Skip to content
35 reacties
2293 weergaves

Hoe oud was je toen je voor de allereerste keer klaarkwam en hoe gebeurde dit?

Ik zelf was 11 en ik was wat aan het friemelen aan mijn pik toen hij stijf werd en toen ging ik het velletje langs mijn eikel bewegen. Ik zat op bed en toen kwam er opeens wit spul uit en het was een heerlijk gevoel. Sindsdien ruk ik mij een aantal keer per keer.

14 jaar
10 jaren geleden

35 Reacties

  • Ik was 15 jaar, bijna 16 toen ik in de douche een stijve kreeg. Door die te wassen kreeg ik een lekker gevoel en ik begon er wat mee te spelen. Plots begon ik helemaal te schokken en moest ik zelfs gaan zitten. Ik wist niet wat het was, pas na 3 keer had ik sperma en begreep ik het. Sindsdien iedere dag lekker trekken!

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • K heb me zaad loding nog niet gehad waneer wel zo veel vragen

    12 jaar
    7 jaren geleden
  • Toen ik 8 jaar was zag ik bij toeval het slaapkamer- gebeuren van mijn ouders. En raakte daar zo opgewonden van, dat ik besloot ze te gaan begluren. Door mijn vader na te doen, kwam ik er al gauw achter, hoe lekker aftrekken was. En doe dat nog vrij regelmatig,

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Toen ik nog niet eens wist wat het was, zeker vanaf 3, ging ik voor het slapen op mn buik op n kussen liggen met mn handjes tussen mn benen en dan met mezelf spelen en stoere avonturen fantaseren tot het ineens heel erg lekker werd. Pas veel later leerde ik dat het aftrekken en klaarkomen was. :)

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Achteraf al vanaf 3 of 4 jaar.
    Toen wist ik nog niet dat het aftrekken of masturberen was of sex.
    Ik ging altijd voor het slapen op mijn buik op n kussen liggen met mijn handen tussen mn benen met mezelf spelen tot het heel lekker werd.
    Pas veel later kwam ik er achter dat het aftrekken en klaarkomen was. Dat was écht vet voor schut.
    Op een vakantie, met een groep kinderen van 5 tot 12 jaar, ik was toen 7 en had geen idee.
    Op de eerste dag mochten alle kinderen iets vertellen over zichzelf om elkaar te leren kennen en toen ging t ongeveer zo.
    Hallo allemaal, ik ben ***, ik kan heel goed spannende avonturen bedenken. Voordat ik ga slapen, op mn buik op n kussen met mn handen tussen mn benen en fantaseren tot t ineens heel lekker is. Je wordt er ook rustig van en dan kan je goed slapen.
    Toen riep n oudere jongen ineens heel hard,
    HAHA dat is gewoon aftrekken en klaarkomen en hij weet het niet eens HAHAHA. Nou toen moest eerst de groeps leidster vanalles uitleggen en toen mijn ouders. Andere ouders allemaal boos.
    Vet voor schut. Raar begin van de vakantie.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • ik was 12 ik lach toen op bed en moest nodig plassen dus lag ik op mijn buik en maakte sex beweging ineens kwam er beetje witte sperma in mijn onderbroek sinds dien trek ik me af

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik was 12 en had gehoord wat aftrekken was van vrienden. Ben toen thuis hard aan mijn pik gaan lopen trekken en na een poosje kreeg ik het gevoel dat ik ontzettend nodig moest plassen dus stopte ik en liep ik naar de wc. Er kwam alleen niets uit dus ging ik op internet kijken en las ik dat dit het gevoel was dat je ging klaarkomen en dat je gewoon door moest gaan.

    Ik ben toen weer gaan rukken en ben door blijven trekken toen ik het plasgevoel weer kreeg en 5 seconden later kreeg ik een super apart gevoel en kwam er wat doorzichtig vocht uit mijn pik (Toen nog niet echt sperma)

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik was ook 11 jaar, en kwam voor de eerste keer klaar, bij het begluren van mijn oudere zus, toen ze door haar vriend werd genomen.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Het was de week voor mijn veertiende verjaardag. Ik stond in de badkamer zo wat met mijn piemel te spelen te spelen en trok het velletje heen en weer over de eikel en plots spoot er iets uit. Dat was sperma.

    Ik had vroeger al schokken gevoeld in mijn piemel toen ik ermee speelde maar dan kwam er niks uit.

    Die dag was ik zo geschrokken omdat het schokken heel hevig was en ik moest me vasthouden aan de lavabo om niet te vallen.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • toen ik 12 was speelde ik wat met mijn piemel die aardig hard geworden was en omdat het lekker was ging ik verder totdat ik ineens moest pissen, ik rende naar de badkamer en ik stond schokkend te pissen eat best een raar gevoel was. weken later kwam er voorvocht en een half jaar later pas echt sperma. ik ruk nu ongeveer 3x peer week.
    het schijnt vaker voor te komen dat de de 1e keer moeizaam gaat en als je eenamaal vocht of sperma hebt gespoten dat het dan snel meer wordt.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik was 13

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Toen ik 12 jaar oud was, ik had al een tijdje een gevoel dat ik wilde neuken dus ik heb op facebook gezocht naar paginas als "naakte vrouwen" en toen ging ik rukken en toen kwam het, ik vond het een heerlijk gevoel en ging het vaker doen

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik weet het nog goed. Ik was 11 jaar oud en logeerde bij een vriend. Hij had mooie filmpjes op zn laptopie staan. Waarnaar we gingen beetje met onze piemel gingen spelen en allebei klaarkwamen. Khad toen nog niet zo veel sperma.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • ik was toen 14 en had een natte droom over een leuke jongen van school en werd helemaal nat en plakkerig wakker...
    en wist toen dat ik jongens ook leuk vind :-)

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • @ jongen 13
    Dat je een natte boxer geb s'morgens
    Gebeurd veel op je leeftijd.
    Ik ben 16 heb dat nog ook, dat ik wakker wordt
    En een natte plakkerige boxer vol heb
    Gewoon in de was gooien en klaar.

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Mijn onderbroek was heel vroeg smorgens nat ik wist nog niet hoe het kwam toen

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • Dat ik 12 was,en in me bed aan het dromen
    Was in me bed.
    En wakker werd , toen ik een natte plek
    In me boxer en short had.

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • ik heb hier men verhaal verteld maar komt er niet op raar vind ik dat

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik was 11. Werd wakker van iets nats in mijn boxer. Wat bleek mijn vriend (14 jaar toen). Had mij in mijn slaap getrokken...

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • ik zat al jong aan m'n penis. terwijl ik aan meisjes dacht. toen ik 11 was dacht ik aan een vriendin van m'n zus. waarbij ik eens in haar shirt kon kijken. tewrwijl ik stil in de auto aan haar dacht ging er een heerlijk gevoel door m'n penis. en begon ik later wat te ruiken. dit gebeurde toen zonder dat ik m'n handen gebruikte.

    23 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten