere jongens, met een motor of auto oid. Soms merk je dat je een jongen leuk vindt, en als hij jou ook leuk vindt ga je soms samen experimenteren. Een beetje kijken bij elkaar hoe het bij de ander werkt, samen trekken, elkaar aftrekken, enzovoort. Je bepaalt samen hoe ver je gaat, maar het blijft meestal bij trekken en pijpen. Neuken geldt meestal wel als gay, dat doen denk ik weinig hetero jongens. (Is ook een beetje taboe vanwege risico op HIV). Ik val zelf op meisjes, maar merkte dat ik sommige jongens ook leuk vond/vind. Dan rotzooiden we soms samen. Ik vond het bijvoorbeeld heerlijk om zijn pik in mijn hand te voelen groeien. Dan hoef je niet te vragen of iemand het lekker vindt... :) Ik ben gek op een leuke meid, maar jongens zijn ongecompliceerd. Lekker samen klooien, daarna gewoon weer samen jongensdingen doen. Bij meiden gaat het achteraf gelijk weer over de problemen met haar irritante vriendinnen. :p Maar goed, ik pas niet in een hokje en dat wil ik ook niet. Ik val gewoon op sommige mensen. Als dat wederzijds is, leuk toch? Waarom zou je dat inperken met labels? Suc6

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Maar hoe groot is de kans dat iemand met je wil rukken/pijpen? Zal hij dan echt gay moeten zijn of hebben de meeste jongens op onze leeftijd wel het verlangen om wat te experimenteren?

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Gewoon vragen niet bang zijn heb ik ook gedaan



    Ik wou dat ook op de camping omdat hij een sexy sixpac had
    Hij liet hem zien ik raakten hem aan toen kuste hij mij we waren in me tent en van het een kwam het ander we deden het met condoom

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Zijn jullie dan allemaal gay of bi? Of gewoon hetero en nieuwsgierig? Want ik ben nieuwsgierig... En wil dat ook allemaal wel proberen maar weet niet hoe te beginnen :/

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • ik kijk altijd in de douches op een camping naar de vloer dan zie je het water lopen en spiegelt het in de vloer en kan je beetje kijken naar de man naast je:P

    23 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik ken je een jongen. En die had zo'n skatebroek aan. We hebben toen in het parkje gezoend. En toen heb ik hem heerlijk gepijpt. Heerlijk toch

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • Op vakantie in frankrijk vorige week en de week ervoor, hadden een groep van 5 jongens en 3 meiden, toen de meiden weg waren bij het uitgaan zijn we naar een tioletgebouw gegaan in een familiedouch (zo'n groter douchhokje) en hadden daar afgetrokken.
    kijk dus of er ook van die familiedouchjes zijn kun je op slot doen en ruimte zat

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik wil ook graag met iemand rukken ik zit ook op de camping ik heb alleen geen vrienden hier ik weet eigenlijk ook niet hoe ik dat dan moet aanpakken ik wil gwn ff als ik sta te douche ofzo met iemand trekken of pijpen hoe doe ik dat

    16 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten